Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב להודות שבאמצע יום עבודה חתכתי הביתה והודעתי למשרד לא להעביר לי שיחות ובאתי לראות ולעקוב בטלויזיה אחר ביצוע העיסקה, כשראיתי אותו יוצא מהרכב במעבר רפיח פשוט ירדו לי דמעות.

אני פשוט ג-א-ה להיות ישראלי.

כל הכבוד למי שהיה מעורב בהשלמת העיסקה הזאת ואיפשר להחזיר את גלעד שליט הביתה (ותעזבו כבר את הפוליטיקה, זה לא יום לזה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הכבוד!

כיף גדול לראות את הילד, המחיר לא רלוונטי כרגע כשרואים את התמונות המשמחות.

אני זוכר את היום שבו הוא נחטף, אני הייתי אז ממש לפני שחרור. לא יאומן כמה זמן עבר וכמה הוא פספס, העיקר שהוא חזר בריא ושלם!

פורסם

אני מאחל סרטן של הרקטום לחארות שהחזיקו אותו בתנאים בהם הוא הוחזק. חיוור, כחוש, בקושי יכול ללכת. פשוט גועל נפש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שאלה קטנה, ספק מפגרת ברגעים כאלה :

ע"פ הדרגות החדשות , הוא נחשב כאילו הוא היה חייל לכול דבר במשך כול הזמן הזה, האם הוא יקבל רטרואקטיבית(או שכבר המשפחה שלו מקבלת) משכורת עבור כול הזמן הזה שהוא היה נגד בקבע כביכול?

פורסם

לדעתי הוא יקבל פיצוי.

אבל באמת,לא אמורים לשחרר אותו מצה"ל ? הוא היה חייל אז,עכשיו זה כבר סיפור אחר.הרי הוא לא יחזור לשירות סדיר.

לא ברורה לי התרחשות הדברים....:roll:

פורסם

מן הסתם שלא יחזור לשירות סדיר. לא ברור לי גם אם הוא יעשה מילואים או לא.

הוא חזר על מדים כי הוא עזב חייל, טכנית הוא עדיין לא השתחרר ולכן גם חזר כחייל. לדעתי - כבוד לחזור ככה. על מדים כלוחם. בדיוק כמו שעזב.

לדעתי הוא אמור גם לקבל אות גבורה היות והדברים שעבר שם לא קלים במילים נחמדות.

בקשר למחיר... זה כבר משהו אחר .. אבל טוב מאוד שחזר. לאף אחד לא מגיע דבר כזה.

פורסם

- ישחררו אותו עוד שבוע-שבועיים (לא זוכר מי בדיוק דיבר על זה היום בבוקר ברדיו).

- הוא כבר הוכר כנכה צה"ל באופן אוטומטי בשביל למנוע מהמשפחה עוד טרטור.

- טכנית הוא בקבע (כנראה בגלל זה הפכו אותו לנגד)

חייבים לשלם לו פיצויים על זה. יש לו את כל הזכות לתבוע את זה מהמדינה, ואם ההחלטה הייתה שלי, לא הייתי מסוגל למנוע ממנו כמויות גדולות של כסף, כי סך הכל הוא הקורבן של תהליכים פוליטיים מסריחים, כשכל מה שהוא רצה זה ללכת לצבא כמו כולם ולהיות לוחם.

פורסם

מרגש ואמיתי כל כך.

בהתחלה גם אני הסתייגתי מעצם עלייתו על מדים, אך בסופו של דבר התחברתי לרעיון. לתת לא את ההרגשה שהוא חזק, הוא חזר הביתה בתור חייל, בתור לוחם. אפשר היה לדעתי לראות שהוא מצדיע בכבוד, בהתרגשות.

כיף לראות את התמונות האלה, כיף לדעת שאנו עם מוקיר חיים.

חג שמח, מאוד שמח !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כרגע זה לא הזמן להתעסק במחיר,

יום מרגש ומשמח ,

הוא נפל בשבי כחייל וחזר כחייל, קיבל דרגות מעודכנות בהתאם לפז"מ וחזר על מדים.

+ 1.

ראש הממשלה ושר הבטחון, כל אחד בתורו גזר קופון, שלא לדבר על שלל השרים שרצו להיתראיין בכלי התקשורת.

נקווה רק שלא ירחיבו בסיקור החגיגות של חיות האדם האלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

את הקופון הכי גדול, קופון החיים, קיבל היום גלעד שליט.

כל הקופונים האחרים מתגמדים.

מצטרף לדבריך בקשר לאסירים, ברגע זה הם הפכו שוב להיות אויבים פעילים, המסך היחיד שצריך לתת להם זה מסך הכוונת של אפאצ'י.

התקשורת התאפקה יום שלם, ובאמת שלא היינו צריכים ולא נצטרך את תמונות החגיגות, מקווה שזה ימשיך כך אבל קשה לי להאמין.

פורסם

עוד מדברי חז"ל (תמיד הייתי נודניק...):

"וזו כתבתי לתשובת המינים: גוי אחד שאל את רבי יהושע בן קרחה, אמר לו אין אתם מודים שהקב"ה רואה את הנולד? אמר לו הן. אמר לו והא כתיב 'ויתעצב אל לבו', אמר לו נולד לך בן זכר מימיך? אמר לו הן. אמר לו ומה עשית? אמר לו שמחתי ושימחתי את הכל. אמר לו ולא היית יודע שסופו למות? אמר לו בשעת חדותא חדותא, בשעת אבלא אבלא. אמר לו כך מעשה הקב"ה, אף על פי שגלוי לפניו שסופן לחטוא ולאבדן לא נמנע מלבראן בשביל הצדיקים העתידים לעמוד מהם" (רש"י בראשית ו, ו).

(תודה לוויקיציטוט, ההדגשה לא במקור.)

אני מתנגד לעיסקה בכל ליבי, חושב שזו טעות קשה ובכיה לדורות, ומאושר לראות את גלעד בבית, ועוד בריא ושלם - בעיקר נפשית, מה שחששתי. איך שהחיים מורכבים...

פורסם

אהוד יערי אומר דברים מעניינים, הוא אומר שחגיגות החמאס היו החגיגות הגרועות ביותר שהוא ראה, הוא אומר שהקהל היה שקט, לא נענה לקריאות של הנואמים והמורל, יחסית כמובן, לא היה גבוה.

מורל הוא דבר חשוב מאוד. לעם, לצבא, לאזרחים ולחיילים. אני חושב שאין היום חייל אחד, בטח חייל קרבי, שלא גאה היום להיות חייל של מדינת ישראל. אני מדמיין את החיילים בשטח ואת יחידות הצבא השונות רואים את זה עכשיו, ובטוח שהמורל והגאווה שלהם בשמיים, בדיוק כמו שהיו המסוקים שהביאו את גלעד הביתה... וזה חשוב, מאוד חשוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...