Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הקופון הכי גדול, קופון החיים...

עכשיו שכולם חזרו בשלום, אני ארשה לעצמי:

אלון,

You_may_not_be_as_gay_as_this.jpg

וברצינות, לדעתי מי שיצא הכי גבר מכל הסיפור הזה הוא נועם שליט. האיפוק והקורקטיות שלו פשוט מדהימים.

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
- ישחררו אותו עוד שבוע-שבועיים (לא זוכר מי בדיוק דיבר על זה היום בבוקר ברדיו).

- הוא כבר הוכר כנכה צה"ל באופן אוטומטי בשביל למנוע מהמשפחה עוד טרטור.

- טכנית הוא בקבע (כנראה בגלל זה הפכו אותו לנגד)

חייבים לשלם לו פיצויים על זה. יש לו את כל הזכות לתבוע את זה מהמדינה, ואם ההחלטה הייתה שלי, לא הייתי מסוגל למנוע ממנו כמויות גדולות של כסף, כי סך הכל הוא הקורבן של תהליכים פוליטיים מסריחים, כשכל מה שהוא רצה זה ללכת לצבא כמו כולם ולהיות לוחם.

ממה שקראתי הוא הוכר כנכה צה"ל אוטומטית בשיעור של 20%. וזה עוד לפני שהוא נבדק מאופן מקיף. ניתן גם להניח שהפציעות שלו שמלוות אותו עוד מיום החטיפה לא יעלמו במהרה שכן לא טופל כראוי. וכל זה עוד כלום לעומת הנזק הנפשי שילווה אותו.

פורסם

ואדים, איפה מצאת את התמונה הזו ? לי אין כאלה במחשב... :wink:

היום, אני מרשה לעצמי להזיל דמעה. אני מאוד מזדהה עם גלעד, גם לי יש "צפרגול" וגם אני הייתי תותחן טנק. אני מתרגש ושמח, גם גברים בוכים :-).

ובקשר לנועם שליט, האיש חזק בצורה בלתי אפשרית. תמיד מאופק, תמיד מכובד, תמיד לעניין. חמש שנים הוא במצב הכי קשה שאבא יכול להיות בו ועדיין את המאבק הזה הוא ניהל בצורה הטובה והמכובדת ביותר, כמה כוח צריך כדי לא להשבר, יום אחר יום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתה לא יכול להביא לבן אדם שחי חמש שנים על פול ופיתות (במקרה הטוב) דאבל דקר עם צ'דר ובייקון, צריך להתחיל ממזון קל, טרי ופשוט. תאמין לי שבתל נוף היו יכולים לצלות לו 5 שוורים ממולאים אורז וצנוברים אם רצו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי זה בכלל נשמע מיותר לפרט מה הוא אכל, איפה איפה הוא היה, דרך איפה הביאו אותו, מי היה איתו, איזה בדיקות הרופאים עשו לו.

לא מספיק לדעת שהוא בריא ושלם בביתו וזהו?

רק לי זה מציק?

זה לא נראה לכם יותר מדי?

כולם רוצים לדעת הכל, מאיפה יצר החטטנות המגעיל הזה מגיע?!

זה מרגיש כאילו תכף יספרו בחדשות איזה מותגים הבגדים שהוא לבש כדי לעודד מכירות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

די תרדו ממנו ! חברה שלו מעניקה לו עכשיו טיפול כיד המלך.

דרך אגב שמעתי שהוא הפליץ במסוק שהטיס אותו לתל-נוף.

איזה כייף לי :)

פורסם

נמאס כבר מהקרקס שעשו תנו לבנאדם להתאקלם לחיים כמו שהיו לו אתם נכנסים לו לוריד!, גלעד אכל בננה ושתה מים, גלעד אכל פסטה ציפס ושניצל, גלעד עשה גרעפס.

ראבק הבנאדם צריך שקט לא רעש!

פורסם
נמאס כבר מהקרקס שעשו תנו לבנאדם להתאקלם לחיים כמו שהיו לו אתם נכנסים לו לוריד!, גלעד אכל בננה ושתה מים, גלעד אכל פסטה ציפס ושניצל, גלעד עשה גרעפס.

ראבק הבנאדם צריך שקט לא רעש!

גלעד שם כובע עם סמל של שיריון, גלעד יוצא להליכה, גלעד דיבר עם השכנה שלו, גלעד שאל את השכנה שלו איפה הבן שלה, גלעד חייך למצלמה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לראות את התמונה של גלעד שליט משוחח בטלפון סלולארי, גרמה לי פשוט להרגיש טוב על הלב ולכן מאוד שמחתי לראות את "תמונת הפפארצי" הזו.

דרך אגב, כאשר פורסמו התמונות הראשונות, ישר הבחנתי בחוסר המשקפיים, אבל הייתי בטוח שמדובר בעדשות ( כנראה שעדיין קיימים אנשים תמימים בארץ הזו:(...) והיום קראתי בעיתון, שזה כנראה נמשך כמה שנים.

אני לא מבין כיצד אדם הזקוק למשקפיים ונעזוב כרגע את המספר, יכול להחזיק מעמד, שנים ללא זוג משקפיים. כנראה שלמרות החיצוניות העדינה, מסתתר פה אדם חזק ועקשן, וטוב שכך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...