Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני בשוק מהתגובות פה.

דבר ראשון ,ביבי וזה ייאמר לזכותו שיחק אותה פה ,הוא לא ראש ממשלה מושלם והוא טועה הרבה פעמים לעניות דעתם של המון אנשים,אבל כאן הוא עמד במשימה.

דבר שני,כל אלו שאומרים "המצב חרא כי מנהרות הכרמל יקרות והדלק יקר ונשחק מעמד הביניים",אני באמת הייתי רוצה לראות אותם מנהלים את הפקעת עצבים הזו שתקועה בתוך מיליוני אנשים שרוצים להשמידה,אל מול מיליוני אמריקאים שיושבים על הראש ומבקרים כל פלוץ שמישהו בכנסת עושה ובתוך 7 מיליון אנשים שפותחים בשביתות בגלל שהקוטג' התייקר.אני לא בא להאשים אף אחד על כל גלי המחאה,להיפך אני חושב שרובם מוצדקים.בסופו של דבר מישהו חייב להידפק אי אפשר שהביטחון יהיה מטורף ,שלמילואימנקים יהיה ציוד חדש מהשקית ,שהחינוך יהיה חינם גם במכללה למינהל ושהרופאים ירוויחו 100 שקל לשעה(ותחסכו ממני את כל הביקורת על אחד מהתחומים,כמו שאמרתי כל המחאות צודקות והלוואי הלוואי שהרופאים היו מרווחים 100 שקל לשעה ואף יותר כי זה באמת מגיע להם).

חאלס ,יש חייל חטוף למדינת ישראל ,מה לעשות אנחנו לא אמריקאים .מנטליות שונה .בתור חייל אני יכול רק לעמוד מהצד בגאון ולחכות לתמונות של גלעד בבית.

ביבי ,סחטיין...

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע איך הוא יוכל לחיות עם עצמו בכלל, בידיעה ששוחררו 1000 אסירים בשבילו.

אם הייתי הוא בכלל הייתי כועס על המדינה כי לא שחררו אותו קודם.

כל דקה שהוא שם זו אשמת הממשלה, שלא הגיע להסכמות לפני כן.

כל ארוחה מגעילה שהוא אכל שם ולא אצל אמא שלו בבית, היא אחריות של הדרג המדיני.

אם הייתי הוא, לא הייתי רוצה אפילו לחזור למדינה שבוגדת בי בצורה כזאת.

הוא נחטף כשהיה בן 19

מאז שהוא נחטף אני הספקתי לעשות מכינה, תואר ראשון וחצי מהתואר השני.

הוא כבר לא יגיע לשום מקום בחיים שלו עם המצב שבו הוא יחזור (אם בכלל).

חבל אבל לדעתי העיכובים של הממשלה עלו לנו ביותר ממה שאנחנו מבינים.

זה יהיה גיבור לאומי שיהיה תחת השגחה פסיכיאטרית של 24 שעות ביממה ועיתונות שתרצה לרדוף אחריו ואז תבין שעם הכל, הוא בחור בן 24 שאת ה5 שנים האחרונות שלו בילה בבידוד עם החמאס.

הוא לא יודע מה קורה כיום בעולם, הוא לא עבר את התהליכים שעובר כל בחור בגיל שלו והוא פשוט ירגיש כמו עוף מוזר תמיד, כי הוא כבר לא מתאים לעולם הישראלי שהיה כשהוא נחטף.

והכי גרוע זה יהיה עוד חודש, כשיהיה הפיגוע הראשון:

כתב: "גלעד, איך אתה מרגיש עם זה שאחד המחבלים ששחררו כדי שאתה תשוחרר ביצע פיגוע והרג 18 איש? אתה מרגיש אשמה כלשהי?"

מסכן.

פורסם

אני קורא כאן חלק מהתגובות ופשוט מתקשה להאמין שאנשים מבוגרים (לפחות לפי הרשום אצלם בת"ז) פולטים כאלה שטויות. נעזוב לשנייה את זה שאף אחד מהקשקשני מקלדת כאן לא יודע ולא רואה את כל התמונה השלמה שרואה ראש הממשלה ושרי השמינייה, אבל לטעון שביבי עושה את זה כדי לעשות ספין או כדי להסית את תשומת הלב מההפגנות? תצאו מהקופסה שאתם חיים בה, החלטות כאלה לא מתקבלות מהיום להיום, אלא זה תהליך ארוך עם הזדמנויות פה ושם. לטעון שהמחאה ה"חברתית" גרמה לזה או שביבי משחרר מחבלים רק כדי להוריד את הלחץ ממנו זה שטויות שנובעות או מטמטום או משטיפת מוח חמורה.

