Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד למשפחת שליט ולגלעד אני נגד העסקה. לא ניראה לי היגיוני שממשלת ישראל חושבת לטובת משפחה אחת ולא לטובת העם כולו. זה פשוט לא נכון לשחרר 1000 מחבלים על חייל אחד חי/מת.

אני לא בא בטענות למשפחת שליט, זה מובן ההתנהגות שלהם(למרות שהיא טיפה מוגזמת), זה ברור היה שהם יסכימו וישמחו מהעסקה כי להם לא אכפת כלום אלה שרק הבן שלהם יחזור.

במידה וגלעד יחזור בחיים, כמו שאמרו מקודם החיים שלו יהיו נורא מוזרים ואני בטוח גם שהם יהיו מלאים ברגשות אשמה בעקבות תגובות כאלה ואחרות, מה גם שהמצב הנפשי שלו בטח יהיו על-הפנים. מצד שני כסף אני מאמין שלא יהיה חסר לו, אני בטוח שהרשתות יהיו מוכנות לשלם לו המון כסף בשביל להיות הראשונות שיראינו אותו.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, זה הרבה הרבה פחות חשוב.

כי שליט הוא אחד ועתידו לא קשור לעתיד המדינה.

זאת הבעיה כיום, עוסקים בתפל, בבודד, במלודרמטי, במקום לעסוק בנושאים מהותיים, תשתיתיים, יסודיים, כאלו שמעצבים את עתיד המדינה, ומתבלבלים בין "מרגש" ל-"מהותי".

כאן אני מסכים עם הבמבי, אסירים לא אסירים, כן שליט לא שליט, עתיד המדינה מבחינה כלכלית, מוסרית וחברתית הרבה יותר חשוב. הבעיה היא שהרבה יותר קל לקבל רייטינג ע"י רגש ופחות ע"י מהות.

את שליט הזכירו בתקשורת יום יום, לפעמים יותר ולפעמים פחות.

שחיתות ממוצעת בחדשות מוזכרת פעם אחת וכולם שוכחים, מקסימום מקבלים תגובה מפגרת ממישהו, לא עוקבים באמת ומנסים להראות מה קורה לאורך זמן.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אתם הייתם בשבי והיו מתעללים בכם 5 שנים. לא הייתם רוצים להשתחרר? הייתי רוצה שיהרגו אותי או שישחררו, אבל שמחזיקים אותו ככה סתם בשבי זה נוראי. כמו שקרה עם רון ערד.

יש משהו בגלעד שליט אולי במראה החיצוני העדין שלו, ובכל הקטע הרגשי של המשפחה שממש עורר גל תקשורתי חזק. אבל להבא אני לא מאמין שישחרר ככ הרבה מחבלים עבור חייל אחד.

למה לא סגרו בעסקה שישחררו את כל המחבלים למדינה אחרת ושלא יתנו להם לחזור לעזה יותר בחיים.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אני בתור ישראלי ערבי מתנגד לעסקה הזאת בחריפות. המחיר הוא יותר מדי גבוה.

משפחות שכולות שיקריהם נרצחו ע"י המחבלים האלה ירגישו את היריקה של המדינה בפנים שלהם.

בתקשורת הערבית בתוך המדינה שמחים על העסקה ומברכים את שחרורם של 6 מחבלים ערבים ישראליים או סייעני טרור, והרבה משפחות ישראליות גם התחילו לשלוח קריאות לחמאס דרך אתרי חדשות ערביים על מנת שיכללו את קרוביהם בעסקה.

התדמית של המדינה לא הייתה משהו לפני זה, ועכשיו זה רק יילך ויתדרדר. אנשים פשוט הפסיקו לדפוק חשבון למדינה, למערכות הביטחון ולכוחות השונים. אין יותר כוח הרתעה שימנע כאלה ואחרים מלתקשר עם האויב בכל דרך.

תבינו לאיזה מצב הגענו. משפחות עם אזרחות ישראלית פונות לארגון טרור כמו חמאס בשביל לעודד שחרור עוד אסירים.

