Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3cydgzy2ng0j.jpg

יצרן:מאזדה

דגם:לאנטיס

תת-דגם:F ‏1800

נפח:1840

שנה:1996

יד:1

הילוכים:אוטומטית

מנוע:בנזין

צבע: ירוק

בעלות:פרטית

ק"מ:270,000

דיברתי עם בעל הרכב,הרכב מחזיק חזק בעליות[חיפה],לא אוכל הרבה דלק, הבן אדם הוא בן אדם זקן, הוחלף גיר לפני חודשיים(עם אחריות של 6 חודש) , ללא תאונות ,

צריך רק לצבוע קצת את הגג, הבן אדם מתחייב בבדיקה על גיר ומנוע.

מחיר: 11,000 (מחירון - 16,000)

באמת שהרכב במצב נדייירררר אבל כמה ק"מ הדגם הזה יכול לצרוך ואם אני יצטרך להחליף בזמן הקרוב ראש מנוע?

מה אתם אומרים?,כדאי לקנות או שלא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנוע יכול להחזיק המון KM בלי לפתוח אותו, תלוי איך טיפלו בו.

בדקת שהרכב לא צורך שמן / מים?

שאל את בעל הרכב אם הוא מוסיף מים מדי פעם. אם כן זה לא טוב, או שיש נזילה או שהמנוע "אוכל" מים.

טיפולים מסודרים היו?

אם אתה לא מתמצא קח לך למוסך שיבדוק אותו ויתן לך תמונה כללית על המצב המכאני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מנוע יכול להחזיק המון KM בלי לפתוח אותו, תלוי איך טיפלו בו.

בדקת שהרכב לא צורך שמן / מים?

שאל את בעל הרכב אם הוא מוסיף מים מדי פעם. אם כן זה לא טוב, או שיש נזילה או שהמנוע "אוכל" מים.

טיפולים מסודרים היו?

אם אתה לא מתמצא קח לך למוסך שיבדוק אותו ויתן לך תמונה כללית על המצב המכאני.

באמת שאין לי מושג עם רכב, לא מזמן הוצאתי רשיון

הוא אומר לי שיש ספר טיפולים מסודר והכל,אני לוקח את הרכב לבדיקה שעולה 500 שקל, עוד משהו צריך לעשות?

פורסם

תלך לבדיקה ותרשום את התוצאות כאן,

ככה נהיה יותר חכמים ונוכל לעזור.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשית סיבוב על האוטו לראות שהוא נוסע טוב?

אחרי הבדיקה תצלם את התוצאות ותעלה לכאן את התמונה, שיתנו לך חוות דעת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המצב שלו טוב אז מה אתה דואג מלתקן ראש מנוע?

הק"מ סביר ביחס לשנתון.

16 אלף ק"מ בשנה זה לא הרבה כ"כ.

פורסם
אם המצב שלו טוב אז מה אתה דואג מלתקן ראש מנוע?

הק"מ סביר ביחס לשנתון.

16 אלף ק"מ בשנה זה לא הרבה כ"כ.

אם אני יצטרך לתקן ראש מנוע יקח לי נזק של 10 אלף שקל..

פורסם

יש מספיק מאזדה לאנטיס בשנתון הזה שנמכרות סביב 11-13 אלף , בלי קילומטראג כזה. למה להנעל דווקא על זאת?

ממה שאני רואה ביד 2, עם קילומטראז כזה, המאזדות נמכרות ב-8-9 אלף

פורסם

ראש מנוע ב 10K עולה אולי ליגואר,ק"מ גבוהה,אם יד1 ואומר שיש ספר טיפולים,לכן יכול להעיד על רכב שטופל בזמן ולכן לא כדי ישר לחשוש מזה.

