Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור אומנם לרכב ואין לי גישה לאוף-טופיק ככה שאין מה לעשות יש דברים חשובים יותר, כמו זה:

http://news.walla.co.il/?w=/9/1867831

מחזיק אצבעות שאכן יתממשו הדברים. ובימים הקרובים נוכל לראות אותו שב לזרועות הוריו!

יאללה סוף סוף הממשלה מזיזה משהו.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסור לפרסם דברים פוליטיים.

יש בי רגשות מעורבים של שמחה ועצב.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל, אי אפשר לדעת עם הממשלה שלנו ואי אפשר לדעת מהצד שלהם ...

ועוד יותר אני מקווה שגלעד שליט יוכל איכשהו לחזור לחיים נורמליים

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

Bull - Fucking -Shit!

זה לא יקרה.

אני לא מאמין לשום דבר שהממשלה הזו אומרת.

זה הכל ספין כדי להסיח את דעת הקהל הציבורית מהפרשות האחרונות שיש לנו, כמו השבתת מערכת הבריאות, שינוי חופשים ויצירת מצב דפוק להורים, העלאת מחירים (היום העלו את המחיר של מנהרות הכרמל), העלאת הבלו ועוד ועוד ועוד.

מצטער לומר שהייתה גם עסקה עם רגב וגולדווסר, ושניהם חזרו בארונות.

מקווה שאני טועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה מאד שיש אמת בדבר אבל לא מבין למה צריכים לפרסם את זה בתקשורת לפני שהעסקה יצאה לפועל.

שוב לעורר את הציבור ולהקים רעש ובסוף הנבלות האלה ישנו את דעתם ויעלו את הדרישות שלהם בגלל כל הרעש ודאגת הציבור שהתעוררה שוב.

זה לא שהאסירים שלהם סובלים כמוהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מאמין לשום דבר שהממשלה הזו אומרת.

אל תאמין לממשלת ישראל, תאמין לרשתות הערביות. הידיעה הזאת מעסיקה עכשיו את אל-גז'ירה ואלערביה בלי הפסקה. על פניו זה נראה רציני.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

והנה ביבי מצליח

ביבי מצליח להסית את דעת הקהל השלילית ממנו.

ביבי מצליח לגרום שיזכרו אותו כמי שהצליח לשחרר את גלעד שליט

ביבי מצליח לגרום לעצמו להיות הראש ממשלה הראשון במדינת ישראל שיסיים קדנציה שלמה (כן, זה לא קרה עד כה מאז קום המדינה).

ביבי מצליח - לעשות ספין.

ואנחנו? אנחנו רק יושבים ובוכים במקלדת.

אם הגענו למצב שביבי מוכן לשחרר אלפי אסירים כדי שהעם יירד ממנו וישמח עם גלעד, כנראה שאנחנו באמת חמורים מכוסי עיניים.

אני שמח שמחזירים חייל הביתה, גם אם מדובר במצב רע שכזה. אבל חשוב לזכור - למה!

פורסם
אל תאמין לממשלת ישראל, תאמין לרשתות הערביות. הידיעה הזאת מעסיקה עכשיו את אל-גז'ירה ואלערביה בלי הפסקה. על פניו זה נראה רציני.

מצד אחד אני באמת מקווה.

מצד שני אני לא יודע איזה סוג חיים יכולים להיות לו אחרי זה.

מצד שלישי אני לא ממש בעד שחרור כל האסירים האלו.

מצד רביעי, דפקו לי את פייסבוק עד אחרי שזה ייצא לפועל.

אין כבר סטטוסים שלא עוסקים בזה והעדכונים שלי על מה שאמרתי לבחורה שהציעה לי לטעום יין בסופרמרקט כבר לא ממש מצחיקים מישהו.

(למען הסר ספק, התשובה שלי אליה הייתה "אני פיכח כבר 3 שנים אבל אשמח לטעום אלכוהול שוב...").

פורסם

הלוואי. באמת הגיע כבר הזמן להחזיר אותו. אני אישית לא קונה שום מהדורה ושום ראיון טלויזיוני - עד שלא רואים אותו בישראל הכל סתם קריינות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...