Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאורך כל 100 שנות הסכסוך (שימו לב שזה תמיד תקוע איכשהוא על 100 שנה..) הצליחו רק אירגוני טרור להכניע את ישראל ולגרום לה לרדת על בירכיה - החמאס והחיזבאללה.

והן עשו את את זה כי הן ידעו לגעת בנקודות הרגישות של עם ישראל, ואנחנו, במן רצון לא ברור, דאגנו לשתף עימם פעולה ולהעצים אותם.

ומה שעוד יותר עצוב בסיפור הזה, שאת שתי ארגוני הטרור הללו אנחנו בראנו - את החיזבאללה כתוצאה משהייה חסרת תכלית בלבנון ואת החמאס טיפחנו כאלטרנטיבה לאש"ף בתחילת שנות ה 80'.

ליבי ליבי עם משפחות החללים שיאלצו לראות רוצחי יקירהם משתחררים מחר ומסמנים V עם המדינה הכי חזקה במזרח התיכון.

שמסתבר שעם קצת חשיבה מקורית אפשר להכניע אותה בלי מחלמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חז"ל כדרכם ידעו לנסח: חדווה תקיעא בליבאי מסטרא דא, ובכיה תקיעא בליבאי מסיטרא דא.

2 נקודות לדיון: א.התקשורת מתעקשת להציג את זה כמאבק בין המשפחות השכולות למשפחת שליט, וזה לדעתי מאוד לא הוגן. אבל המאבק הוא בין המשפחות השכולות העתידיות לבין יוזמי העיסקה, רק שאין מי שייצג אותן. אני לא מאמין שמישהו לא חושב שייהרגו אנשים כתוצאה מהעיסקה. על השולחן, במילים ברורות: גלעד שליט חי ובבית תמורת X יהודים הרוגים. בעד או נגד?

אגב, הייתה סיסמה "בכל מחיר", רק שכשרצו להכביד את תנאי הכליאה של אסירי החמאס צבי שליט התנגד (עפ"י זכרוני).

ב. אם כבר מילים ברורות: כל התהלוכות, המחאות, העלו את המחיר = שחרור עוד מחבלים = עוד דם שפוך.

ולסיום:

פורסם

י ש

החייל חזר הביתה

אני גאה במדינה שלי , שלנו

וליבי ליבי עם נפגעי הטירור

את הפולמוס נשאיר ליום אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל עוד, גלעד שליט הוא לא חלק מהתמונה, זו בהחלט לא יכולה להיות תמונת השנה.

אני יכול להגיד בפה מלא : אני גאה להיות ישראלי.

מאחל לו רק חיי מלכות מעכשיו.

כאלו עיניים נוגות ועצובות, לא ראיתי הרבה מאוד זמן. מצד אחד, כואב הלב ומצד שני, אי אפשר להיות יותר שמחים.

פורסם

נתנו לו בחירה של תלבושות, הוא בחר במדים כי ככה הוא היה אמור לשוב להוריו באותו יום שנפל בשבי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
נתנו לו בחירה של תלבושות, הוא בחר במדים כי ככה הוא היה אמור לשוב להוריו באותו יום שנפל בשבי.

לפי מה שאמרו זה לא בחירה שלו. הרי כבר הודיעו לפני כמה ימים שמכינים לו מדים במידות שונות כדי שיוכלו להתאים לו.

אני גם חושב שמי שהלך כחייל צריך לחזור כחייל.

אני חושב שלכולנו יש היום תחושת הקלה מהולה במועקה אבל אין ספק שכולנו שמחים על חזרתו הביתה וכל משפחות נפגעי הטרור שמתנגדים לעיסקה, אני מבין את כאבם ואת המניע להתנגדות אבל את כל האנרגיה והטענות לא צריך להפנות למשפחת שליט אלא לראש הממשלה שקיבל את ההחלטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אי אפשר להשאר אדיש לתמונות בהן רואים את גלעד חי ונושם בארץ.

אני מתרגש מאוד ושמח בשמחת משפחתו.

ליבי עם משפחות קורבנות הפיגועים של החלאות ששוחררו.

פורסם

לפני כמה דק' הייתי בחנות בגדים בעיר ובטלוויזיה הראו את זה,כל החנות הייתה פשוט "משותקת" לטלוויזיה והיה אפשר לראות על הפנים של האנשים כמה הם התרגשו\שמחו מזה,היה נדמה כאילו שכחו למה הם נמצאים בחנות בגדים :)

בהחלט יום מרגש לכל עם ישראל.

Scan Speak

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...