Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אעלה כאן נקודה שונה, שלא קשורה לתמיכה או להתנגדות להחזרת שליט.

לא מגעיל אתכם הקרקס התקשורתי ברוח תוכניות הריאליטי שמצטבר סביב משפחת שליט האומללה? היום דווח (וצולם) ב-Ynet על כך שנועם שליט שטף את הרכב המשפחתי. אתמול דווח על כך שאביבה שליט פתחה את התריסים בחדרו והוציאה את חולצת ה-NBA של גלעד לאוורור בחוץ (!).

כבר עכשיו מתגודד עדר ישראלים מחוץ לבית המשפחה ומצטלם לצידו. עכשיו תארו לעצמכם מה יהיה כשגלעד המסכן יחזור הביתה. ממש תוכנית ריאליטי.

ברור שזה מפריע!

על זה בדיוק אני מתלונן בכל השרשור הזה!

זה החלק הכי מטריד מכל הפרשה הזו, כי זה מעיד עלינו דברים רעים מאוד כחברה.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים ?

תשעים אחוז ממכם רשומים ל FACEBOOK המפגר, מסתכלים כל יום בסטטוסים של אחרים "אני מחרבן" "אני מפליץ" "נפרדתי מהאקסית וחזרתי לשמקסית". אחרי זה אתם הולכים לראות את סדרות המופת "הישרדות" "אידיוט נולד" והרעה החולה מכולן, "האח הגדול". כל היום מתעסקים במי מה מו, הסלב הבא והסלב שלפני.

התוכניות האלו מקבלות את אחוזי הרייטינג הגבוהים ביותר, אנשים לא יוצאים מהבית, לא לתיאטרון, לא לסרט טוב... ואחרי זה מתלוננים שבחדשות דוחפים מצלמה לכל חור, GO FIGURE...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
ברור שזה מפריע!

קרא את הודעותיך בשרשור תראה שלא על כך אתה התלוננת.

בכל העולם אנשי התקשורת צריכים למצוא פרנסה והם מוצאים אותה בריצה שלהם אחרי אייטמים חדשותיים.

ואין ספק שחרורו של גלעד הוא אייטם חדשותי מהמעלה הראשונה . במקרה הזה הם אפילו לא ממציאים חדשות אלא מסקרים חדשות.

אנו לא שונים בכך משום חברה מערבית אחרת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ברור שזה מפריע!

זה מה שמעיד עלינו בתור חברה ?

התגובות שלך ותגובות דומות של חבריך ולא רק מפה (ואני מדבר על התגובות הקיצוניות שבהם, ותאמין לי, שלא האמנתי למה שקראתי, אולי אני נאיבי מידי), הם אלה שמראים איך המדינה שלנו נראית. כולם אומרים שדרוש מנהיג, דרושה ממשלה חדשה, אבל לא כך,

דרוש עם חדש !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בג"ץ יגלגל אותם מכל המדרגות וזאת בערך תהיה החלטתו.

אין לנו לבג"ץ זכות להתערב בהחלטה שהיא בסמכות מלאה של הממשלה ונסמכת על חוות דעת מקצועית של הדרגים הבטחוניים האמונים על הנושא.

זו צריכה להיות ההחלטה והחלטה כזו גם מתאימה להשקפות הפוליטיות של השופטים - כך שהפעם זה אמור להיות קל.

א-ב-ל, אנחנו מדברים על בג"ץ של הכל שפיט, שאין חור שהם לא דוחפים אליו את אפם הארוך, כשצריך או שלא צריך - אז לך תדע.

פורסם
זו צריכה להיות ההחלטה והחלטה כזו גם מתאימה להשקפות הפוליטיות של השופטים - כך שהפעם זה אמור להיות קל.

א-ב-ל, אנחנו מדברים על בג"ץ של הכל שפיט, שאין חור שהם לא דוחפים אליו את אפם הארוך, כשצריך או שלא צריך - אז לך תדע.

לא אני גם לא אתה מכיר את ההשקפות הפוליטיות של השופטים.

השופטים לא דוחפים את אפם לשום מקום, אלא דנים בסוגיות המובאות לבית המשפט על ידי עותרים שונים ומשונים, ועליהם השופטים ,לתת את הדעת ולפסוק.

הכל שפיט אכן , וטוב שכך, והשפיט הוא ,האם ההחלטה מושכלת, ואם ההחלטה לא מקפחת והאם ההחלטה עולה בקנה אחד עם חוקי המדינה.

ליבי ליבי עם העותרים שאיבדו את יקיריהם ורואים כעת את שחרורם של המרצחים.

אבל בבחירה בין להחזיר חייל חי לחשש שמא המרצחים האלה יבצעו פיגועים חדשים אני בעד החזרת החייל החי.