ופנקוס, קראתי הרבה שטויות שלך, אבל הפעם זה כבר שובר שיאים - הגיע הזמן שתתבגר או שתלך לטפל בעצמך...

פורסם

הערכים עליהם ותיקי החיילים בצבא גדלו, הוא שלא משאירים חייל בשטח.

החייל הזה, היה צריך לחגוג ימי הולדת וחגים בבית עם משפחתו. ובתמורה לזה שרוב העם ישב בבית אחרי המלחמה, הוא המשיך מלחמה נוספת של כ 5 שנים נוספות.

אין לנו דרך לשפוט אותו,את משפחתו או החלטות הממשלה. כי מדובר במצב שאנחנו נצא צודקים לכאן או לכאן. לאלו המתנגדים ולאלו התומכים.

פרנקסוס שמעלי, אני אתן לך אירוניה אחרת.

שיחרננו את החייל החטוף, החזרנו מעל 1000 אסירים רוצחי משפחות . חס וחלילה חס ושלום זוהי רק אירוניה.. החייל גלעד מת מתאונה דבר שגרתי ויומיומי אצלנו.. ואז מה יצא לנו מזה ששחררנו אותו?

אני כול לתת אין סוף מצבים כאלה ודומים.

בוא נקווה שהכל יהיה בסדר וזהו.

פורסם

רק הבהרה:

אני לא מבקר אותו או שופט אותו, אלא את הממשלות הדפוקות שלנו ששמות אינטרסים מוזרים לפני הצרכים של האזרחים.

רק האנרגיות שבוזבזו בחיי היומיום על התעסקות עם הנושא הזה (שלטים באוניברסיטה, פייסבוק, חדשות, סטיקרים לרכב, סרטים למראות וכו'), כבר מוגזמות.

כשאני יוצא מהבית ולשכן שלי יש דלת שכולה מלאה בסטיקרים שמזכירים לי שהממשלה שלנו לא עושה כלום בשביל להגן על האזרחים או החיילים שלה, זה גורם לי לדכדוך, וגם לכל האזרחים.

אולי מי שגדל פה רגיל לזה אבל זה לא בסדר.

בחודש האחרון הייתי ב3 חתונות ובכולן אומרים בחופה תפילה לגלעד שליט.

באופן אישי זה מעצבן כי אני באתי לראות שני אנשים שהחליטו לקשור את החיים שלהם, לא לקבל תזכורת על זה שיש חייל ישראלי בשבי ולא עושים בשבילו שום דבר.

כבר הודעתי (גם בצחוק וגם ברצינות) שבחתונה שלי אני לא אתן לרב לדבר בכלל על הנושא.

זה פשוט לא צריך להיות הנושא הכי חשוב במדינה!

כל הנושא הזה פשוט פגע במוראל של המדינה בכלליות, וזה מחיר מאוד גבוה!

פורסם
ברור, אחרי החטיפה הבאה ישוחררו עןד 2,000 ואח"כ עוד 2,000 עד שיגמרו.

ואז נתחיל לשלם בכלי נשק, שהרי מהו גדוד טנקים אל מול חייו של ילד יהודי ואח"כ נשלם בחבלי מולדת שגם הם רק אדמה.

האמירות האלה הם תוצר אינטנסיבי של שטיפת מוח תקשורתית, אגב בטנק של שליט היו עוד שלושה - שגם הם לא זכו לחזור הביתה.

אז אתה אומר שאם זה היה הבן שלך היית סותם את הפה ומשאיר אותו בשבי החמאס עד שירקב?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

TEMa5cvxRHw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המחיר גבוה, גבוה הרבה יותר מדי.

אני יותר מאשמח לראות את גלעד סוף סוף בבית, אבל במחיר הזה, אין ספק שהעסקה ממש לא פועלת לטובתנו. לפי הנתונים היבשים מהסרטון (ורק לפיהם), אפשר לצפות לעוד כ100 הרוגים בפיגועים. שווה את זה? לא נראה לי :idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין מה שאפשר לצפות ולנחש לבין מה שבטוח יקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במצב כזה אי אפשר לדעת מה יהיה בטוח, אפשר לצפות ולהעריך על פי מקרים דומים שקרו בעבר. בהווה, על פי המקרים האלו, מצפה לנו כנראה עתיד לא מזהיר היות והעבר מבשר חדשות רעות.

