Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע המדהים בסיפור הוא איך שהתקשורת הופכת את עורה.

ממצב שבו רב"ט שליט הפך לגלעד ולאדם שלא ניתן להתווכח על נחיצות עיסקת שחרורו, פתאום מתחילים לצוץ כתבות לא מעטות שמבקרות את העסקה.

אם נתניהו חשב שיהיה מכמה ימי חסד בשל ההחלטה על העסקה - הוא טעה בגדול, הרוח משנה את כיוונה והביקורת מוטחת בו ישירות.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חן, אלה לא נכסי המדינה. הנכסים שלנו הם מוסר ודאגה לזולת.

למרות שבעיסקה הזו משוחררים גם מתכנני הפיגוע במלון פארק שגבה קורבנות בנפש ממשפחתי אני לא רואה סיבה להחזיק בהם אם ניתן לממש את השטר ולקבל תמורתו את גלעד.

אנחנו יודעים יופי להגיע לכל מי שנרצה מהמשוחררים אז הם לא מהווים כזה סיכון גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו יודעים יופי להגיע לכל מי שנרצה מהמשוחררים אז הם לא מהווים כזה סיכון גדול.

אנחנו יודעים יופי להכניס חולייה של חיילים מוסווים לאמצע ישוב ערבי ולשלוף מתוכו את המחבל בפינצטה, ולסכן ככה חיילים שלנו, במקום להרים שם את כל האזור שלו,

אנחנו יודעים יופי, לחסל מחבל ממסוק, זה עולה הרבה מאוד, להרים מסוק, לעשות עליו תצפיות, ריגולים, להיזהר כמובן לא לפגוע בסובבים אותו, שהם איך לא, "חפים מפשע "

אנחנו יודעים יופי, לתת לגיטימציה למחבלים לחטוף עוד חיילים,

משפחת שליט עשתה רק נזק, בכל מה שקשור להחזרת גלעד, כל התקשורת חגגה על זה וכמובן המחיר שהם דורשים הוא גבוה מאוד,

לפי דעתי יש להזריק לכל מחבל שמשוחרר נגיפים, כדי שיחוסל "בצורה טבעית" 8).

כמובן שלא אומרים לו את זה...:wink:

אני יודע שהמשפט האחרון נראה מוזר לחלקיכם, אבל אסור לתת להם להשתחרר כמנצחים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הקטע המדהים בסיפור הוא איך שהתקשורת הופכת את עורה.

ממצב שבו רב"ט שליט הפך לגלעד ולאדם שלא ניתן להתווכח על נחיצות עיסקת שחרורו, פתאום מתחילים לצוץ כתבות לא מעטות שמבקרות את העסקה.

אם נתניהו חשב שיהיה מכמה ימי חסד בשל ההחלטה על העסקה - הוא טעה בגדול, הרוח משנה את כיוונה והביקורת מוטחת בו ישירות.

:mm_yeah:

מסכים לחלוטין.

התקשורת כולה, בראשות ידיעות אחרונות, העיתון שפעם הייתה לו מדינה, פשוט מנגחים בכל מחיר את נתניהו ונראה שהכל כשר במלחמה הזו.

פורסם

לפי דעתי יש להזריק לכל מחבל שמשוחרר נגיפים, כדי שיחוסל "בצורה טבעית" 8).

דומה למה שאני חשבתי....רק בצורה של צ'יפ מתחת לעור (כמו לכלבים)

ואז אפשרות ניטור ....ואז אפאצ'י....או דברים אחרים :twisted:

אבל להזריק נראה לי פשוט יותר זול,אז זו אחלה אפשרות...אהבתי ! :mm_yeah:

פורסם

אייל, קרא את ספרו של אותו בינימין נתניהו, מקום תחת השמש, ותראה מה הוא אומר על עסקאות כגון אלו.

אני בניגוד לאנשי ימין אחרים, הפסקתי מזמן להאמין לשקרן ולמומחה הספינים הזה,שנותן לכל אחד לשמוע את מה שהוא רוצה לשמוע, שכרגע רק השרדותו הפוליטית חשובה לו.

