Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולם היו רוצים שישחררו אותם ושאפילו ישחררו את כל האסירים בכלא, זה לא העיניין. המדינה לא יכולה לפעול לטובת משפחה אחת, היא צריכה לפעול לטובת העם כולו ולשחרר 1000 אסירים בשביל חייל אחד זה ממש לא לטובת העם.

מעניין אם זה מה שהיית אומר אם קרוב שלך היה בשבי המלוכלכים האלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין אם זה מה שהיית אומר אם קרוב שלך היה בשבי המלוכלכים האלה.

אם ואם .. אם חס וחלילה אחד מהמשוחררים היה רוצח בקרוב שלך, היית רוצה שישחררו אותו?

(מצחיק גם שאתה אומר את זה ומצטט הודעה שלי שאומרת שהייתי רוצה שיעשו הכל באם הזה שלך)

וזה לא משנה מה אני חושב, הממשלה צריכה לחשוב בהיגיון ולטובת העם ולא לטובת משפחה אחת עם כל הכבוד.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
מסתבר שאתה לא קורא את כל ההודעות.

תקרא את ההודעה שמעל שלך ותבין שאני לא תוקף אותו אלא את תרבות הריאליטי שנוצרה בכלליות ובמיוחד סביב במקרה שלו, וחושב שהולכים לשגע אותו לחלוטין.

אני גם לא טוען שהוא לא נלחם עד הסוף, אלא שתפסו אותו וזה אסור.

אלו העובדות, לא המצאה שלי.

וכן, אני מאמין שהממשלה שלנו באמת עד כדי כך מושחתת.

היו יכולים לשחרר אותו הרבה לפני אבל הם חיכו להזדמנות שבה הם באמת יצטרכו דעת קהל חיובית, כשהמחאה עומדת להתפוצץ להם בפנים.

אין פקודה שאומרת שאסור שיתפסו אותך,יש נוהל חניבעל שזו לא פקודה ולא נעליים, אבל אומרים שאם חוטפים אותך אם אתה מצליח, תוציא רימון ותעיף את כולם באוויר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

וזה לא משנה מה אני חושב, הממשלה צריכה לחשוב בהיגיון ולטובת העם ולא לטובת משפחה אחת עם כל הכבוד.

למה אתה חושב שהממשלה לא חשבה על טובת העם בעיסקה זו???

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שחרור שליט עושה טוב לכל חייל קרבי בצה"ל ולבני משפחותיהם ביודעם שהמדינה עשתה עושה ותעשה כל מאמץ כדי להחזיר בחיים את כל מי שניתן מחיילי צה"ל

ישה, הנוהל לחיילי צה"ל במקרה חטיפה הוא ברור, עוד מזמני. יורים לעבר הכוח החוטף, גם אם יש חשש לפגיעה בחטופים. מבחינת צה"ל (המדינה), עדיף חייל הרוג מחייל חטוף.

מבחינת צה"ל, תפעל כך שלא יחטפו אותך, גם במחיר חיי חיילים וחייך אתה. נפילה בשבי/כניעה, היא לא אפשרות.

זה המסר לחיילים קרביים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יכול לדבר על צה"ל בין השנים 1965 ועד 1990

בצבא אין נסיגה יש התקדמות לאחור

לכל חייל היה פנקס שבוי וכן תודרכנו מה מותר לנו לגלות בהתאם לאמנת ג'נבה כשבויים.

מעולם לא נאמר כי עלינו להרוג את עצמינו לפני נפילה בשבי.

גם לא שמעתי על חייל כלשהו שנפל בשבי והועמד למשפט ולצערינו היו רבים כאלה במלחמת יום הכיפורים.

לא מכיר פקודות המתירות לך להרוג את חבריך.

אני בכל מקרה לא הייתי מציית לפקודה שכזו.

למדינה עדיף גם שלא יהיו נכים חולים ושאר מקרים הזקוקים לעזרה.

גם לחברות הביטוח עדיף נהג שנהרג בתאונה מאשר נהג נכה 100%

אז מה??

כנראה שהרמטכ"לים ויועציהם ל א מכירים את פקודות המטכ"ל והמסרים שאתה מדבר עליהם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טעות, נא למחוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין שום קשר בין המצב הבטחוני לקומבינות ובזיון שיש במדינה.

המצב הבטחוני הוא עלה התאנה שמחפה על כל התופעות הפסולות במדינה הזאת, מזה עשורים.

יום אחד אולי תשכיל להבין את זה, למרות שאני לא כ"כ אופטימי.

פורסם

אני בהלם מהתגובות פה, ובהלם מהעם הקניבל שלנו. בדיוק הגישו עתירה לבג"ץ ואני בהלם. הפעם כל עיכוב בשחרור של גלעד יחרוץ עליו גזר דין מוות. לחמאס לא יהיה מה להפסיד יותר.

