Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מהלכים בינינו מתים-חיים. הם עדיין בחיים, אך הם לא יודעים ולא חושדים שנגזר דינם למות עקב השחרור הסיטונאי של אלף מלאכי המוות הללו.

אני מקווה שאתבדה :-( .. אינני יכול להפסיק לשאול את עצמי האם נוכל לעמוד בפני המשפחה של ההרוג/חטוף הבא ולהסתכל להם בעיניים כשהם יודעים שעולמם חרב עליהם עקב תוצאות השחרור הסיטונאי בעסקה הזו.

היה ניתן לאזור אומץ ולהגיד בפומבי בכל הזדמנות במהלך חמש וחצי השנים הללו של השבי:

חייל אחד=מחבל אחד חי תמורתו. תבחרו.

חייל מת=מחבל מת אחד תמורתו: מחבל אחד מת או אחד שיועלה על הגרדום-כי בני מוות הם ברגע שהם רצחו יהודים. תבחרו.

אין ביקורים אצל שליט? אין ביקורים של אסירים, וכל אחד מהם מוכנס לבידוד. התנאים שלהם מושווים לשלו, והמחבלים יקבלו רק את המינימום שמותר באמנת ז'נבה הרביעית וגם זה בצמצום.

אף מדינה נורמלית וחפצת חיים לא הייתה מסכימה לעסקה שכזו.

גילוי נאות: אני חתמתי על עצומה שבה הצהרתי לא לשחרר מחבלים תמורתי אם אלקח בשבי במהלך שירותי הצבאי בסדיר/מילואים. רק מחבל אחד תמורת שחרורי.

לא חסרים מחבלים חופשיים בעולם, ולא חסרים מתכנני פיגועים.

לעולם מחבלים בכלא הישראלי לא יקבלו את התנאים שרשמת.

אני לא מבין למה הם בכלל חיים בכלא, צריכים לחסל אותם תוך כדי הלכידה.

אף מדינה נורמלית וחפצת חיים לא הייתה משאירה כאלה מפלצות בחיים, ובכאלה תנאים.

לדעתי עדיף שישחררו את אותם מחבלים מהמלון שלהם תמורת חייל שבוי שסובל כמו שהם צריכים היו לסבול בכלא במדינה מתוקנת.

ההחלטה מאד קשה אין ספק.

מוות פוטנציאלי של אזרחים או הרבה סבל מובטח לאדם אחד שהלך להגן עלינו במשך חיים שלמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא חסרים מחבלים חופשיים בעולם, ולא חסרים מתכנני פיגועים.

לעולם מחבלים בכלא הישראלי לא יקבלו את התנאים שרשמת.

אני לא מבין למה הם בכלל חיים בכלא, צריכים לחסל אותם תוך כדי הלכידה.

אף מדינה נורמלית וחפצת חיים לא הייתה משאירה כאלה מפלצות בחיים, ובכאלה תנאים.

לדעתי עדיף שישחררו את אותם מחבלים מהמלון שלהם תמורת חייל שבוי שסובל כמו שהם צריכים היו לסבול בכלא במדינה מתוקנת.

ההחלטה מאד קשה אין ספק.

מוות פוטנציאלי של אזרחים או הרבה סבל מובטח לאדם אחד שהלך להגן עלינו במשך חיים שלמים.

שים לב שהמחבלים החופשיים בעולם בסוף נתפסים ומחוסלים (אל-קעידה, מישהו?). לא חסרים מתכנני פיגועים-שיודעים שהם על הכוונת ועלולים לפגוש במוות.

לעולם מחבלים לא יקבלו את התנאים שרשמתי-וחבל, אני חושב שהגיע הזמן.

אני מקווה שבאמת אחרי העסקה הזו יגובשו מתווים נכונים להתמודדות עם מקרים כמו של שליט-כולל נהלים חדשים לפתיחה באש, כליאת אסירים עם דם על הידיים כולל סייעני פיגועים-וכמובן, קווים אדומים לעסקאות עתידיות שמערבות פדיון שבויים ושחרור אסירים.

וכן-אני מקווה שבמקום להכניס חיות אדם שכאלה לכלא יתחילו לצוד אותם, במלוא מובן המילה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני איתך.

חבל מאד שעד עכשיו לאור כל אותם ארועים לא הסיקו את המסקנות האלה.

אם כן היו, לא היינו עומדים בכזאת דילמה היום.

הוא יכל אולי להיות כבר חופשי לפני הרבה זמן.

פורסם

5 שנים אנחנו חיים, צוחקים, בוכים, נהנים, לומדים, רואים וחווים חיים.

אדם אחד יושב בחדר, יום יום, שעה אחר שעה, דקה אחר דקה. דקה נראית לו כמו נצח, אי אפשר לדמיין מה עשו לו ולא כדאי לנסות.

אני באופן אישי לא יכול לעשות כאן מתמטיקה ולא חישובים של מחבלים\הרוגים. אני, כאדם פשוט, כאיש משפחה, אח, דוד, בן, וגם כחייל קרבי, רוצה לשמוח ולראות את גלעד בבית. בגלל זה צעדתי עם משפחתו ובגלל זה יש לי היום חיוך בלב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם הוא חוזר בארון, צריך להחזיר להם 1000 ארונות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם הוא חוזר בארון, צריך להחזיר להם 1000 ארונות.