בבחירה בין להחזיר חייל חי לבין הכאב העמוק של משפחות ההרוגים ( יצר הנקמה מחד והרצון כי ישלמו הרוצחים על מעשיהם מאידך )אני בעד שחרור החייל החי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השופטים ועוד איך דוחפים את אפם כשצריך או כשלא צריך, נכון שעניינים שונים מובאים בעתירות שמעלים בפניהם, אבל טוב הם יעשו אם בעניינים מסוימים הם ייקחו צעד אחורה ויגידו "זה איננו שפיט".

רוצה דוגמא? בבקשה, העתירה למיגון מבנים מפני קאסמים איננה שפיטה כי זו החלטה ערכית שבתחום סמכות הממשלה, שופטי בג"ץ היו אמורים לדחות את הדיון בסוגיה הזו על הסף אבל הם ניכנסו אליו בעיניים פקוחות ובכך הפכו עצמם לממשלת על.

לא בחרתי בהם, איש מהציבור לא מינה אותם ולא ניתן להחליף אותם - תפקידם היחידי הוא לבדוק האם המשטר נוהג לפי ספר החוקים - הא ותו לא.

לעניין הדעות הפוליטיות הרווחות שם, ארמוז לך שרחביה איננה ידועה כמעוז הימין...

פורסם
השופטים ועוד איך דוחפים את אפם כשצריך או כשלא צריך, נכון שעניינים שונים מובאים בעתירות שמעלים בפניהם, אבל טוב הם יעשו אם בעניינים מסוימים הם ייקחו צעד אחורה ויגידו "זה איננו שפיט".

רוצה דוגמא? בבקשה, העתירה למיגון מבנים מפני קאסמים איננה שפיטה כי זו החלטה ערכית שבתחום סמכות הממשלה, שופטי בג"ץ היו אמורים לדחות את הדיון בסוגיה הזו על הסף אבל הם ניכנסו אליו בעיניים פקוחות ובכך הפכו עצמם לממשלת על.

לא בחרתי בהם, איש מהציבור לא מינה אותם ולא ניתן להחליף אותם - תפקידם היחידי הוא לבדוק האם המשטר נוהג לפי ספר החוקים - הא ותו לא.

לעניין הדעות הפוליטיות הרווחות שם, ארמוז לך שרחביה איננה ידועה כמעוז הימין...

לא יודע מה מקום המגורים הנוכחי של שופטי העליון .

שוב אני מניח כי גם אתה לא יודע

מ 13 שופטים מכהנים אחד ירושלמי אסלי - אליעזר ריבלין מרים נאור אכן גם היא ילידת ירושלים.

השאר 11 במספר נולדו וגדלו בתל אביב חיפה וארה"ב ורוב זמנם לא התגוררו בירושלים בכלל.

לכן מספיק עם הרטוריקה של הימין .

לא מתאים לך!!

ובד"כ זה מה שעושה בג"ץ בוחן האם מעשי הממשלה עולים בקנה אחד עם החוק , ועם זכויות אדם .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אתה מתעלם מהטיעון המרכזי שלי - שופטי בג"ץ דנים בנושאים ערכיים שהם בתחום השלטוני ערכי.

בג"ץ אמור אך ורק לבדוק אם התנהלות השלטון מתאימה לתקן (תקן=חוק) הא ותו לא.

פורסם

דורקי, שופטי בגץ אמונים לא רק על התאמה לחוק אלא בכלל על קיום החלטות שלטוניות ומילוי חובות חוקתיות מול האזרח. מה לעשות שלאזרח יש את הזכות לביטחון (אחת מזכויות האדם הבסיסיות)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לי מפריע הקרקס התקשורתי סביב העברת האסירים.

זה מספיק כואב גם ככה, אל תצלמו את זה, אל תראו את זה, אל תתנו תקווה לחוטפים הבאים, אל תספקו לעולם תמונות של רבי מרצחים שיוצאים לחופשי . קצת שיקול דעת. באמת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, התקשורת מחפשת רייטינג וכותרות. עם כל כמה שזה כואב לראות את האסירים המשתחררים (וביניהם גם כאלה שפגעו והרגו בבני משפחתי) אני מפחד שזה עדיין כאין וכאפס לעומת מה שהם יעשו לגלעד שליט בשובו ובשבועות הראשונים לחופש שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי מפריע הקרקס התקשורתי סביב העברת האסירים.

זה מספיק כואב גם ככה, אל תצלמו את זה, אל תראו את זה, אל תתנו תקווה לחוטפים הבאים, אל תספקו לעולם תמונות של רבי מרצחים שיוצאים לחופשי . קצת שיקול דעת. באמת.

זאת המציאות, שיציגו אותה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר להציג ואפשר להציג. למה לסובב את הסכין ? שהיו מפיצים מס' תמונות עדיונת של דובר צה"ל וזהו, צריך לעשות חגיגה מהשחרור הזה ? לא מספיק כואב שאלף רוצחים משתחררים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ויתרה מכך, גם מבצע הלינץ' החייתי ברמאללה בדרכו הביתה.

בושה למדינה שירדה כליל מנכסיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...