אני לא מבין איך אנשים פה(במדינה) מתנהגים בטיפשות. נכון - יושב בשבי חייל שלנו שיצא להגן עלינו, בן של מישהו, אח, בחור צעיר, חבר של מישהי, חבר של מישהו. בחור שלא מגיע לו לסבול את זה. אבל! זה קרה. זה עצוב, אבל זה קרה לו.

אי אפשר לסכן עוד מיליוני ישראלים בשביל להחזיר חייל אחד מהשבי. תחשבו קצת עם הראש- 1000!!!! אסירים ישוחררו. אנשים שרובם מחבלים! מחבלים. מה נראה לכם שיקרה? שהם יחזור למשפחות האוהבות שלהם וישמחו מזה שהם יכולים לאכול את הארוחה של אמא/האישה בבית? לשחק עם הילדים? לא. הם יחזרו לבצע פיגועים ולתכנן מעשי נוראיים.

מה שאומר שבנוסף לכל העבודה שצה"ל והימ"מ עושים כבר עכשיו, יתווספו להם לפחות עוד 500 משימות.

החיים של הבחור נהרסו מהרגע שעבר יותר מיום שהיה בשבי. הוא כבר לא יחזור להיות בנאדם רגיל. חבל לשים תחת סיכון את חייהם של אלפי אנשים ואלפי משפחות.

פורסם

Blaz00r, הסרטון הזה הוא דמגוגיה מארץ הדמגוגיות.

אני לא מבין, אנחנו משחררים חיילי על? או אולי רובוטים מהעתיד במסווה של בני אדם?

זה כולא אנשים רגילים שטופי מוח ש"התמזל מזלם" והצליחו לחמוק מבעד המחסומים ולבצע פיגוע. תאמינו לי שיש עוד 50 אלף מחבלים פוטנציאלים כאלה שהרבה יותר מאומנים מאותם אלו שאנחנו משחררים.

אז נכון, עם להסתכל נטו תועלת ועלות, לא קשה לראות שזה מהלך שלא משתלם לנו, אבל רבאק, תהיו אנושיים. יש דברים שהם מעבר לחשבון הזה.

אם זה היה מדובר בבן שלכם או באח שלכם, לא הייתם מדברים בכזאת קרירות ורוע לב.

ואם לשניה להיות קיטשי, זה מה שמבדיל אותנו מהם.

פורסם
אז אתה אומר שאם זה היה הבן שלך היית סותם את הפה ומשאיר אותו בשבי החמאס עד שירקב?

ממש לא, מה שאני אומר הוא:

שאם זה היה הבן שלי הייתי הופך את העולם כדי לשחרר אותו.

אילו הייתי עיתונאי הייתי נוהג באחריות ולא מנהל קמפיין מופקר וחסר אחריות לשחרור חייל אחד, אפילו שצריך למכור עיתונים.

כראש ממשלה לא הייתי נפגש עם משפחת החטוף ולא מנהל משא ומתן עם הטרוריסטים (להיכן נעלמו הערכים האלה?).

ואם חס וחלילה אהייה מקורב לאחד מנפגעי עסקת שליט (זו רק שאלה של זמן עד שיפגעו אנשים), אז אעלה ואשב בפתח בית ראש הממשלה עד שהממשלה הרופסת הזו תתפטר.

זו התשובה המלאה - זווית ראיה שונה נותנת תשובה אחרת.

פורסם

ואם חס וחלילה אהייה מקורב לאחד מנפגעי עסקת שליט (זו רק שאלה של זמן עד שיפגעו אנשים), אז אעלה ואשב בפתח בית ראש הממשלה עד שהממשלה הרופסת הזו תתפטר.

אנשים נרצחו לפני שחרור שליט ואנשים ירצחו אחרי שחרור שליט. כדי להוציא פיגוע לפועל לא צריך terrorist masterminds ואף אחד מאלה שיושבים בכלא שאטה הוא איזה גאון צבאי, והסיבה שרבים מהם נלקחים בשבי ולא מחוסלים היא בדיוק בשביל העסקאות האלה.

