Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר התקשרו אלי מחברה שעוזרת להם עם ההפקה של האירוע באילת.

רצו להציע לי ולחברים שלי "עסקה מעניינת" בשביל האירוע הגדול (לא יודע מה זה כלל, לא נתתי לה לסיים את המשפט).

הבהרתי להם שאין לי רצון כלשהו להיות חלק משום פעילות של החברה הזאת ושאני בטוח שהיא תיתקל בהמון תגובות דומות.

היא לא אמרה כלום.

שיהיה ברור, לא הייתי מגעיל אליה ואפילו לא הייתי לא מנומס.

הייתי די נחמד למען האמת.

לא אשמתה...

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קורא מכאן לכל מי שקשור לפורמולה ישראל, אביחי או יונית או מי שלא יהיה, תחסכו לעצמכם את הכאב ראש, תזכו את החבר'ה כאן שלא היו נרשמים מעולם אלמלא לא הייתם מופיעים בפורום הזה.

אפשר להעביר את הפרטים שלנו בפרטי.

פורסם

מישהו מהנוכחים כאן מתכוון לבוא לראות את המרוץ?

אחרי שהחוצפנים שם לא זיכו אותי על יום המיונים בו לא השתתפתי בכלל (למרות שהבטיחו) - הם "ניאותו" לתת לי כרטיס בחינם לפנים משורת הדין.

יש לי מבחן באותו יום, אז אם אתם רוצים להתעסק בהעברת הכרטיס (או להתחזות אלי ולגדל שיער וזקן), אתם מוזמנים.

אגב, ראיתי את מאירי באיזה מרוץ סיבולת שהשתתפתי בו. לא פניתי אליו כי חשבתי שזה לא במקום במסגרת הארוע (למרות שהיו אחרים שחשבו שזה כן במקום...). התנחמתי בכך שהוא וקבוצתו דשדשו מאחור. :-P

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
לאור ההתנהלות הלא תקינה (ואולי אף גובלת בפלילים) של הנהלת פורמולה ישראל בכל הנוגע להחזרי הכספים,

אני קורא להנהלת האתר קארספורום להסיר את הפלטפורמה אשר היא נותנת כאן לקבוצת פורמולה ישראל לפרסם את עצמה.

יש בידי הוכחות בהן נציגה מטעם פורמולה ישראל, מודה כי אני נמצא ברשימת האנשים הזכאים להחזר כספי עפ"י הסכם בע"פ עם בועז מאירי ( אשמח להעבירן להנהלת האתר אם יבקשו זאת).

עד כה שום דבר לא נעשה בנדון ואין כל התקדמות בנושא, מלבד התעלמות מצד פורמולה ישראל.

בשל חוסר הכדאיות הכלכלית בהגשת תביעה בהיקף של 300 שקלים בבימ"ש לתביעות קטנות, אני מתלבט בעניין.

בשם ההגינות אני קורא להנהלת האתר להוקיע את ההתנהלות של פורמולה ישראל מול קומץ של אנשים אשר זכאים להחזר כספי, אך זוכים להתעלמות מפורמולה ישראל.

תודה רבה!

בטח שמשתלם. אתה תקבל את היום עבודה שלך + הוצאות משפט.

למי שמעוניין, אני מוכן לנדב עורך דין שעובד אצלי (יש לי 2 במשרה מלאה) שיגיש כתב תביעה עבורכם. אני מניח שאני זקוק לכל הוכחה ולרשימה מלאה.

העלות והאגרות עליכם. אני לא אדרוש שקל. רק שמישהו יעשה משהו עם הסירחון הזה. 333 שקל מכל אחד, כמה כמוכם יש אתם יודעים? אני מניח שלפחות 100. זה כבר למעלה מ30 אלף שקל. ובטח יש הרבה יותר מזה. חברים, זה הרבה כסף!

פורסם

לא יודע אם זה יעזור למישהו אבל לא יזיק לקרוא את "תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010"

http://www.moit.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm

ישנה התיחסות לביטול עסקה, החזרת התמורה, אופן החזרת התמורה, דמי ביטול והגבלת זכות ביטול.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

התקנות שהבאת טובות. אבל...

הם המינימום

כלומר אני הסוחר רשאי להסכים עימך על משהו שהוא טוב יותר מהתקנות וזה מחייב את הצדדים.

לכן אם יש למישהו הבטחה כי הוא יזכה להחזר גם אם הבקשה לביטול נעשתה 3 ימים לפני האירוע ולא 7 ימים , אז יש להחזיר .

