Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
STRACK תודה על ההצעה,

בינתיים אני מעדיף שלא להטריח עו"ד על זוטות של 300 ש"ח

אני אברר אם ניתן להעמיס את העלויות הנלוות בתביעות קטנות, ואם כן אז בכיף.

ההוכחות שיש לי הן בין השאר שירשור של מייל עם יונית (מחודש ספטמבר) בו היא כותבת:

"שמותיכם והצורך להחזיר החיוב נמצאים ברשימות לטיפול - זה יקח עוד מספר ימים"

(הפניה במקור נעשתה עבורי ועבור עוד חבר ולכן היא השתמשה במילה שמותיכם)

אני מניח שזה מספיק על מנת להראות לביהמ"ש כי אין ויכוח על העובדות אלא רק על ההחזר שלא בוצע

ניתן להבין את המשפט המוכחל בשני אופנים

האחד זכאותכם אושרה ורק נשאר לדאוג להעברת הכסף אליכם , ותהליך התשלום ייקח מספר ימים.

השני אתם נמצאים ברשימה של אנשים שביקשו לקבל החזר כי לא השתתפו מסיבות אלו ואחרות ואנו בודקים האם מגיע לכם החזר והעניין ייבדק ויטופל תוך מספר ימים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם לא מבין למה הנהלת האתר ״קארספורום״ שותקת ולא גוזמת את העץ ״פורמולה ישראל״ מהפורום. (זה אולי בגלל שנציגי פורמולה ישראל ניזהרים ומקפידים שלא לעבור על חוק סימני הפיסוק..)

חשוב לי להבהיר שאני עונה כגולש בפורום ולא בשום צורה ואופן כמנהל או כנציג רשמי של ההנהלה:

אם הנהלת הפורום תמחק את השרשור הזה כולכם יכולים להפרד לשלום מהכסף שלכם.

הסיכוי היחיד שלכם לראות את הכסף שלא דרך בית המשפט הוא ע"י הפעלת לחץ באמצעות הפורום והשרשור הזה, אני בטוח שאף אחד מיוזמי הפרויקט לא ממש מאושר שאחת מ 5 התוצאות הראשונות בחיפוש בגוגל של "פורמולה ישראל" הוא השרשור הזה.

כל מי שמחפש לרכוש און-ליין כרטיסים למרוץ מחפש איפה לרכוש בגוגל ומיד נתקל בשרשור הזה אז אל תחפשו קונספירציות, כל עוד השרשור הזה פה, זה משרת את המטרות שלכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשוב לציין שמארגנת אירוע "פורמולה ישראל" היא חברת BBM הפקות ברשותו של בועז מאירי (Boaz Meiri) ואחראית הכספים היא יונית אריש (Yonit Shoshan Arish).

וזה מה שצריך להיות מאונדקס בגוגל ביחד עם המילים ביזיון והפרת הסכם! (תמשיכו אתם)

פורסם

ranll

אם תגלגל את שמה של הבחורה תראה שהיא עובדת בשיווק בחברה אחרת בכלל שאולי נתנה שירותים ל BBM

מאיפוא הגעת למסקנה שהיא אחראית הכספים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, כך נאמר לי ולאחרים כשפנינו למענה בנושא הזיכוי הכספי.

ככל הזכור לי נאמר לי מפורשות ע"י "פורומולה ישראל" שהיא "אחראית הכספים" ויש לי התכתבות שלמה איתה באימייל בנושא שבו היא לא מתנערת מאחריות מצד אחד אך אינה מחזירה את הכסף מצד שני.

את כספי קיבלתי חזרה בזכות פייפאל ומחלקת הDispute שלהם, אך חבר (Gidimi) ששילם באשראי והובטח לו אינספור פעמים גם באימייל וגם באותו המעמד איתי מול בועז שיקבל את כספו חזרה לא קיבל זיכוי עד היום.

הצעד הבא זה פשוט לפרסם פה את ההתכתבות הביזיונית שלהם באימייל מולי.

פורסם

עוד מקרה קלאסי של חברה בלי טיפת מודעות לשירות-וכל כך חבל שזה חברה שפועלת ומגדירה את עצמה כחלוצה בתחום המוטורי-באמת חבל שכל הכינויים שהועלו פה בשירשור מתקשרים כאחד עם חברה שעוסקת בתחום שכל כך יקר לכולנו.

אם החברה איננה מנסה לעשות תרגיל התשה שנלקח מאיזה ספר מלחמתי כזה או אחר אז היא פשוט לוקה בחוסר ידיעה לגבי שירות לקוחות.

המצב של פורמולה ישראל כרגע הוא המון אנשים לא מרוצים שלא מהססים לכתוב ולשתף על כך באינטרנט-אם אני ממפעילי אותה החברה לא נותן לא קישקוש בלבוש בירוקרטי להפריע לי ומיד שולח לכולם מכתב התנצלות עם פיצוי בדמות ימי קארטינג וארוחת בוקר בבית קפה זוגיים -כל זה רק בשביל שבנתיים עד שהבירוקרטיה שהם טוענים שלא קשורה אליהם תסתדר.