לצערי המאוד רב, הממשלה הוכיחה במהלך הזה שהיא כן נכנעת תחת לחץ ועושה ויתורים. זה משהו שהולך להביא הרבה כאוס ובלגן בעתיד. ואם מישהו חושב שהמחבלים האלה הולכים לעלות על דרך המלך ולהיות אזרחים למופת, אז הוא טועה ובגדול !.

הרבה אנשים נמצאים בסכנה כתוצאה מהעסקה.

אנחנו נראה את הדרג המדיני כשהוא עומד בהלוויה של ההרוג הבא ונשמע חרטה חדשה על איך שזה לא היה נמנע ושזה לא קשור לעסקת שליט.

שונא גזענים !.

פורסם

פרנקוס,קשה לי להחליט אם אתה נאיבי או פתאטי . אני קורא את התגובות שלך ומבין שאתה לא מחובר למציאות ובעיקר מצטט דברים שאתה שומע / קורא , סטיקרים , סלוגנים ,פרסומות, בדיות והזיות.

לכל אלה שמצטטים את תקשורת השמאל : "עוד ספין של ביבי..." , אתם פשוט עלובים.

הרי אתם כל כך שונאים את האדם הזה (שהוא ראש ממשלה מעולה לטעמי) , שלא משנה מה הוא יעשה זה לא יהיה טוב.

זו הכרעה מאוד קשה, לדעתי האישית לא היה צריך לשחרר בכל מחיר , אבל זו כבר עובדה מוגמרת ומתקדמים הלאה.

כעת צריך להעביר חוק כמה שיותר מהר שאין יותר מאסרי עולם, כל מחבל שהורשע ברצח דינו מוות (אפשר גם קבורה עם ראש של חזיר או כל דבר אחר שמזעזע מוסלמים)

להחליף אחד תמורת אלף זו לא המצאה של ראש הממשלה נתניהו ואשם בכך מי שטבע את התקדים הזה לפני אי אלו שנים.

יש כאן הרבה שיקולים, אני מעדיף כרגע להרגיע את עצמי עם הנימוק של מחוייבות מוסרית של צה"ל לחייליו כדי שבשדה הקרב העתידי לא יהיו היסוסים ועריקויות , כמו כן לשחרר את הנבלות האלה מאפשר לנו לחסל אותם וכמובן חוסך כסף למדינה כי החזקתם בכלא יקרה מאוד.

ובכל מקרה, עד שהוא לא מגיע לכאן חי ושלם , אני לא חושב שאפשר לברך על המוגמר.

נ.ב. חבל שאי אפשר להרים באוויר את כל המשוחררים האלה רגע אחרי שגלעד כאן. פשוט לשחוט את 1000 נחשי הצפע הללו בצורה כלשהי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

העיקר שיש סעיף בחוזה שמחייב אותם להחזיר אותו חי , נמאס לראות עסקאות כאלו בעד גופות של חיילים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא קיימת פקודה כזאת (פקודות מטכ"ל אגב,גלויות לציבור ואתה מוזמן לעיין בהן), לא קיים איסור כזה, ולא יעשו לו שום משפט.

אין דבר כזה "נתן שיתפסו אותו ולא נלחם עד הסוף".

כשהייתי בקורס חוקרי מצ"ח הראו לנו כמה מקרים של חיילים שהעלו אותם למשפט בגלל שהם לא היו מוכנים לתת את החיים שלהם למדינה. אם אני טועה, תבוא בטענות למדריכים בקורס, לא אלי.

מה שאתה אומר לא נכון. אם הוא לא עבר "תהליכים" כמו שאתה מגדיר את זה, אז הוא יתעדכן.

זה שאתה אומר שהוא לא יגיע לשום דבר בחיים זה בכלל גובל בחוצפה.אתה עדיין לא יודע באיזה מצב הוא יחזור ואתה כבר ממהר לקבוע קביעות.

