Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על DSG, ללא תיקון צבע, לפני 5K - הלך המוח של הגיר והוחלף במסגרת האחריות.

בכל אופן, המחיר לא ריאלי(לפחות עבורי...)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
לגבי המחיר - ביום ראשון אני אדע כמה הם דורשים בעבור הרכב.

זה נתון קצת משמעותי לחישוב כדאיות העסקה...

הרכב הולך לשמש אותי נטו, לימודים - עבודה, עבודה - לימודים.

אז חבל על הכסף. קנה משהו קטן יותר עם מנוע חסכוני יותר. לתחבורה נטו זה מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היי, שים לב שזה היה לפני כמה חודשים, אתמול פרסמתי כמה דורשים עבור הרכב,

ויש משהו בדברייך, תודה :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בסיאט מגיבים מהר : כבר 120 ! עם איבזור מלא :

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&current_lang=1&id=3558&machine_news=1

כל פעם אני נחרד מחדש ממה שהם עושים ללקוחות הוותיקים שלהם.

לפני שבועיים חבר שלי התלבט בין הלאון הנ"ל לבין אופל אסטרה טורבו, בסיאט הם לא הסכימו לרדת שקל מ-129K.

פורסם

מחיר מדהים. אם הייתה ידנית, לא הייתי חושב פעמיים. בעצם כן, כי השנה היא עומדת להיות מוחלפת. אכן דילמה... :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
כל פעם אני נחרד מחדש ממה שהם עושים ללקוחות הוותיקים שלהם.

לפני שבועיים חבר שלי התלבט בין הלאון הנ"ל לבין אופל אסטרה טורבו, בסיאט הם לא הסכימו לרדת שקל מ-129K.

אני קניתי את שלי לפני כמעט שנתייים במחיר קרוב למחיר הזה, הפרש של כמה אלפים בודדים.

אני מאוד מרוצה מהרכב, אני לא בטוח שהיום הייתי קונה את הלאון בגלל שמדובר ברכב שהולך להתחלף בקרוב מאוד , וכנראה זה הסיבה למחיר הנמוך.

גם הAUDI והBMW וגם כמה צרפתיות הוצאו במחירים מצחיקים לפני החלפת הדגם כך שזה דבר מקובל.

מה שכן אני בעוד שנה הולך להחליף את הרכב וכנראה אני לא אלך שוב על סאט אבל רק בגלל שאני רוצה לרכוש אלפה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...