וכמו שכתבתי , לרוב האנשים אין משהו מוחשי ביד ( נייר בכתב ) אלא רק "הבטחה" בע"פ שהוכחתה קצת יותר מסובכת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

STRACK תודה על ההצעה,

בינתיים אני מעדיף שלא להטריח עו"ד על זוטות של 300 ש"ח

אני אברר אם ניתן להעמיס את העלויות הנלוות בתביעות קטנות, ואם כן אז בכיף.

ההוכחות שיש לי הן בין השאר שירשור של מייל עם יונית (מחודש ספטמבר) בו היא כותבת:

"שמותיכם והצורך להחזיר החיוב נמצאים ברשומות לטיפול - זה יקח עוד מספר ימים"

(הפניה במקור נעשתה עבורי ועבור עוד חבר ולכן היא השתמשה במילה שמותיכם)

אני מניח שזה מספיק על מנת להראות לביהמ"ש כי אין ויכוח על העובדות אלא רק על ההחזר שלא בוצע

פורסם

ישה, אם יבוא אדם או שניים ויאמרו שהובטח להם, אז בטח יהיה מוטל בספק, אבל אם יבואו קבוצה של אנשים ויספרו את אותה גרסה, זה כבר יראה משהו שיטתי, אני בכל מקרה אצטרף לכל קבוצה כזו או אחרת שתקום על מנת לטפל בנושא.

פורסם

לי יש הכל בהתכתבות SMS עם יונית, כולל הבטחה לזיכוי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מקווה שמישהו יוכל להכין רשימה של כל האנשים שלא קיבלו החזר כמוני, ולארגן תביעה יעודית עם כל השמות והראיות, אני אישית אין לי את היכולת לעשות את זה לבד או לארגן משהו כזה, אני רק בנדאם קטן במערכת, אז אלה שהציעו פה עזרה אני מקווה שנוכל לארגן את זה בזמן הקרוב..

פורסם

אני מתקשר עם יונית בדרך קבע בימים האחרונים. היא טוענת מצידה שהעניין לא באחריותה ואם זה היה תלוי בה הייתי מקבל את הכסף ממזמן. קצת נוגד את זה שהיא זו שהבטיחה לי שאקבל את הזיכוי לפני כמה חודשים ואת זה שהיא אחראית על הכספים בחברה שלהם אני חושב.

פורסם

גם אצלי אין חדש.

למרות מייל חוזר אליהם עם העתק של כל ההבטחות למיניהם להחזר אין חדש.

אשמח להצטרף לכל מהלך שיחזיר לי את הכסף.

פורסם

אני יושב וקורה את הטרד הזה וקשה להאמין מכל ההתרחשות שקורה כאן, ספורט מוטורי אנחנו הולכים אחורה.

בפעם הבאה שיהיה דבר כזה בארץ כנראה שלא יהיו כאלה מתעניינים עם כל הסיפור של ההחזר של הכסף לוקח הרבה זמן עם בכלל יגיע לאנשים.

מה הסיפור ולעשות לזה סוף?

הצעה קטנה:

תעשו איזה מפגשון קטן תרכזו את כולם תראו פנים של אנשים ולא מאחורי מקלדת ויהיה לכם יותר קל לסגור את הסיפור.

פורסם

top sport

תהיה הגיוני

הבחור שפתח את הקבוצה הזאת של הארוע הגיב על כל השרשורים שהיו פה, והיה זמין לאנשים בפורום בכל רגע נתון.

פתאום, על שרשור של הכסף שהוא לקח לאנשים, הוא לא מגיב. ופשוט "נעלם" מעל דפי הפורום בעניין זה.

חבוב, אין הצטרפות מקרים. פה יש רמאות. ממש ככה. ברור שאם יתרצו את זה כאילו הייתה בעיה בירוקרטית, ולכן הם לא ענו ועכשיו הם מחזירים לכולם, אז אנשים יעזבו את זה (רמז רמז) אבל כולם יודעים מה באמת קורה פה.

פורסם

אני גם לא מבין למה הנהלת האתר ״קארספורום״ שותקת ולא גוזמת את העץ ״פורמולה ישראל״ מהפורום.

(זה אולי בגלל שנציגי פורמולה ישראל ניזהרים ומקפידים שלא לעבור על חוק סימני הפיסוק..)

האם היו נותנים לבעל מוסך להמשיך ולפרסם את עצמו, אם היו מצטברות כנגדו כ״כ הרבה תלונות על נוכלות??

אני רק מחכה לקבל עוד הודעת ספאם נוספת אחת מפורמולה ישראל, לצורך שיווק של כרטיסים למירוץ..

זה כבר כסף גדול, יחסית.

היו כאלה שהצליחו לתבוע על מקרי ספאם ולקבל פיצויים של כ 4,000 ש״ח!!!

• תוכן חדש...