זה לא קשור אליו, זה המעמד הדפוק של סלבריטי שייתנו לו. אין לי טענות כלפיו אלא כלפי העיתונות ותרבות הריאליטי שנוצרה פה. אני לא מבקר אותו או את הפעולות אלו אפילו.

בינינו חיים ה-מ-ו-ן (באופן יחסי,כן?) פדויי שבי ממלחמות ישראל השונות, חלקם הגדול עברו דברים זוועתיים,כי שבי זה אף פעם לא פיקניק; ורובם המכריע חיים היום חיים רגילים לחלוטין,עובדים,לומדים,בעלי משפחות וכו'

ברור שבכל אחד מהם נשאר משהו משם, אבל בינינו, גם להרבה אנשים ש"סתם" השתתפו בקרבות או מלחמה נשאר משהו.

כן, אבל עומד לחזור פה מישהו שכולם מצפים שיהיה לא פחות מגיבור מלחמה שנלחם נגד הגרמנים וניצח, ומה שיקבלו (ובצדק!) זה בחור שהיה בשבי במצוקה במשך 5 שנים, ולא ממש בא לו שיראיינו אותו, אלא מעדיף (סביר להניח), שיעזבו אותו בשקט וייתנו לו לשקם את עצמו.

כבר 5 שנים חופרים לנו עם זה, והוא לא יהיה מסוגל אפילו לצאת לקניות בסופר בלי שאנשים יתקרבו אליו וישאלו אותו דברים דביליים.

בשנות ה80 שוחררו סה"כ מעל 5000 מחבלים בעסקות שבויים שונות חלקם לפחות כנראה חזרו לפעילות טרור, אני לא רואה שעיתונאים באו למישהו מהשבויים שחזרו ושאלו שאלות מפגרות.

אז חלאס.

כי הם היו שבויים שחזרו, לא סלבריטאים בעל כורחם.

לא, זה הרבה הרבה פחות חשוב.

כי שליט הוא אחד ועתידו לא קשור לעתיד המדינה.

זאת הבעיה כיום, עוסקים בתפל, בבודד, במלודרמטי, במקום לעסוק בנושאים מהותיים, תשתיתיים, יסודיים, כאלו שמעצבים את עתיד המדינה, ומתבלבלים בין "מרגש" ל-"מהותי".

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

תוכנית הריאליטי האולטימטיבית.

פרנקוס,קשה לי להחליט אם אתה נאיבי או פתאטי . אני קורא את התגובות שלך ומבין שאתה לא מחובר למציאות ובעיקר מצטט דברים שאתה שומע / קורא , סטיקרים , סלוגנים ,פרסומות, בדיות והזיות.

ממש לא

לכל אלה שמצטטים את תקשורת השמאל : "עוד ספין של ביבי..." , אתם פשוט עלובים.

הרי אתם כל כך שונאים את האדם הזה (שהוא ראש ממשלה מעולה לטעמי) , שלא משנה מה הוא יעשה זה לא יהיה טוב.

מי שאומר "תקשורת השמאל" בהכללה, הוא עלוב.

פורסם
אל תגיד שזה שטויות אלא אם אתה עומד להתווכח בצורה הגיונית.

מה קשור להתבגר או לטפל בעצמי?

שיקרתי במשהו?

עם מה בדיוק לא הסכמת?

בבקשה, לקט מהשרשור הזה:

Bull - Fucking -Shit!

זה לא יקרה.

אני לא מאמין לשום דבר שהממשלה הזו אומרת.

זה הכל ספין כדי להסיח את דעת הקהל הציבורית מהפרשות האחרונות שיש לנו, כמו השבתת מערכת הבריאות, שינוי חופשים ויצירת מצב דפוק להורים, העלאת מחירים (היום העלו את המחיר של מנהרות הכרמל), העלאת הבלו ועוד ועוד ועוד.

