Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם אני מנסה לקבל החזר.

לאחר שנתבקשתי ליצור קשר לאחר החגים שוב היום יצרתי קשר עם מי שנתבקשתי ליצור עימו קשר והשארתי הודעה.

מקווה שבקרוב העניין של ההחזר יפתר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות נסיונות חוזרים ונשנים לקבל את הכסף שלי חזרה אני לא מצליח לקבל מענה וכמובן לא את הכסף.

האם רק מכתב מעורך דין יפתור את העניין!!!!!!????????:evil:

פורסם

מישהו כאן קיבל את הכסף שלו בחזרה ?

אני מתכתב כבר חודשיים בערך עם אחת האחראיות בשם יונית, וכל פעם שאני מזכיר לה את העניין היא אומרת לי 'עוד שבועיים זה יסודר'.

מה קרה למשתמש כאן שאחראי על החברה ? הוא לא אוהב להיכנס לנושאים האלה ?

הגיע הזמן שיחזירו כבר את הכסף, הסבל כבר נגרם ולחברה הביזיונית הזאת אני לא אחזור.

כמה חמדנים אפשר להיות ? לא עשיתם מספיק רווח מה-333 שקל האלה אותם שילמו אלפי אנשים שאכן הגיעו לאירוע (לצערם אני מבין). למה צריך גם לקחת את הכסף מאנשים ששילמו אבל לא יכלו להגיע וביטלו כמה ימים לפני וקיבלו הבטחות שייקבלו את כספם בחזרה.

פורסם

גם אני מתכתב עם יונית ב- SMS בעניין החזרת הכסף.

היא טוענת שעד יום חמישי הקרוב (מחר) כל מי שאמור לקבל החזר יקבל כולל אלו ששילמו דרך פייפאל (כמוני), היא אומרת שיהיה זיכוי דרך פייפאל.

לאור ההתנהלות של ההפקה עד כה אני די סקפטי, אבל נחיה ונראה...

הצעד הבא הוא התארגנות מסודרת של כל אלו שחייבים להם כסף והמשך פעולה במישורים אחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כל אדם או חברה טועים לפעמים, לכל אחד יכולה להיות תקלה ואנחנו לא נשפטים ברמת התקלה אלא ברמת הטיפול בתקלה.

לצערי, למרות שבתחילת השרשור יצאתי להגנתם, במקרה הזה הם מקבלים ציון נכשל וחבל שכך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה הגיע "תאריך היעד" של החברה לסיום ההחזרים.

באופן מפתיע לא קיבלתי כלום, ואני בטוח שאני לא היחיד.

אני כבר מיואש לגמרי מהחברה הזאת ובאמת חושד שהם אפילו לא מתכוונים להחזיר את הכסף.

אני לא מתכוון להשתתף בשום דבר שהחברה תעשה בעתיד וזאת גם תהיה ההמלצה שלי לכל מי שאני מכיר.

"גנבים, שקרנים, רמאים.." מישהו כבר אמר פה? מסכים עם כל מילה.

פורסם

חזרו אליי מפורמולה ישראל וטענו שלא מגיע לי החזר, אבל כאות "פיצוי" הם מציעים כרטיס "חינם" לארוע באילת, כמובן שאני לא מקבל את זה במיוחד שאני לא יכול להגיע לאילת (גם אם הייתי יכול לא הייתי מגיע ) שאלה מה עושים עכשיו? מישהו קיבל את הכסף בחזרה? מישהו קיבל תשובה כמוני?

פורסם

קיבלתי מייל דומה, חבל שהמוקדנית פשוט לא אמרה לי שאני לא יכול לבטל ושאני חייב לבוא, לפחות הייתי מגיע ולא זורק את הכסף לחינם.

נכון שבתקנון כתוב שאי אפשר לבטל, אבל המוקדנית אמרה במפורש שהיא תבטל לי, כלומר לקחתי החלטה על סמך התשובה שלה.

אכזבה.

פורסם

גם אני קיבלתי את המייל הזה, אני מתקשר עכשיו לחברת האשראי לבטל את זה דרכה, יש לי גם את הטלפון של יונית ושל בועז קרפל.

פורסם

שאלתי את יונית מה לגבי הזיכוי ולמה אני לא רואה אותו היום כמובטח...

התשובה היתה שהזיכוי שלי מבוצע דרך פייפאל (שילתי דרכם) ואני אמור לראות את זה הזיכוי בעוד יומיים.

תשובה אמיתית או עוד מריחה? ימים יגידו...

לא יודע אם פניה לחברת האשראי תעזור במקרה הזה כי החיוב בוצע דרך פייפאל. כלומר הגוף הגובה מול חברת האשראי זה פייפאל והבעיה שלי לא איתו (מעבר לעובדה שהם לא מוכנים לפתוח מחלוקת על עסקה שבוצעה לפני מעל 45 ימים, לא עזרו נסיונות השכנוע שחברת פורמולה ישראל משכה אותי עם הבטחות לזיכוי כמה שבועות). כנראה שאם הייתי משלם ישירות דרך חברת האשראי מצבי היה טוב יותר ואת הכסף הייתי מקבל מזמן וחברת האשראי היתה שוברת את הראש עם פורומולה ישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אם התשלום היה מבוצע ישירות באמצעות חברת האשראי ולא דרך פייפאל, עדיין צריכים להתקיים מספר תנאים מצטברים כדי שחברת האשראי תבטל את העיסקה ותשיב לכם את כספכם.

זה לא כזה פשוט כפי שזה נראה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
גם אם התשלום היה מבוצע ישירות באמצעות חברת האשראי ולא דרך פייפאל, עדיין צריכים להתקיים מספר תנאים מצטברים כדי שחברת האשראי תבטל את העיסקה ותשיב לכם את כספכם.

זה לא כזה פשוט כפי שזה נראה.

ברור לגמרי, אבל לפחות היה מתקיים בירור בנושא ולא דחיה על הסף כמו שקורה עם פייפאל.

המצב האבסורדי הוא שפורומולה ישראל לא מתנערים מכך שאני צריך לקבל זיכוי אבל פשוט לא מבצעים אותו. במקרה כזה בבירור של חברת האשראי פשוט הייתי מזוכה מזמן.

בינתיים אגב קיבלתי SMS נוסף מיונית שהם קיבלו עדכון מפייפאל שאני אקבל אישור על פעולת הזיכוי עד ה- 15.11. נחיה ונראה.

פורסם

אז כל אלה שקיבלו "פיצוי" מה קורה אתכם? למישהו עזר לפנות לחברת האשראי ? כי לי לא, שלחתי תשובה באימייל שאני לא מקבל פיצוי וכמובן שלא קיבלתי תשובה, שאלה מה עושים עכשיו? האם השלב הבא זה בית משפט?

• תוכן חדש...