Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כיום נוהג על פולקסווגן פולו ידנית שנת 2007 ומחפש להשתדרג.

רוב הנסיעות שלי הן קצרות מאוד ובתוך העיר (לעבודה וחזרה כ7 ק"מ לכל כיוון).

אני מחפש רכב באיזור הגודל של הפולו +- בתקציב של בין 80-90K.

מה שחשוב לי ברכב במיוחד זה שיהיה מפנק (איבזור ונוחות), צריכת דלק טובה ואמינות ורצוי שיהיה שנת 2009+.

אני דיי נוטה לכיוון האיביזה אבל מהכרותי עם עלויות הטיפולים בצ'מפיון וההודעות החוזרות ונשנות על אמינות ואיכות השירות אני קצת חושש.

אשמח לקבל תגובות והצעות.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

אני לפני שבועיים הזמנתי ועוד כמה ימים אני אמור לקבל את הפולו החדשה עם החבילת סטייל (כלומר הרבה תוספות +3 דלתות במחיר זהה לפולו הרגילה עם טסות ונקייה מאבזור) אני לא יודע מה המצב של המוכניות הנ"ל אבל כדאי לך לבדוק אם עדיין יש במלאי, עיסקה ממש משתלמת במיוחד שיש לך עכשיו פולו ואתה מרוצה מהאוטו.

שלי עלתה 90 על הכביש והיא כוללת ג'אנטים, GPS, צבע מטאלי, מערכת מולטימדיה, ציפויי עור, צמיגים רחבים וכו...

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם
אני לפני שבועיים הזמנתי ועוד כמה ימים אני אמור לקבל את הפולו החדשה עם החבילת סטייל (כלומר הרבה תוספות +3 דלתות במחיר זהה לפולו הרגילה עם טסות ונקייה מאבזור) אני לא יודע מה המצב של המוכניות הנ"ל אבל כדאי לך לבדוק אם עדיין יש במלאי, עיסקה ממש משתלמת במיוחד שיש לך עכשיו פולו ואתה מרוצה מהאוטו.

שלי עלתה 90 על הכביש והיא כוללת ג'אנטים, GPS, צבע מטאלי, מערכת מולטימדיה, ציפויי עור, צמיגים רחבים וכו...

תודה על ההמלצה אחי, למען האמת בא לי לגוון קצת וללכת אולי לכיוון אחר מאשר פולו.

פורסם

המון אבזור, צריכת דלק טובה ואמינות עם יבואן שהוא לא צ'מפיון;

עולה בדעתי כל משפחת פיאט.

בתקציב שלך תוכל למצוא את הפונטו איבו ספיריט, פונטו איבו 150 ובראבו החדשה.

(כמדומני, את פונטו איבו 150 שנה לאיחוד איטליה אפשר אפילו לקנות חדשה מהסוכנות בתקציב שלך, למרות שאין אזכור למבצע שלה כרגע, שווה לבדוק.)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הסיטרואן C3 הוצעה עד לא מזמן ב-96 אלף שקליםלדגם המאובזר שכולל לא מעט איבזור וגם גימיק חביב כמו שמשה שממשיכה עד לאמצע הגג. המבצע היה אמור להיגמר בסוף החודש אבל שווה לך לבדוק.

בהצלחה שבוע טוב וגם שנה טובה.

פורסם

תודה חברים על העצות,

האמת היא שיש לי ניסיון רע במשפחה מפיאט ואני ממש נוטה לא ללכת לכיוון, כנ"ל גם לגבי סיטרואן וצרפתיות בכלל.

האם ישנה אלטרנטיבה יפנית אולי שלא חשבתי עליה? או שאין מנוס מהגרמניות?

• תוכן חדש...