דווקא מכל עסקאות השבויים בשנים האחרונות, זאת עסקה שהמחיר שלה הגיוני כי משחררים אסירים תמורת חייל שהוא (לפי סרטון הוידאו לפחות) חי. אם היה מדובר בגופה הייתי מתנגד, אבל חייל חי אסור להשאיר בשבי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה ביבי בלוף! ואני לא אשמח ואחגוג עד שאני לא אראה את גלעד חוזר חי. נראה לי שביבי עשה את זה פשוט כדי להשכיח את כל החרא חיים שהוא גרם לתושבים פה. מבחינה כלכלית, והפשלה עשו עם הכיבוי אש שכל הכרמל נשרף. ושבעצם אי אפשר לגור פה ולהתפרנס בכבוד. התזמון די מוזר, אם היו מוכנים לשחרר 1000 מחבלים למה לא עשו את זה לפני 4 שנים?

לגבי גלעד, יכול להיות שהוא ייצא ישקמו אותו נפשית והכל יהיה איתו בסדר. אולי הוא די ירגיש רע, אבל סהכ משחררים מחבלים מבוגרים, אפשר לגרש חלק מהם לחו"ל או לשים עליהם מעקב? סה"כ אני מאמין שהוא יהיה בסדר. אני לא מאמין שהתעללו בו שם הרבה, הוא נראה ילד טוב ועדין כזה. לא איזה מגבניק בריון שצריך להתעלל בו. מה שכן, אם עכשיו יחטפו עוד חייל ויבקשו תמורתו 1000 חיילים זה כבר יהיה מוגזם. צריך שכל חייל יהיה מודע לזה שאם הוא הולך לשרת בקרבי, המדינה תעשה כל מה שאפשר לחלץ אותו מבצעית בלי לסכן את ביטחונה. אולי בגלל אותו גלעד שליט לא היה מתאים לקרבי? מה הוא עשה שם בכלל?

והגיע הזמן שיהפכו את הצבא - לצבא שכיר ולא צבא של ילדים. רק מי שרוצה יתגייס, ויקבל משכורת נורמלית. מי שמיותר לא יגוייס ויעשה שירות לאומי. וככה הצבא יהיה של לוחמים אמיתיים ואיכותיים שזה מקצוע בשבילם כמו בארה"ב.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

זה ביבי בלוף! ואני לא אשמח ואחגוג עד שאני לא אראה את גלעד חוזר חי. נראה לי שביבי עשה את זה פשוט כדי להשכיח את כל החרא חיים שהוא גרם לתושבים פה. מבחינה כלכלית, והפשלה עשו עם הכיבוי אש שכל הכרמל נשרף. ושבעצם אי אפשר לגור פה ולהתפרנס בכבוד. התזמון די מוזר, אם היו מוכנים לשחרר 1000 מחבלים למה לא עשו את זה לפני 4 שנים?

לגבי גלעד, יכול להיות שהוא ייצא ישקמו אותו נפשית והכל יהיה איתו בסדר. אולי הוא די ירגיש רע, אבל סהכ משחררים מחבלים מבוגרים, אפשר לגרש חלק מהם לחו"ל או לשים עליהם מעקב? סה"כ אני מאמין שהוא יהיה בסדר. אני לא מאמין שהתעללו בו שם הרבה, הוא נראה ילד טוב ועדין כזה. לא איזה מגבניק בריון שצריך להתעלל בו. מה שכן, אם עכשיו יחטפו עוד חייל ויבקשו תמורתו 1000 חיילים זה כבר יהיה מוגזם. צריך שכל חייל יהיה מודע לזה שאם הוא הולך לשרת בקרבי, המדינה תעשה כל מה שאפשר לחלץ אותו מבצעית בלי לסכן את ביטחונה. אולי בגלל אותו גלעד שליט לא היה מתאים לקרבי? מה הוא עשה שם בכלל?

והגיע הזמן שיהפכו את הצבא - לצבא שכיר ולא צבא של ילדים. רק מי שרוצה יתגייס, ויקבל משכורת נורמלית. מי שמיותר לא יגוייס ויעשה שירות לאומי. וככה הצבא יהיה של לוחמים אמיתיים ואיכותיים שזה מקצוע בשבילם כמו בארה"ב.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...