Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא, מה שאני אומר הוא:

שאם זה היה הבן שלי הייתי הופך את העולם כדי לשחרר אותו.

אילו הייתי עיתונאי הייתי נוהג באחריות ולא מנהל קמפיין מופקר וחסר אחריות לשחרור חייל אחד, אפילו שצריך למכור עיתונים.

כראש ממשלה לא הייתי נפגש עם משפחת החטוף ולא מנהל משא ומתן עם הטרוריסטים (להיכן נעלמו הערכים האלה?).

ואם חס וחלילה אהייה מקורב לאחד מנפגעי עסקת שליט (זו רק שאלה של זמן עד שיפגעו אנשים), אז אעלה ואשב בפתח בית ראש הממשלה עד שהממשלה הרופסת הזו תתפטר.

זו התשובה המלאה - זווית ראיה שונה נותנת תשובה אחרת.

מסכים.

אחרי הפגנת המיליון אמרתי לזוגתי: "תוך חודש נתניהו מחזיר את שליט"...:roll:

באמא שלי, עדיף ראש ממשלה מושחת מפופוליסט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב בטנק של שליט היו עוד שלושה - שגם הם לא זכו לחזור הביתה.

האמת היו עוד שניים.

אבל אני מסכים עם דעותיך בשרשור.

פורסם

ללא ספק, העיסקה הזו מגעילה יותר מעיסקת ג'יבריל שבה הוחזרו למעלה מ 1000 מחבלים תמורת 3 שבויי צה"ל ממלחמת לבנון הראשונה.

החמאס למד והפיק היטב לקחים, ולמד שאיתנו מדברים רק בכוח ורק במיקוח, ועיסקת טננבאום בה שולם מחיר גבוה עבור 3 גופות וסוחר סמים עלוב נתנה להם רוח גבית.

מבחינת החמאס מדובר כאן בהישג אדיר, הישג שהחזיר תנועה שרמת התמיכה בה הלכה ופחתה, לתנועה שהורידה את ישראל על בירכיה, ולימד את כל העולם הערבי שעם ישראל מדברים רק בשפה הזו.

חבל רק על המאמץ בלכידת הרוצחים המתועבים הללו, שרק חיכו לאירוע כזה על מנת לקצר את עונשי המאסר שלהם.

ולמען הסר ספק, גם אם היה מדובר בבן שלי לא הייתי תומך בעיסקה כזו.

אפילו הבן שלי לא שווה מאות הרוגים פוטנציאליים מחלאות האדם האלו.

בושה וכלימה למדינת ישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גילוי נאות: אני חתמתי על עצומה שבה הצהרתי לא לשחרר מחבלים תמורתי אם אלקח בשבי במהלך שירותי הצבאי בסדיר/מילואים. רק מחבל אחד תמורת שחרורי.

איפה חותמים על זה ? חתתי על משהו בעבר, אבל אני לא מאמין שזה הגיע לאנשהו.

אז אתה אומר שאם זה היה הבן שלך היית סותם את הפה ומשאיר אותו בשבי החמאס עד שירקב?

חובתו של ההורה היא לבנו חובתו של עיתונאי,אזרח או ראש ממשלה היא לעם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה פשוט לא צריך להיות הנושא הכי חשוב במדינה!

כל הנושא הזה פשוט פגע במוראל של המדינה בכלליות, וזה מחיר מאוד גבוה!

חבל מאוד שאתה חושב ככה.

זה צריך להיות הנושא הכי חשוב במדינה.

כי אף הורה לא רוצה ללכת לישון בלילה בידיעה שהבן שלו זרוק איפשהו בתנאים כאלה ואי אפשר לדעת אם הוא חי או מת!

איך אתה יכול להגיד שזה לא הנושא הכי חשוב במדינה ?

זה הרבה יותר חשוב מסטודנט שרוצה לקנות דירה ואין לו שקל, וכל בנאדם שבקושי סוגר את החודש.

באנשים הנ"ל לפחות לא מתעללים יום יום, ונותנים להם לחיות בידיעה שאולי מחר ירצחו אותם!

פורסם

עשו מזה הצגה.

ראיתי יום אחד משאית קטנה עם מדבקה עגולה וצבעונית מקדימה בגודל כל מכסה המנוע שהיה רשום עליה "גם איציק הובלות בעד להחזיר את גלעד שליט!".

(לא זוכר אם איציק אבל משהו הובלות).

מה זה אמור להיות? פרסום עצמי בשימוש המצב הנורא הזה? זה נראה לכם בסדר?

זה בהחלט נושא חשוב שהיה צריך להשאר במודעות, אבל מה שנוצר כאן לדעתי היה מוגזם באופן שבו זה התבצע.