יש לנו חייל שנמק בשבי כבר 5 שנים ! איך אתם לא מתביישים בכלל לחשוב מחשבות כאלו ? דיי, היה, את הנעשה אין להשיב, האם אתם רוצים שגם משפחת שליט תהיה משפחה שכולה ?מספיק לקרוא את התגובות ב-YNET הצהובון, ומספיק לקרוא תגובות בפורומים אחרים בשביל להבין שהפכנו למפלצות חסרות רגש.

תתביישו לכם !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
המצב הבטחוני הוא עלה התאנה שמחפה על כל התופעות הפסולות במדינה הזאת, מזה עשורים.

יום אחד אולי תשכיל להבין את זה, למרות שאני לא כ"כ אופטימי.

לא הגיע הזמן להפסיק ללכלך על המדינה

יש תופעות רבות שיש לתקן במדינה הזאת על אף הבעיות הבטחוניות שאנחנו עומדים בפניהם וכמו כן יש מה לשפר אפילו במערכת הבטחונית .

עדיין אנשים חיים כאן לא רע בכלל.

ספר לנו מה %האבטלה בספרד ומה % האבטלה בין הצעירים

האם הורד דירוג האשראי של ספרד השבוע??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני בהלם מהתגובות פה, ובהלם מהעם הקניבל שלנו. בדיוק הגישו עתירה לבג"ץ ואני בהלם. הפעם כל עיכוב בשחרור של גלעד יחרוץ עליו גזר דין מוות. לחמאס לא יהיה מה להפסיד יותר.

יש לנו חייל שנמק בשבי כבר 5 שנים ! איך אתם לא מתביישים בכלל לחשוב מחשבות כאלו ? דיי, היה, את הנעשה אין להשיב, האם אתם רוצים שגם משפחת שליט תהיה משפחה שכולה ?מספיק לקרוא את התגובות ב-YNET הצהובון, ומספיק לקרוא תגובות בפורומים אחרים בשביל להבין שהפכנו למפלצות חסרות רגש.

תתביישו לכם !

בג"ץ יגלגל אותם מכל המדרגות וזאת בערך תהיה החלטתו.

אין לנו לבג"ץ זכות להתערב בהחלטה שהיא בסמכות מלאה של הממשלה ונסמכת על חוות דעת מקצועית של הדרגים הבטחוניים האמונים על הנושא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מעולם לא נאמר כי עלינו להרוג את עצמינו לפני נפילה בשבי.

לא מכיר פקודות המתירות לך להרוג את חבריך.

כנראה שהרמטכ"לים ויועציהם ל א מכירים את פקודות המטכ"ל והמסרים שאתה מדבר עליהם.

לא להרוג את עצמך, ההוראה היא להלחם "עד הסוף". דרך אגב, מעולם גם לא אישרו ללוחמים בקו התעלה להכנע ביום כיפור.

לגבי הריגת חבריך, הפקודה איננה "הרוג את החטוף", הפקודה היא לפתוח באש ולחסל את כוח האוייב החוטף, תמיד (עם או בלי חטוף).

יש לנו חייל שנמק בשבי כבר 5 שנים ! איך אתם לא מתביישים בכלל לחשוב מחשבות כאלו ?

אני אף פעם לא מתבייש לחשוב. זו תכונה אנושית ייחודית, ולדעתי היא שמבדילה אותנו מהחיות.

נ.ב. תוספת

ישה, אני רק רוצה להוסיף שהעמדה שאתה מציג, מוסרית ופרקטית, היא עמדה לגיטימית בעיני, בניגוד לעמדה הרגשית עד דמגוגית, שמציגה את העסקה ככדאית, בשל מצבו של הפרט.

אני רק טוען שמוסרית הנהגה צריכה לשקול את טובת רב הפרטים עליהם היא אחראית, לא טובת פרט אחד. מבחינה פרקטית, אני חושב שהטיעון שלך לא מחזיק מים, והסברתי למה.

לפי הגישה שלך את טננבויים היה צריך להשאיר שם. לפי הגישה השנייה, לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא הגיע הזמן להפסיק ללכלך על המדינה?

כמו שלכל כנסת יש קואליציה ואופוזיציה, כך גם לכל מדינה יש מבקרים ומליצי יושר.

תנוח דעתך, גם על ספרד יש לי מה לומר וגם על רוסיה יקירתי, אבל זה לא נושא הדיון.

פורסם

אני אעלה כאן נקודה שונה, שלא קשורה לתמיכה או להתנגדות להחזרת שליט.

לא מגעיל אתכם הקרקס התקשורתי ברוח תוכניות הריאליטי שמצטבר סביב משפחת שליט האומללה? היום דווח (וצולם) ב-Ynet על כך שנועם שליט שטף את הרכב המשפחתי. אתמול דווח על כך שאביבה שליט פתחה את התריסים בחדרו והוציאה את חולצת ה-NBA של גלעד לאוורור בחוץ (!).

כבר עכשיו מתגודד עדר ישראלים מחוץ לבית המשפחה ומצטלם לצידו. עכשיו תארו לעצמכם מה יהיה כשגלעד המסכן יחזור הביתה. ממש תוכנית ריאליטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...