נזק תדמיתי ושל שירות לקוחות הוא הרבה יותר גדול גם כספית מכל פיצוי+החזר כסף .

פורמולה ישראל חבל לי באמת שאתם נותנים לעניינים שכאלו להתגלגל לכאלו מצבים.

לקוח בשניה הראשונה שקרתה טעות הוא כמו כדור שלג אחד גדול שממשיך להתגלגל במדרון ולגדול,מרגע שנעשתה טעות הוא כבר נכנס למצב חיפוש של עוד ליקויים ומה עוד מעצבן אותו.

אני אומר שטעויות קורות ואם ידעתם לקלוט את הכדור שלג הזה בזמן הוא כנראה לא היה רומס אתכם-כעת כל מה שנשאר זה רק לאחל לכם בהצלחה.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!! אני משתמש חדש כאן, ולצערי אני מצטרף בנסיבות הלא נעימות האלו.

בכל אופן, אני עוד אחד מה"קורבנות הקלאסיים" של פורמולה ישראל.

נרשמתי ליום מיונים, יום לפני קראתי פה בפורום על מה שהולך שם והחלטתי לבטל את ההשתתפות.

התקשרתי לשירות לקוחות שלהם ( למזלי הקלטתי את השיחה ) ואישרו לי את הביטול, אפילו לקחו ממני פרטי כרטיס אשראי לצורך הזיכוי.

גם אני קיבלתי הצעה לכרטיס כניסה לארוע בתור פיצוי אבל אמרתי להם שאני לא מעוניין ודרשתי את הכסף בחזרה.

עד היום לא כסף ולא נעליים...מה שעושים זה פשוט מנצלים את העובדה שרוב האנשים לא ילכו בשביל סכום כזה לבית משפט ועושים עלינו אחלה קופה.

יותר מזה, מהאנשים שנבחרו רובם אנשים בעלי עבר בתחום המרוצים ובטוח המארגנים ידעו מי הולכים להיות המשתתפים עוד לפני הימי מיונים לפחות רובם אם לא כולם...לא יכול להיות שזה צירוף מקרים האנשים שנבחרו.

הרי לא יכל אף אחד להראות את הביצועים שלו ולהתבלט בימי מיונים בפורמט שהם עשו גם אם הבן אדם תותח על.

בסופו של דבר המסקנה שלי היא שימי המיונים התקיימו רק בשביל למצוץ מאיתנו כסף ולא יותר מזה!

בכל מקרה, רציתי לעדכן אתכם כי למרות שמדובר בסכום כסף יחסית לא גדול, והזמן שאני אבזבז על התביעה יעלה לי יותר אני החלטתי לא להיות פרייאר ולתבוע אותם. כבר הכנתי את הכתב תביעה ומחר כנראה אלך להגיש אותו. :evil:

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

Ilya

המקרה שלך הוא בדיוק כמו שלי, רק שלא הקלטתי את השיחה, אשמח אם תעדכן איך תסתיים התביעה שלך, כדי שנדע אם תביעה פרטית תעזור, או שבאמת אנחנו צריכים לארגן תביעה קבוצתית (אשמח אם מישהו שיש לו נסיון בכתיבת תביעות יקח את היוזמה ) הייתי כותב גם תביעה פרטית אבל:

א. חסרים לי ראיות, חוץ מהבטחה בע"פ שהבטיחו לי בטלפון כמו לך.

ב. אין לי נסיון והרבה מושג איך לכתוב תביעה משכנעת

ג. אין לי זמן והייתי מעדיף לעשות זאת בתביעה ארגונית.

נ.ב. ilya תוכל לדבר איתי איך כתבת ומה?

פורסם
Ilya

המקרה שלך הוא בדיוק כמו שלי, רק שלא הקלטתי את השיחה, אשמח אם תעדכן איך תסתיים התביעה שלך, כדי שנדע אם תביעה פרטית תעזור, או שבאמת אנחנו צריכים לארגן תביעה קבוצתית (אשמח אם מישהו שיש לו נסיון בכתיבת תביעות יקח את היוזמה ) הייתי כותב גם תביעה פרטית אבל:

א. חסרים לי ראיות, חוץ מהבטחה בע"פ שהבטיחו לי בטלפון כמו לך.

ב. אין לי נסיון והרבה מושג איך לכתוב תביעה משכנעת

ג. אין לי זמן והייתי מעדיף לעשות זאת בתביעה ארגונית.

נ.ב. ilya תוכל לדבר איתי איך כתבת ומה?

תשלח לי את המייל שלך בפרטי ואני אשלח לך את החומר שהכנתי

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
חשוב לי להבהיר שאני עונה כגולש בפורום ולא בשום צורה ואופן כמנהל או כנציג רשמי של ההנהלה:

אם הנהלת הפורום תמחק את השרשור הזה כולכם יכולים להפרד לשלום מהכסף שלכם.

הסיכוי היחיד שלכם לראות את הכסף שלא דרך בית המשפט הוא ע"י הפעלת לחץ באמצעות הפורום והשרשור הזה, אני בטוח שאף אחד מיוזמי הפרויקט לא ממש מאושר שאחת מ 5 התוצאות הראשונות בחיפוש בגוגל של "פורמולה ישראל" הוא השרשור הזה.