פורסם

ולמען הסר ספק, גם אם היה מדובר בבן שלי לא הייתי תומך בעיסקה כזו.

אפילו הבן שלי לא שווה מאות הרוגים פוטנציאליים מחלאות האדם האלו.

בושה וכלימה למדינת ישראל.

אממ טוב גבר. מילים כמו חול...

אף אחד לא יכול לתת דעה אמיתית מה היה עושה במצב כזה מבלי לעבור חוויה נוראית כזאת.

שימו את עצמכם במקום הוריו של שליט, שכבר שנים שלא זכו ללילה אחד של שינה, יום אחד של שמחה ואושר, מה שכולכם רגילים אליו, לשלוח את הילדים שלכם לבית ספר, לגן, לשבת איתם לארוחה, לצאת לבלות.

שילכו 1000 ושילכו גם 2000, העיקר שיחזור. וכן אני הייתי לוחם בצבא, 3 שנים מלאות, גם בלבנון 2 וגם בעופרת יצוקה והיום עושה מילואים. מעניין כמה מהמגיבים פה שמאשימים אותו בשבירות שמירה או בכך שלא נלחם עד הסוף או בעוד כמה שטויות שמעלות גיחוך עשו בשירות שלהם.

תמשיכו בחיים שלכם ותנו לילד הזה לחזור הבית בשקט, הוא סבל מספיק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
רוצים לשמוע משהו Fucked up?

אם הוא באמת יחזור בחיים, הוא חייב לעלות למשפט.

הוא עבר על פקודות מטכ"ל כי הוא נתן שיתפסו אותו ולא נלחם עד הסוף.

דפוק לחלוטין אבל נכון.

באמת יעשו לו סוג של משפט ויוציאו אותו זכאי, אבל יעשו את זה.

לא קיימת פקודה כזאת (פקודות מטכ"ל אגב,גלויות לציבור ואתה מוזמן לעיין בהן), לא קיים איסור כזה, ולא יעשו לו שום משפט.

אין דבר כזה "נתן שיתפסו אותו ולא נלחם עד הסוף".

אני לא יודע איך הוא יוכל לחיות עם עצמו בכלל, בידיעה ששוחררו 1000 אסירים בשבילו.

אם הייתי הוא בכלל הייתי כועס על המדינה כי לא שחררו אותו קודם.

כל דקה שהוא שם זו אשמת הממשלה, שלא הגיע להסכמות לפני כן.

כל ארוחה מגעילה שהוא אכל שם ולא אצל אמא שלו בבית, היא אחריות של הדרג המדיני.

אם הייתי הוא, לא הייתי רוצה אפילו לחזור למדינה שבוגדת בי בצורה כזאת.

הוא נחטף כשהיה בן 19

מאז שהוא נחטף אני הספקתי לעשות מכינה, תואר ראשון וחצי מהתואר השני.

הוא כבר לא יגיע לשום מקום בחיים שלו עם המצב שבו הוא יחזור (אם בכלל).

חבל אבל לדעתי העיכובים של הממשלה עלו לנו ביותר ממה שאנחנו מבינים.

זה יהיה גיבור לאומי שיהיה תחת השגחה פסיכיאטרית של 24 שעות ביממה ועיתונות שתרצה לרדוף אחריו ואז תבין שעם הכל, הוא בחור בן 24 שאת ה5 שנים האחרונות שלו בילה בבידוד עם החמאס.

הוא לא יודע מה קורה כיום בעולם, הוא לא עבר את התהליכים שעובר כל בחור בגיל שלו והוא פשוט ירגיש כמו עוף מוזר תמיד, כי הוא כבר לא מתאים לעולם הישראלי שהיה כשהוא נחטף.

והכי גרוע זה יהיה עוד חודש, כשיהיה הפיגוע הראשון:

כתב: "גלעד, איך אתה מרגיש עם זה שאחד המחבלים ששחררו כדי שאתה תשוחרר ביצע פיגוע והרג 18 איש? אתה מרגיש אשמה כלשהי?"

מסכן.

מה שאתה אומר לא נכון. אם הוא לא עבר "תהליכים" כמו שאתה מגדיר את זה, אז הוא יתעדכן.

זה שאתה אומר שהוא לא יגיע לשום דבר בחיים זה בכלל גובל בחוצפה.אתה עדיין לא יודע באיזה מצב הוא יחזור ואתה כבר ממהר לקבוע קביעות.

בינינו חיים ה-מ-ו-ן (באופן יחסי,כן?) פדויי שבי ממלחמות ישראל השונות, חלקם הגדול עברו דברים זוועתיים,כי שבי זה אף פעם לא פיקניק; ורובם המכריע חיים היום חיים רגילים לחלוטין,עובדים,לומדים,בעלי משפחות וכו'

ברור שבכל אחד מהם נשאר משהו משם, אבל בינינו, גם להרבה אנשים ש"סתם" השתתפו בקרבות או מלחמה נשאר משהו.