אבל מצד שני, הוא כרגע הרע במיעוטו, באין מנהיג אחר לימין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הקונספירציה שמנסה להפיץ התקשורת על כך שנתניהו נתן אור ירוק לעסקה בשל רצונו להסיט את תשומת הלב מנושא המתמחים, וההפגנות לצדק חברתי ומצבה הרעוע של ישראל בעיני העולם היא פשוט פתאטית ומקוממת.

+1 בקשר לנגיף.

לא שזה הופך את ההחלטה ליותר נכונה או פחות, אבל רק שאני אבין משהו, יש בכלל איזשהו ספק שמדובר בהחלטה פוליטית ?

פורסם

1. אני רואה את זה כמו הלוואה, בהווה, נהנים מאוד. בעתיד, ניאלץ (המדינה..) לשלם את המחיר.

2. במדינות אחרות (דוגמת ארה"ב, ואנגליה) אין מדיניות של ניהול מו"מ עם טרוריסטים/מחבלים. לראיה, לפני כמה ימים נערפו ראשיהם של 3 חיילים בריטיים.

3. לפי דברי פרשנים, החזרת גלעד ממלאת עוד כמה פונקציות עבורנו (פוליטיקה אצל הצד השני).

4. אני +1 לגבי ההערות על התקשורת שפתאום מביאה סיפורים אחרים.. (מה שלא נעשה, אנשים לא יהיו מרוצים).

5. מאחל שנשמע בשורות טובות, רק בריאות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לא שזה הופך את ההחלטה ליותר נכונה או פחות, אבל רק שאני אבין משהו, יש בכלל איזשהו ספק שמדובר בהחלטה פוליטית ?

כן,ברור שיש ספק .

מבחינה פוליטית זה מפרק אותו מול מפלגות הימין, על מה אתה מדבר ?!

תמשיכו לקנות את הספינים של התקשורת.

זה בדיוק מדגים את מה שאמרתי לפני מספר ימים :

כשלא משחררים אותו - זה פוליטי

כשכן משחררים אותו - זה פוליטי.

כשלא משחררים זה ספין של ביבי, כשכן משחררים זה ספין של ביבי.

מצבה של ישראל בסדר גמור מול העולם , עוד ספין של התקשורת .

התקשורת לא תירגע עד שדב חנין יהיה ראש הממשלה ואחמד טיבי נשיא המדינה.

אגב, דפני ליף וחבריה העלובים ירדו מהכותרות הרבה הרבה לפני סוגיית שליט, אז תעשה לי טובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משפחת שליט עשתה רק נזק, בכל מה שקשור להחזרת גלעד, כל התקשורת חגגה על זה וכמובן המחיר שהם דורשים הוא גבוה מאוד,

אתה צודק, חוצפנים משפחת שליט הזאת שמעזים להפגין להחזרת בנם החטוף מזה 5 וחצי שנים, בושה להם על שהעיזו לפצות פיהם.

פשוט תועבה. :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אל תצבעו את הדבר הזה בצבעים של שחור או לבן.

אף אחד לא רוצה רון ארד 2 (25 שנה קיבינימט !!!)

מצד שני, אף אחד לא בדיוק רוצה ללכת לאמא כזאת או אחרת ולהגיד לה שהדם של גלעד שליט יותר אדום מהדם של הבן שלה, כי הוא נהרג מפיגוע של אחד המחבלים שהשתחררו בעסקה.

אין מה לעשות, זה הדבר הכי אנושי לעשות במקרה הזה, ספין פוליטי או לא.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
1000 אסירים רוצים לשחרר, תמורת חייל אחד. לדעתי, זה לא בסדר.

אם היית במקום גלעד שליט או שזה היה אחיך במקום גלעד שליט זה כן היה בסדר ?

פעם הורים היו גאים, עם כל הצער שבדבר, לומר שבנם נפל בקרב על הגנת המולדת. היום פותחים אוהל

מחאה ומפעילים לחץ תקשורתי, לעזאזל עם המדינה רק תביאו לי את הילד שלי.

.

