Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דוד שלי מתנייד עם סיאט לאון DSG 1.8TSI, מליסינג. הרכב עלה לכביש באוגוסט שנה שעברה, וגמע כ-25,000 ק"מ.

מכיוון שהסיאט לא נוחה כרגע עם ילדה אחת והילד השני בדרך הוא מתכוון להחזיר את הרכב בחודשים הקרובים ולקחת רכב יותר גדול.

יש לי את האופציה לרכוש את הרכב, השאלה אם זה בכלל כדאי (ליסינג אמרנו?) מכיוון שאני יודע שהמחירון של סיאט צונח (?) :roll:

היתרון שאני מכיר את הרכב ויודע שהוא לא עבר התעללות כלשהי, הוא נהג יחיד.

היה לי את הרכב לסופ"ש וממש אהבתי, יש לו זמינות כוח, הוא עם מראה צעיר. מה קורה לגבי שיפורים ברכב הנ"ל?

מישהו שיש לו את הרכב יכול לספר מבחינת אמינות?

לגבי המחיר - ביום ראשון אני אדע כמה הם דורשים בעבור הרכב.

הרכב הולך לשמש אותי נטו, לימודים - עבודה, עבודה - לימודים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בעיקרון אין לי את האוטו אבל יש לי 2 חברים בעלי הרכב הנ"ל והם מרוצים ממנו עד השמים.

אני אישית הייתי מעדיף את הגימור הידני אבל זה כבר משהו אחר.

אם האוטו היה בבעלות של אדם מוכר לך ונהג יחיד ואתה אפילו נהגת ואהבת את הרכב לך על זה, ברכבים זה כמו אהבה ממבט ראשון, אם אתה מתחבר אליו תיקנה אותו(בדיוק כמו שקרה לי עם הפולו שלי)

הרכב בנוסף לכל הוא רכב עם פוזה ורכב לשיפורים(ראה שירשור בפורום שיפורים על בחור עם 300 כ"ס)

לגבי הירידה של המחירים אני לא יכול לעזור אבל המלצה שלי לאור הנתונים הנ"ל תיקח את האוטו ולא תתחרט (:

ותמסור לו מזל טוב על הילד שעתיד לבוא (:

עידן

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

כמה דברים:

1. לא בטוח שחברת הליסינג תרוץ למכור את הרכב לאחר שנה בלבד. יכול להיות שהם יעדיפו להעביר אותו לעסקה אחרת.

2. את ההצעה טובה ביותר מקבל בד"כ בעל הרכב הקיים - כי הם חוסכים ככה המון כסף בהשבחה, פרסום, זמן וכו' - לכן חכה ליום א' - תראה מה מציעים לו מחברת הליסינג ואז נהיה חכמים יותר.

פורסם

מבחינת אמינות אין בעיה ראויה לציון באם הרכב טופל כפי שצריך.

מבחינת מחיר הרכב, בשל העובדה כי נמכרה כמות מאוד יפה של הדגם הנ"ל,

לא יהיה קל למכור אותו ללא הנחה רצינית במחיר.

המחיר ההגיוני שלו הוא מחירון מינוס 30%-40%.

אם זה יהיה הכיוון תשקול לחיוב, אם לא, כדאי לנסות ולחפש אחת מיד פרטית.

מהשנתון הזה הן נסחרות מתחת למחירון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן צודק. הם בטח יורידו לך 10% ויגידו שהם עושים לך טובה. אני לא יודע אם הם יורידו 30-40%, אבל בפחות מ- 20% תמצא כבר לבד בפרטי. אל תשכח שהיו הרבה מבצעים על הרכב הזה, והם עוד קונים אותו בפחות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם מדובר על 10%, אז מבחינתי זה לא רלוונטי. אני אעדכן מחר ברגע שיהיה לי מחיר. תודה לכולם :)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

העובדה שאתה יודע מה הרכב עבר ואיך נהגו בו – היא פלוס משמעותי. מדובר באחד הפרמטרים החשובים שיש בעת קניית רכב משומש.

לגבי המחירון שיורד או לא יורד – קניה מליסינג לא אמורה לשנות את זה. אם יש לך אופציית רכישה המגדירה אחוזי הנחה, הם סבירים בעיניך והרכב מוצא חן בעיניך – לך על זה. תזכור שמה שחשוב בעת קניית רכב הוא השימוש בו (ופחות המכירה שלו בעוד כמה שנים). מדובר במכוניות אמינות בד"כ (מבית פולקסווגן), ספורטיביות וצעירות, ואם הנאה מנהיגה היא דבר שחשוב לך – הרכב הזה מצוין עבורך (אבל את זה כבר הבנת לבד). שורה תחתונה – אם המחיר מתאים לך, לך על זה.

גיל מאוויס

פורסם

אז ככה - לאחר בירור עם החברה, לטענתם הם לא יכולים לתת מחיר עד שלא מחזירים את הרכב ונותנים לו הערכת מצב.

האם הגיוני הדבר? אני לא רוצה מצד אחד לפספס את ההזדמנות, מצד שני, אני לא מוכן בכל מחיר.

ראיתי שחדשה עולה 136,000, אך לצערי אין לי את הסכום הזה...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

הלאון יחסית נפוצה בשוק, הייתי ממתין קצת, וקונה אחת מיד פרטית.

בסה"כ אפשר לעשות לרכב בדיקה ולבדוק היסטוריית טיפולים במוסכי צ'מפיון.

לא הייתי קונה רכב שהיה בליסינג מהסיבה הפשוטה שכאשר תמכור את הרכב יורידו לך הרבה מאוד כסף, ולך תסביר לקונה שהרכב היה שייך לבן דוד\ אח\ אחות, זה לא יעניין כלכך

פורסם

אתה צודק, חשבתי על זה. אך אם אקבל מחיר טוב. זה לא מה שיפריע לי.

אעדכן :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

החלפת הרכב התעכבה יותר זמן מהמצופה, אך אתמול קיבלתי הצעת מחיר לרכישת הרכב,

איחלתי להם המשך הצלחה במכירה...:-D

"

*פרטי הרכב: מקוריות השכרה

יצרן

דגם

תאריך עליה לכביש

ק"מ

מחיר מחירון

אחוז הנחה

סה"כ בש"ח

סיאט

לאון סטיילנס

1.8 TSI

7/2010

40,000

104,000

15%

88,400

הערות:

1. הרכב נמכר במצבו הנוכחי (ASIS) ללא תיקונים ולא אחריות.

2. ההצעה תקפה לחודש אפריל.

3. לשימושך, מצ"ב בעמוד הבא טופס הסבר לקראת רכישת הרכב החדש.

בכבוד רב ו... תתחדש ! "

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

הייתה לי לאון 1.8 TSI ידנית במשך 3.5 שנים.

מבחינת אמינות הרכב היה ללא פגם אחד במשך התקופה.

נמכרה לאחר 52,000 ק"מ במחיר 80K כאשר המחירון 83K.

הרכב היה יד ראשונה בבעלות פרטית שלי ושמור ללא שום תיקוני צבע וכו'.

במקרה של ליסינג כמובן שיש הפחתה, אני לא יודע כמה ולא יכול לעזור בנושא.

מבחינת פוטנציאל שיפורים, אתה יכול לעשות חיפוש ולראות שבהשקעה של כמה אלפי ש"ח בודדים האוטו עובר את ה-200 כ"ס בקלות ושמעתי על כאלה עם 300 כ"ס(בעלות גיר ידני) שזה כבר כרוך בהחלפת טורבו וכו'(משהו כמו 15-20K השקעה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...