כל מי שמחפש לרכוש און-ליין כרטיסים למרוץ מחפש איפה לרכוש בגוגל ומיד נתקל בשרשור הזה אז אל תחפשו קונספירציות, כל עוד השרשור הזה פה, זה משרת את המטרות שלכם.

"קארס פורום" נותן כרגע במה לחברה שיש חשד לגביה למעשה הונאה (לכאורה). מעבר לשרשור הנ"ל, ניתן להגיב ו/או להעלות בפורום הזה שרשורים חדשים באין מפריע. הייתי מצפה כגולש שתסגרו להם את הברז, כלומר שתנפיקו להם מכתב כדקלמן:

"עקב חשדות למעשים פליליים לכאורה ע"י חברתכם בדמות אי החזרת כספים המגיעים ע"פ חוק לציבור לקוחותינו (להלן: חברי הפורום), אנו מודיעים בזאת על הפסקת ההתקשרות עמכם תוך 14 יום מרגע שליחת מכתב זה, וזאת במידה והכסף לא יוחזר כפי שהובטח ע"י נציגתכם בפורום".

עברו 14 יום? סוגרים את הפורום הזה (זאת במידה ואין בניכם חוזה בכתב לתקופה מצויינת מראש) ומעבירים את השרשור ל"אוף טופיק" או ל"רכב כללי" - כך כל החיפושים בגוגל ושות' לא ייפגעו. המצב האבסורדי כעת שחברה שחייבת לכאורה כסף ללקוחותיה כ"כ הרבה זמן ובמקביל התת פורום הזה ממשיך לרוץ לא יכול להימשך לדעתי.

מעבר לזה, העיניין הזה מציג אתכם כפורום באופן שלילי ביותר, גם אם זאת לא אשמתכם (וברור שזאת לא אשמתכם). במידה והעיניין יפורסם ב"כלבוטק" או בעיתונות הוא מן הסתם יכלול צילומי מסך של הפורום הנ"ל והלוגו שלו - גם את זה צריך לקחת בחשבון.

פורסם

האמת היא שמבחינה משפטית לא הוכח שום דבר עדיין.

הפורום לא חייב ולא צריך להוריד את השרשורים האלו.

בינתיים, כל עוד שתת-הפורום הזה קיים, כל אדם שייכנס לכאן ייראה מה שקורה ויחשוב פעמיים אם להתעסק עם החברה הזו.

דווקא טוב שהם יהיו פה. יותר חשיפה.

פורסם

חברים יקרים,

בהמשך לנסיונתי לעזור, אבקש מכל אחד שמגיע לו החזר כספי לשלוח ל"פורמולה ישראל" הודעה פרטית כאן בפורום.

בהודעה הפרטית צינו בבקשה: שם פרטי ומשפחה, תעודת זהות, דרכים ליצירת קשר.

בנוסף וחשוב מאוד! צינו מי הבטיח לכם את ההחזר הכספי. ובמידה ויש לכם: צילומי מסך, הקלטות או כל דבר שיוכל לעזור לי להוכיח כי כספכם מגיע לכם חזרה והובטח לכם זאת.

כמובן שלא כולם הקליטו או ביצעו צילומי מסך וזה לא אומר שלא מגיע לכם כספכם חזרה, אך הוכחות מסוג זה יעזרו לי אל מול ההנהלה.

אני יודע שרובכם פנו מספר פעמים רב בדרכים שונות, אך אני מבקש שתתנו בי אמון שארכז את כל המידע ואפעל כמיטב יכולתי על מנת להסדיר את העניין פעם אחת ולתמיד, אדאג לתת תשובה לכל אחד שביקש החזר בין אם היא חיובית או שלילית על מנת שתוכלו להחליט על צעדכם בעתיד ולא תאלצו להמתין לתשובה ולהישאר "באוויר".

ובנוסף אם ארגיש שמתבצע משהו שאינו בתום לב, מריחת זמן מיותרת, נסיונות להתיש את אלו שמגיע להם כסף או דברים מסוג זה איידע אתכם ואסיים את תפקידי בפורמולה ישראל (חשוב לציין שאינני מרגיש שכך הדבר היום).

חשוב לי להדגיש שאני מדבר אל אלו שביטלו את יום המיונים לפני שהגיעו או במהלכו וקיבלו אישור על כך ולא אלו שבחרו מרצונם לא להגיע ועכשיו דורשים את כספם, שכן על פי חוק לא מגיע להם החזר.

אביחי אליאסי

פורסם

אני בכלל לא הגעתי ליום מיונים בגלל שקיבלתי הבטחה מהמוקדנית שאני אקבל זיכוי, שלחתי לך בהודעה פרטית.

אני אומר שלחו לו הודעה פרטית, אין מה להפסיד, אולי הוא יכול לעזור וסה"כ אם כולנו נקבל הזיכוי המדובר הרי שנוכל להכריז זאת כאן בפורום והכל יסתדר לטובה לכל הצדדים.

• תוכן חדש...