אתה יודע ואדים, אתה בנאדם שאני מאוד מעריך ומחזיק ממך בחור ברמה אבל לפעמים אתה כותב בלי שתיהיה לך נקודת מוצא שיכולה באמת לתת לך את ההרגשה המתאימה ואני מדבר על המקרה הספציפי הזה שבו אתה מדבר על הורים שנלחמים כדי לשמור על הילד שלהם.

אתה עדיין רווק ובלי ילדים, אתה לא במקום כדי לשפוט אותם, כל הורה שהיה בנעליהם היה הופך את העולם כדי להחזיר את בנו מהשבי, בייחוד כשהוא יודע וקיבל הוכחה שהוא בחיים.

אני אומר לך שאם אני הייתי במקום הורי גלעד שליט, ולמרות שהייתי קרבי בצבא והייתי מוכן להקריב את חיי בשביל המדינה- הייתי נלחם ועוד איך על להחזיר את הבן שלי, גם אם המחיר היה אפילו כבד יותר מזה שאנחנו הולכים לשלם עכשיו.

כנראה הייתי עושה את זה בדרכים אחרות, אבל הייתי ועוד איך נלחם.

כשהייתי קרבי נלחמתי בלי לפחד לרגע מזה שאמות והייתי קרוב לכך לא פעם, מצד שני תמיד התעודדתי מכך שגם אם זה לא יקרה בפועל- שידרו לנו תמיד שהמדינה תעשה הכל כדי להחזיר אותנו הביתה אם ניפול בשבי.

גלעד "שילם את חובו למדינה" והתגייס לצה"ל ושירת כלוחם, הוא נפל בשבי בפעילות מבצעית והמדינה עמדה בהתחייבותה כלפיו.

as simple as that.

ומה הלאה ?

גם אני הייתי שמח אם לא היינו צריכים לשלם מחיר כזה כבד, אבל זה המחיר שנדרש לשלם ואנחנו פשוט נצטרך ללמוד איך להתמודד עם זה.

דרך אחת תיהיה לשפר את המוכנות המבצעית כדי למנוע מקרי חטיפה נוספים.

דרך נוספת תיהיה שיפור התגובה ומהירותה כדי שאם קרה מקרה כזה נוכל לעצור אותו כמה שיותר מהר.

דרך נוספת תיהיה לארגן לעצמנו כמה קלפי מיקוח משלנו.

יש עוד דרכים.

לפני שאנחנו רצים לעתיד, יש הווה ועבר, בעבר לפני 5 וחצי שנים נחטף חייל שעד היום בהווה, נמצא בשבי בזמן שאתם מזיינים, שותים, מעשנים, משפרים, מטיילים בחו"ל וחושבים על איזה מקצוע ללמוד כדי ליצור לעצמכם עתיד טוב יותר.

גלעד שליט חי מעל 5 שנים במצב של "אין עתיד", יש רק עכשיו ואי אפשר לדעת מה יהיה בעוד דקה.

לא הגיע הזמן לשחרר אותו, ושיהיה המחיר כבד ככל שיהיה ?

ותפסיקו לערב פוליטיקה ושטויות בכל דבר, המדינה פרעה את החוב שלה.

ליבי עם המשפחות השכולות שעכשיו משחררים את מרצחי יקירהם, אבל את העבר אי אפשר לשנות ואי אפשר להחזיר את יקירהם לחיים, את העתיד של גלעד שליט אפשר לשנות מקצה לקצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם היית במקום גלעד שליט או שזה היה אחיך במקום גלעד שליט זה כן היה בסדר ?

נו מה זה קשור? ואם היו אומרים לך שאח שלך הולך חו"ח להיהרג בפיגוע של אחד המחבלים המשחוררים?

לא הגיע הזמן לשחרר אותו, ושיהיה המחיר כבד ככל שיהיה ?

אתה רציני? אתה באמת תצדיק את השחרור שלו גם אחרי חו"ח הפיגוע הראשון שיגרום אחד המחבלים המשוחררים (ואני מאוד מאוד מקווה שאני טועה)? לשחרר אותו ושיהיה המחיר כבד ככל שיהיה? תסלח לי, אבל עם כל הצער שבדבר, לא.

פתאום כל כלי התקשורת מבכים ומבקרים את העסקה, איפה הם היו בחמש השנים האחרונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...