Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא משנה אם זה ספין או לא ואם זה מהלך שנועד לשרת נטו את ביבי, רק שיחזירו אותו כבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל כך משחק לידים של ביבי.

מה עוד יכול להשתיק את ההד שעשתה המחאה החברתית?

ההרגשות שלי מאד מעורבים. מצד אחד שמחה גדולה שחייל חטוף חוזר הביתה אחרי כמעט 6 שנים.

מצד השני,דחיל ראבק 1000 מחבלים?! זה יבוא לנו בהפוך על בהפוך.

פורסם

לא היו עושים כ"כ הרבה רעש והתרגשות אם היו יודעים שהוא חוזר בארון. מקווה שיחזור בקרוב והכל יבוא על מקומו.

חוץ מזה, בחמאס גם לא מטומטמים - הם יודעים שחייל חי שווה יותר מחייל מת, אז הם לא היו הורגים אותו בשבי אחרי שכבר נתנו ראיה לזה שהוא חי.

V5

פורסם

מיכאל - לא יודע בן כמה אתה, אבל אלה מאיתנו שעדיין זוכרים איך התנהל מבצע ההחזרה של שלושת החיילים הקודמים יודעים שאתה טועה בכל סעיפים. פעם גם אנחנו חשבנו כמוך, ממש עד הרגע האחרון, עד שגילינו בשידור חי שהגיעו ארונות ולא חיילים.

פורסם

אז זהו, שגם חמאס לא שולט בכל מה שקורה איתו.

אתה יכול לחטוף מישהו ולשמור עליו כמה שנים, אבל אחרי תקופה מסוימת הוא יתחיל להיות חולה גם פיזית וגם נפשית, בלי שתהיה לך שליטה על זה.

אני באמת מקווה שזה ייצא לפועל ושייגמר הסיפור הזה.

זה יהיה גם סגירת מעגל בצורה טובה פחות או יותר (עדיין, משחחרים רוצחים וזה לא טוב), וגם אולי יוציא את המדינה קצת מהטראומה של רון ארד.

השאלה תהיה (בהנחה שהוא באמת חי, שאני באופן אישי לא הייתי בונה על זה), האם יטפלו בו כמו שצריך?

ברור נראה לי לכולם בשלב הזה שהוא יחזור עם טראומות מאוד רציניות ואולי אפילו במצב נפשי "רחוק מאיתנו".

אם זה ייצא לפועל, סביר להניח שזה יהיה כי הוא נפטר ובתמורה להרבה פחות מחבלים, ואת זה אני אומר עם לב כואב וכל התקווה שאני טועה.

פורסם
מיכאל - לא יודע בן כמה אתה, אבל אלה מאיתנו שעדיין זוכרים איך התנהל מבצע ההחזרה של שלושת החיילים הקודמים יודעים שאתה טועה בכל סעיפים. פעם גם אנחנו חשבנו כמוך, ממש עד הרגע האחרון, עד שגילינו בשידור חי שהגיעו ארונות ולא חיילים.

אני זוכר את החזרת החיילים מהחטיפה ב2006 ואני זוכר את ההחזרה מהחטיפה ב2000.

ב2 המקרים החיזבאללה לא הראה ראיות בסגנון הקלטת של שליט. ורוב הזמן ניסה לשמור על "עמימות".

לא גילינו בשידור חי שהם לא בחיים כי ב2 המקרים היו וועדות והיו תחקירים שקבעו שהסיכוי שהם בחיים הוא נמוך-עד לא קיים.

במקרים ההם היה די צפוי שיחזרו ארונות, ולא נראה לי שזה באמת הפתיע מישהו.

V5

פורסם

בינתיים אני רואה שברגותי גם ברשימת המוחזרים.

נראה לי שמישהו בממשלה הגה דרך גאונית לטפל בכל המטרדים של התקופה האחרונה (המחאה החברתית, שביתת הרופאים...)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הוא בחיים, הוא שווה להם יותר כשהוא חי.

אני חושב שזה סיכון גדול בשבילם להצהיר בתקשורת על זה שהוא בחיים ובסוף לתת גופה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1000 אסירים רוצים לשחרר, תמורת חייל אחד. לדעתי, זה לא בסדר.

אני איתך.

מקווה שלא יחזרו הפיגועים לירושלים.

כי כמות כזאת של מחבלים תעלה בוודאי את הסיכוי לפיגוע.

מה גם עכשיו רואים שזה עובד!

בוא נחטוף עוד חייל ועוד חייל ונקבל שחרורים של חברינו הכלואים.

אני לא יודע מה לחשוב, אני מאוד רוצה לראות אותו חוזר, לא רוצה לשחרר טרוריסטים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לכל השמחים - חכו עד שתראו מי ברשימת המשוחררים, חכו עד שתדעו איזה רוצחים מתועבים של איזה משפחות הולכים הביתה, חכו עד שתגלו כמה חיילים נהרגו כדי ללכוד את חלאות האדם שעכשיו עומדים לשחרר.

כשיהיו בידכם כל הנתונים - רק אז תדעו אם לשמוח או להתנגד לעסקה.

כן, אני יודע שצפוי לי לינץ' מטעם חברי הפורום על דברי הכפירה שלי - אבל זו דעתי.

לו אני ראש ממשלה - העסקה הזו לא הייתה יוצאת אל הפועל (אלא כמובן אם יתגלה לי שברשימת 1000 המשוחררים רק מחבלים קלים ולא כפי שפורסם בעיתונים).

פורסם

מהלכים בינינו מתים-חיים. הם עדיין בחיים, אך הם לא יודעים ולא חושדים שנגזר דינם למות עקב השחרור הסיטונאי של אלף מלאכי המוות הללו.

אני מקווה שאתבדה :-( .. אינני יכול להפסיק לשאול את עצמי האם נוכל לעמוד בפני המשפחה של ההרוג/חטוף הבא ולהסתכל להם בעיניים כשהם יודעים שעולמם חרב עליהם עקב תוצאות השחרור הסיטונאי בעסקה הזו.

היה ניתן לאזור אומץ ולהגיד בפומבי בכל הזדמנות במהלך חמש וחצי השנים הללו של השבי:

חייל אחד=מחבל אחד חי תמורתו. תבחרו.

חייל מת=מחבל מת אחד תמורתו: מחבל אחד מת או אחד שיועלה על הגרדום-כי בני מוות הם ברגע שהם רצחו יהודים. תבחרו.

אין ביקורים אצל שליט? אין ביקורים של אסירים, וכל אחד מהם מוכנס לבידוד. התנאים שלהם מושווים לשלו, והמחבלים יקבלו רק את המינימום שמותר באמנת ז'נבה הרביעית וגם זה בצמצום.

אף מדינה נורמלית וחפצת חיים לא הייתה מסכימה לעסקה שכזו.

גילוי נאות: אני חתמתי על עצומה שבה הצהרתי לא לשחרר מחבלים תמורתי אם אלקח בשבי במהלך שירותי הצבאי בסדיר/מילואים. רק מחבל אחד תמורת שחרורי.

פורסם

אני מקווה רק שהתקינו באסירים איתוראן כדי שיהיה יותר קל לחסל אותם אם יחזרו לסורם.

מקווה שאנחנו לא משלמים מחיר כבד מידי על שחרורו אבל מאוד שמח בשמחת המשפחה.

מאחל לו שיקום מהיר ושלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...