בשנות ה80 שוחררו סה"כ מעל 5000 מחבלים בעסקות שבויים שונות חלקם לפחות כנראה חזרו לפעילות טרור, אני לא רואה שעיתונאים באו למישהו מהשבויים שחזרו ושאלו שאלות מפגרות.

אז חלאס.

V5

פורסם
אממ טוב גבר. מילים כמו חול...

אף אחד לא יכול לתת דעה אמיתית מה היה עושה במצב כזה מבלי לעבור חוויה נוראית כזאת.

שימו את עצמכם במקום הוריו של שליט, שכבר שנים שלא זכו ללילה אחד של שינה, יום אחד של שמחה ואושר, מה שכולכם רגילים אליו, לשלוח את הילדים שלכם לבית ספר, לגן, לשבת איתם לארוחה, לצאת לבלות.

שילכו 1000 ושילכו גם 2000, העיקר שיחזור. וכן אני הייתי לוחם בצבא, 3 שנים מלאות, גם בלבנון 2 וגם בעופרת יצוקה והיום עושה מילואים. מעניין כמה מהמגיבים פה שמאשימים אותו בשבירות שמירה או בכך שלא נלחם עד הסוף או בעוד כמה שטויות שמעלות גיחוך עשו בשירות שלהם.

תמשיכו בחיים שלכם ותנו לילד הזה לחזור הבית בשקט, הוא סבל מספיק.

+1

זה לא חוכמה לכתוב כאן שאם היו חוטפים אותי לא הייתי רוצה שישחררו אף אחד, וזה גם לא חוכמה לחתום על עצומה.

אני לא מפחד להגיד שחס וחלילה, אם היו חוטפים אותי או אחד מבני משפחתי, הייתי מתנהג בדיוק כמו משפחתו של גלעד.

לא גבר ? לא חייל אמיתי ? האמת שלא מעניין אותי מה אחרים חושבים בנושא, גם אני הייתי תותחן טנק, אח"כ כשנה וחצי הייתי קשר מ"פ, יום יום ברמאללה בסיורים ומעצרים. ביצעתי את כל מה שאמרו לי, תמיד. אני וכל אחד אחר שלחם בצבא היו יכול להיות גלעד שליט. כל אחד היה בוכה ומתפלל שיחזירו אותו, ובצדק !

בסופו של יום, במקום 20000 מחבלים יש 20200, זה לא משנה. פיגועים היו ויהיו, ככה זה 63 שנים וימשיך עוד 63 שנים. חיילים יהרגו ומלחמות יתרחשו.

הנה ציטוט של מישהו שיודע יותר ממני: "בעזה יש 20 אלף לוחמי גדודי עז א-דין אל קסאם, ועם עוד 200 מחבלים לא ייפול עלינו העולם".

בעוד כמה ימים, יהיה חייל אחד, שיחזור הביתה ויקבל חיבוק אמיתי מאמא, מאבא, מאחים אוהבים... ויסתכל פעם ראשונה לאחר 5 שנים בעיניים אוהבות. אני לא ראש ממשלה ולא ראש שב"כ, תרשו לי להתרגש ואפילו להזיל דמעה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז מה עכשיו?

צריך למלא מחדש את בנק המחבלים שלנו בבתי המאסר ולחכות לחטיפה הבאה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדיוק.

נקווה רק שלא נגיע שוב לתסריט הבלהות הנ"ל.

גלעד שליט ישוחרר לביתו, ומאות משפחות ששכלו את יקיריהם יראו את חלאות האדם הללו מסמנים V באצבעותיהם ומראים לכל העולם כיצד ארגון טרור הצליח במשימתו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא רק מצליח במשימתו, אלא גם צוחק עלינו בכך [רק השערה] שתוך חודש יתכננו עלינו איזה משהו עם אותם האנשים [ואני מתפלל לאלוהים שאני טועה]

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
זה הרבה יותר חשוב מסטודנט שרוצה לקנות דירה ואין לו שקל, וכל בנאדם שבקושי סוגר את החודש.

לא, זה הרבה הרבה פחות חשוב.

כי שליט הוא אחד ועתידו לא קשור לעתיד המדינה.

זאת הבעיה כיום, עוסקים בתפל, בבודד, במלודרמטי, במקום לעסוק בנושאים מהותיים, תשתיתיים, יסודיים, כאלו שמעצבים את עתיד המדינה, ומתבלבלים בין "מרגש" ל-"מהותי".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou - חכה עוד יעשו על זה סרט גוזל דמעות

מידריינג Hybrid Audio L4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...