ממש הגיוני שביבי עושה את זה רק כדי להסית את תשומת הלב משינוי החופשים והשבתת מערכת הבריאות... :roll:

וכמובן זה מאוד הגיוני שכל השרים המעורבים וראשי מערכת הבטחון נותנים לזה יד.

רוצים לשמוע משהו Fucked up?

אם הוא באמת יחזור בחיים, הוא חייב לעלות למשפט.

הוא עבר על פקודות מטכ"ל כי הוא נתן שיתפסו אותו ולא נלחם עד הסוף.

דפוק לחלוטין אבל נכון.

באמת יעשו לו סוג של משפט ויוציאו אותו זכאי, אבל יעשו את זה.

לא יודע מאיפה הבאת את זה, ולא יודע איך החלטת שהוא לא נלחם עד הסוף. קצת קשה לעשות משהו אחרי שהטנק שלך חוטף פגיעה ישירה של נ"ט או מה שזה לא היה.

אני לא יודע איך הוא יוכל לחיות עם עצמו בכלל, בידיעה ששוחררו 1000 אסירים בשבילו.

אם הייתי הוא בכלל הייתי כועס על המדינה כי לא שחררו אותו קודם.

כל דקה שהוא שם זו אשמת הממשלה, שלא הגיע להסכמות לפני כן.

כל ארוחה מגעילה שהוא אכל שם ולא אצל אמא שלו בבית, היא אחריות של הדרג המדיני.

אם הייתי הוא, לא הייתי רוצה אפילו לחזור למדינה שבוגדת בי בצורה כזאת.

הוא נחטף כשהיה בן 19

מאז שהוא נחטף אני הספקתי לעשות מכינה, תואר ראשון וחצי מהתואר השני.

הוא כבר לא יגיע לשום מקום בחיים שלו עם המצב שבו הוא יחזור (אם בכלל).

מסכן.

על זה אני לא חושב שאני צריך לפרט, "איך הוא יכול לחיות עם עצמו" או "לחזור למדינה שבוגדת בו"...

וגם מאיפה הקביעה שהוא לא יגיע לשום מקום? נכון שסביר להניח שהוא יסבול מהלם קרב, וכי הוא יצטרך לעבור תהליך שיקום ארוך, אבל מכאן ועד ללטעון שהחיים שלו גמורים יש חתיכת מרחק.

פורסם

מסתבר שאתה לא קורא את כל ההודעות.

תקרא את ההודעה שמעל שלך ותבין שאני לא תוקף אותו אלא את תרבות הריאליטי שנוצרה בכלליות ובמיוחד סביב במקרה שלו, וחושב שהולכים לשגע אותו לחלוטין.

אני גם לא טוען שהוא לא נלחם עד הסוף, אלא שתפסו אותו וזה אסור.

אלו העובדות, לא המצאה שלי.

וכן, אני מאמין שהממשלה שלנו באמת עד כדי כך מושחתת.

היו יכולים לשחרר אותו הרבה לפני אבל הם חיכו להזדמנות שבה הם באמת יצטרכו דעת קהל חיובית, כשהמחאה עומדת להתפוצץ להם בפנים.

פורסם
אני לא מבין מה היתה הבעיה למצא אותו ולשחררו בעופרת יצוקה?

הרמה הטכנולוגית והמודיענית של צה"ל עולה בכמה רמות על הכוח הצבאי של חמאס

את הסיפור הזה היה צריך לסגור בטוב או ברע עוד בעופרת יצוקה.

ניתן לזהות כמה סיבות אפשריות לכך שלא נעשה דבר:

1. חוסר במודיעין

2. מנהיגות הססנית

3. העדר הזדמנות מבצעית (למשל בשל כך שהחייל הוסתר במקום שפריצה אליו הייתה גורמת לטבח נוראי - כמו מרתפי בית חולים)

כל אחד יכול לנחש לפי הבנתו מה הסיבות האמיתיות, לדעתי מירב הסיכויים הם שההנהגה חששה ממקרה נחשון ווקסמן 2 ולכן הורתה שלא לפעול, אבל זה רק ניחוש שלי שטוב כמו כל ניחוש אחר.