כמו שאמרו תעשה בדיקה למרות שתתכונן להרבה תקלות לכזאת שנה,אבל לפחות אפשר יהיה לדעת מה חמור ומה לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עזוב בדיקה במכון. לרכב כזה בגיל כזה עם קילומטרז' כזה תקבל דו"ח כי דבר אינו תקין. לך למוסך מתמחה ובקש שיבדקו את הרכב ולפחח כדי לבדוק שלדה (ד"א, יצא לך זול יותר ממכון).

מה שיעיד על אורך החיים הצפוי של הרכב הוא התחזוקה שהוא קיבל, אם ספר הרכב מלא בהתאם והתחזוקה בוצעה בחלקים מקוריים אז יש לך עוד הרבה לנסוע על הרכב הזה.

פורסם
יש מספיק מאזדה לאנטיס בשנתון הזה שנמכרות סביב 11-13 אלף , בלי קילומטראג כזה. למה להנעל דווקא על זאת?

ממה שאני רואה ביד 2, עם קילומטראז כזה, המאזדות נמכרות ב-8-9 אלף

אני יודע.. אבל תשמע רוב הסיכויים שהורידו להם קילומטראז.. פה אני לא פוחד שהורידו קילומטראז כי זה בן אדם זקן

זה הרכב היחידי שמוצא למכירה כשהוא יד ראשונה

ראש מנוע ב 10K עולה אולי ליגואר,ק"מ גבוהה,אם יד1 ואומר שיש ספר טיפולים,לכן יכול להעיד על רכב שטופל בזמן ולכן לא כדי ישר לחשוש מזה.

כמו שאמרו תעשה בדיקה למרות שתתכונן להרבה תקלות לכזאת שנה,אבל לפחות אפשר יהיה לדעת מה חמור ומה לא.

אז כמה בערך יעלה לי ראש מנוע לרכב הזה?

מאזדה זה רכב אמין.. אתה בטוח שיהיה לי תקלות?

עזוב בדיקה במכון. לרכב כזה בגיל כזה עם קילומטרז' כזה תקבל דו"ח כי דבר אינו תקין. לך למוסך מתמחה ובקש שיבדקו את הרכב ולפחח כדי לבדוק שלדה (ד"א, יצא לך זול יותר ממכון).

מה שיעיד על אורך החיים הצפוי של הרכב הוא התחזוקה שהוא קיבל, אם ספר הרכב מלא בהתאם והתחזוקה בוצעה בחלקים מקוריים אז יש לך עוד הרבה לנסוע על הרכב הזה.

איזה מוסך מתמחה ופחח אתה מכיר באיזור חיפה?

פורסם

אני לא יודע איך הגעת למסקנה שבקרוב הרכב יזדקק לשיפוץ של ראש מנוע. הרבה יותר סביר שבקילומטראז' כזה תידרש החלפה של כל המנוע למנוע מפירוק/יבוא ולא רק החלפה של ראש מנוע.

לך תבדוק את הרכב. ביד 2 כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אין לזה שום משמעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא יודע איך הגעת למסקנה שבקרוב הרכב יזדקק לשיפוץ של ראש מנוע. הרבה יותר סביר שבקילומטראז' כזה תידרש החלפה של כל המנוע למנוע מפירוק/יבוא ולא רק החלפה של ראש מנוע.

לך תבדוק את הרכב. ביד 2 כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אין לזה שום משמעות.

יש מצב שאתה צודק אחי.. אבל זה תלוי כמה מקסימום ק"מ הרכב הזה יכול להחזיק, יש למישהו מושג?

פורסם

aviv_123, אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל פעם הייתה(ואולי עדיין קיימת) כנופייה כזאת של עבריינים באיזור המרכז שהיו משיגים רכבים אחרי תאונות קשות שהורידו אותם מהכביש, ומוכרים אותם כאילו הם רכבים רגילים לגמרי.

אותה כנופייה יודעת איך הראש הישראלי עובד, אז בשביל כול משימת מכירה כזאת הם היו מגייסים סבא זקן נחמד ותמים שהיה רק נוסע מהסופר לבית, וניראה אמין ביותר...

• תוכן חדש...