+1000!

במחשבה שנייה, חבל על העץ של הארונות. להודיע להם שמחכים להם 1000 שהידים מתים לאיסוף במעברי הגבול תחת השמש הקופחת :evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הוא חוזר חי אין להם זכות לחיות.

הסיבה היחידה שהם בחיים זו ה"הומניות" שלנו.

פורסם

בדר"כ בעסקאות מרובות אסירים מירב המשוחררים הם אסירים שהיו עתידים להשתחרר בקרוב בכל מקרה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פשוט וקל ליישם להבא.

כל אדם שנמצא מואשם והוכח כי אשם בגרימת מוות\רצח על רקע לאומני סופו עונש מוות. לא מאסרי עולם ולא בטיח.

עונש מוות!

פורסם

מסתבר שעל פי התקשורת בארץ, חלק גדול מהרוצחים הכבדים (ברגותי את ברגותי, סעדאת וכו') לא ישוחררו מהכלא ואלו שכן-לא יחזרו לביתם אלא יגורשו לחו"ל. אני מקווה שזה באמת נכון והתקשורת לא מבלפת. אם כן-זוהי מכה מורלית גדולה לחמאס שראה בשחרור האסירים האלו פתח יציאה מהדרך ללא מוצא שהוא היה תקוע בה אחרי עופרת יצוקה.

פורסם
1000 אסירים רוצים לשחרר, תמורת חייל אחד. לדעתי, זה לא בסדר.

מצד שני, נותן מענה טוב לכל הרדיקלים ששואלים איך זה שכל כך הרבה פלסטינים נהרגים וכל כך מעט ישראלים.

זה כי ישראלי אחד שווה אלף פלסטינאים על פי חמאס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם 2000 מחבלים, הכי גרועים שלא יהיו, שווים חייל, ילד, יהודי, שיצא להגן על המדינה ונחטף, ונמצא איפשהו בעולם, בלי לדעת מה הולך לקרות לו, בלי לדעת אם הוא יחיה, ובלי שההורים שלו שגידלו אותו 19 שנה ידעו אם הבן שלהם יחזור.

אז כן- אין דבר יותר שמח מלראות אותו חוזר הבייתה להורים שלו.

רק צריך להחזיק אצבעות שהוא אכן יחזור.

פורסם
גם 2000 מחבלים, הכי גרועים שלא יהיו, שווים חייל, ילד, יהודי, שיצא להגן על המדינה ונחטף, ונמצא איפשהו בעולם, בלי לדעת מה הולך לקרות לו, בלי לדעת אם הוא יחיה, ובלי שההורים שלו שגידלו אותו 19 שנה ידעו אם הבן שלהם יחזור.

ברור, אחרי החטיפה הבאה ישוחררו עןד 2,000 ואח"כ עוד 2,000 עד שיגמרו.

ואז נתחיל לשלם בכלי נשק, שהרי מהו גדוד טנקים אל מול חייו של ילד יהודי ואח"כ נשלם בחבלי מולדת שגם הם רק אדמה.

האמירות האלה הם תוצר אינטנסיבי של שטיפת מוח תקשורתית, אגב בטנק של שליט היו עוד שלושה - שגם הם לא זכו לחזור הביתה.

פורסם
חייל, ילד, יהודי, שיצא להגן על המדינה ונחטף.

תזכיר לי, איך הולך המשפט הזה? "ואף להקריב את חיי...אני נשבע"?

פעם חיילים היו גברים שהגנו על המדינה, היום הם "ילדים". פשוט מדהים איזה שינוי חל פה ב-100 שנה.

פעם הורים היו גאים, עם כל הצער שבדבר, לומר שבנם נפל בקרב על הגנת המולדת. היום פותחים אוהל

מחאה ומפעילים לחץ תקשורתי, לעזאזל עם המדינה רק תביאו לי את הילד שלי.

לענ"ד, כל הקרקס התקשורתי הזה בשנים האחרונות הוא אחד הדברים הכי הרסניים שקרו לצה"ל אי פעם.

חיילים נהרגים, נפצעים ונופלים בשבי. זה חלק מהעבודה. הגיע הזמן להפנים את זה ולהבין שהצבא הוא

צבא העם, לא הצבא הפרטי של משפחת שליט, משפחת ארד או משפחת גולדווסר, עם כל הכבוד.

בטנק של שליט היו עוד שלושה - שגם הם לא זכו לחזור הביתה.

היה טנק בכלל? חשבתי שחטפו אותו מהמחנה.

פורסם

רוצים לשמוע משהו Fucked up?

אם הוא באמת יחזור בחיים, הוא חייב לעלות למשפט.

הוא עבר על פקודות מטכ"ל כי הוא נתן שיתפסו אותו ולא נלחם עד הסוף.

דפוק לחלוטין אבל נכון.

באמת יעשו לו סוג של משפט ויוציאו אותו זכאי, אבל יעשו את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...