פורסם
את הסיפור הזה היה צריך לסגור בטוב או ברע עוד בעופרת יצוקה.

ניתן לזהות כמה סיבות אפשריות לכך שלא נעשה דבר:

1. חוסר במודיעין

2. מנהיגות הססנית

3. העדר הזדמנות מבצעית (למשל בשל כך שהחייל הוסתר במקום שפריצה אליו הייתה גורמת לטבח נוראי - כמו מרתפי בית חולים)

כל אחד יכול לנחש לפי הבנתו מה הסיבות האמיתיות, לדעתי מירב הסיכויים הם שההנהגה חששה ממקרה נחשון ווקסמן 2 ולכן הורתה שלא לפעול, אבל זה רק ניחוש שלי שטוב כמו כל ניחוש אחר.

אני לא מבין למה אף פעם לא ניסו לשחרר אותו הרי יש יחידות מיוחדות שהתפקיד שלהן זה לשחרר חטופים ואני בטוח שיש מספיק מודיעין על מקום המצאו, לפי דעתי הוא בכלל לא מוחזק בעזה.

פורסם

בהנחה ובתקווה שגלעד יחזור תוך ימים בריא פיזית . ( נפשית קשה להניח )

כחייל קרבי לשעבר , ערך החברות והערבות ההדדית בין החיילים הוא ערך עליון ( אחים לנשק ) ולכן לא משאירים פצועים בשטח, גם אם הנסיון לחלצם עולה לפעמים בקורבנות אדם.

לערכים אלו שותפה גם המדינה באמצעות מפקדי צה"ל.

וזה אחד מהיסודות של כוחו של צה"ל, שהמתנגדים לעיסקה לא מבינים את ערכם וחשיבותם.

לכן כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו.

וכאשר התברר כי אין אופציה צבאית (כך מאשרים כל הגורמים הצבאיים והבטחוניים , ולכך צריך אומץ לב לא קטן כי אף אחד הרי לא יודה בחוסר יכולתו )נשארה האופציה של מו"מ ושחרור מחבלים כנגד החייל.

אם מישהו חושב שארגוני הטירור הפסיקו את פעילותם רק בגלל אותם מחבלים השוהים הכלא הישראלי הרי אין טעות גדולה מזו.

כנגד כל מחבל שנתפס / נהרג קם מחבל חדש ובחלקם מדובר בסגני אותם ארכי מרצחים. אין ווקום .

למרבה האירוניה המקום הבטוח ביותר למחבל / ארכי מחבל הוא בכלא הישראלי.

אוכל יש ,לימודים יש ,טלוויזיה יש.

בחוץ הוא נרדף על ידי כוחות הבטחון ובר מוות הוא.

והאם מישהו חושב שמחבל ששהה 20 שנה ב"קייטנה הישראלית " יש חשק עז לחזור למעגל הטירור?

לחלקם כן ,חלקם ירצו לנוח על זרי הדפנה ולבנות את חייהם מחוץ למעגל הטירור.

ומילה לכל הספינולוגים.

ביבי הוא לא האיש שלי , אבל לחשוב כי הוא החליף את מאיר דגן ויובל דיסקין שהיו בין מתגדי העיסקה בזמנו , בתמיר פרדו ויורם כהן לפני כשנה בידיעה שיום אחד דפנה ליף תציף את הבעיה החברתית והוא יזדקק לחוות דעתם החיובית לביצוע העיסקה כדי להתרומם בדעת הקהל .

פטתי

ולסיכום

המחיר ששולם הוא כבד אבל התמורה למדינה היא אדירה , מבלי אפילו לקחת בחשבון את התמורה שקיבלה משפחת שליט

החזרת בנה השבוי.

ומילה לחותמים על החוזה שלא ישחררו אותם כנגד מחבלים.

נראה אתכם אחי גיבורי התהילה יושבים בשבי של החיות הללו ולא תרצו להשתחרר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בהנחה ובתקווה שגלעד יחזור תוך ימים בריא פיזית . ( נפשית קשה להניח )

כחייל קרבי לשעבר , ערך החברות והערבות ההדדית בין החיילים הוא ערך עליון ( אחים לנשק ) ולכן לא משאירים פצועים בשטח, גם אם הנסיון לחלצם עולה לפעמים בקורבנות אדם.

לערכים אלו שותפה גם המדינה באמצעות מפקדי צה"ל.

וזה אחד מהיסודות של כוחו של צה"ל, שהמתנגדים לעיסקה לא מבינים את ערכם וחשיבותם.

לכן כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו.

וכאשר התברר כי אין אופציה צבאית (כך מאשרים כל הגורמים הצבאיים והבטחוניים , ולכך צריך אומץ לב לא קטן כי אף אחד הרי לא יודה בחוסר יכולתו )נשארה האופציה של מו"מ ושחרור מחבלים כנגד החייל.

אם מישהו חושב שארגוני הטירור הפסיקו את פעילותם רק בגלל אותם מחבלים השוהים הכלא הישראלי הרי אין טעות גדולה מזו.

כנגד כל מחבל שנתפס / נהרג קם מחבל חדש ובחלקם מדובר בסגני אותם ארכי מרצחים. אין ווקום .

למרבה האירוניה המקום הבטוח ביותר למחבל / ארכי מחבל הוא בכלא הישראלי.

אוכל יש ,לימודים יש ,טלוויזיה יש.

בחוץ הוא נרדף על ידי כוחות הבטחון ובר מוות הוא.

והאם מישהו חושב שמחבל ששהה 20 שנה ב"קייטנה הישראלית " יש חשק עז לחזור למעגל הטירור?

לחלקם כן ,חלקם ירצו לנוח על זרי הדפנה ולבנות את חייהם מחוץ למעגל הטירור.

ומילה לכל הספינולוגים.

ביבי הוא לא האיש שלי , אבל לחשוב כי הוא החליף את מאיר דגן ויובל דיסקין שהיו בין מתגדי העיסקה בזמנו , בתמיר פרדו ויורם כהן לפני כשנה בידיעה שיום אחד דפנה ליף תציף את הבעיה החברתית והוא יזדקק לחוות דעתם החיובית לביצוע העיסקה כדי להתרומם בדעת הקהל .

פטתי

ולסיכום

המחיר ששולם הוא כבד אבל התמורה למדינה היא אדירה , מבלי אפילו לקחת בחשבון את התמורה שקיבלה משפחת שליט

החזרת בנה השבוי.

ומילה לחותמים על החוזה שלא ישחררו אותם כנגד מחבלים.

נראה אתכם אחי גיבורי התהילה יושבים בשבי של החיות הללו ולא תרצו להשתחרר.

כולם היו רוצים שישחררו אותם ושאפילו ישחררו את כל האסירים בכלא, זה לא העיניין. המדינה לא יכולה לפעול לטובת משפחה אחת, היא צריכה לפעול לטובת העם כולו ולשחרר 1000 אסירים בשביל חייל אחד זה ממש לא לטובת העם.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
כולם היו רוצים שישחררו אותם ושאפילו ישחררו את כל האסירים בכלא, זה לא העיניין. המדינה לא יכולה לפעול לטובת משפחה אחת, היא צריכה לפעול לטובת העם כולו ולשחרר 1000 אסירים בשביל חייל אחד זה ממש לא לטובת העם.

שחרור שליט עושה טוב לכל חייל קרבי בצה"ל ולבני משפחותיהם ביודעם שהמדינה עשתה עושה ותעשה כל מאמץ כדי להחזיר בחיים את כל מי שניתן מחיילי צה"ל

זה מרכיב כוח אדיר בעוצמתו של צה"ל שלידו מתגמד המחיר הכבד ששילמנו בעיסקה.

ועל הדרך עשו טוב גם למשפחת שליט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...