Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

לאחר שסיימתי להתקין את המערכת, סידרתי את כל מקורות הרשרוש והרעש, חיזקתי את הדיפונים (איטום בדרך).

אני רוצה לשדרג את הר"ד.

כרגע מותקן ALPINE 9830 (יש בו TC, וקרוס 2WAY פשוט, 3 יציאות, אקוולוייזר פרמטרי - בקיצור כל מה שצריך), אבל....

הוא מסורבל לשימוש, באור יום לא ניתן לקרוא את המסך בכלל, וחסר בו יציאת AUX או אפילו USB (נכשל בסעיף השימוש היומיומי).

אני מחפש מכשיר שיש בו 3 יציאות (פרה-אאוט גבוה של 4 וולט ומעלה), TC, מסך קריא באור ישיר, וכניסת AUX או USB.

התקציב עד 1500, פתוח ליד 2,3 ומה לא (אין העדפה לחברה כזו או אחרת).

הרכיבים שיש כרגע, ולא צפויים להשתדרג בזמן הקרוב:מגבר-הייפוניקס ZXI 8408, וופר 6.5 מוראל MW160, טוויטרים DD T1, סאב ID 8, וקרוסים של זפקו.

אשמח לשמוע המלצות,השגות, או כל דבר אחר...(אגב, חשבתי על זה זמן מה, אבל הגעתי להחלטה סופית אחרי המפגש, בגלל זה גם לא שאלתי שם - נ.ב. תמונות מהמפגש אני יעלה רק מחר בערב).

פורסם

השאלה האם הוא נוח לשימוש?

בזמנו כשהציעו לי את האלפיין אמרו לי שהמסך לא משהו, והוא מסורבל לשימוש - וחשבתי שזה לא יפריע לי כי חיפשתי איכות צליל,

אבל הפעם אני לא מוכן להתפשר בנושא הזה.

פורסם

ערב טוב,

מנסיוני האישי אני אמליץ על המכשיר אלפיין 9887 שהוא גם אחד הנפוצים בפורום,

יש בו את כל מה שאתה מחפש פרט ליציאת AUX שגם את זה אפשר לסדר.

לאחר שרכשתי את המכשיר שלי במחיר פעוט ביחס ליכולות של המכשיר הזמנתי מ-EBAY

כבל לאייפוד/אייפון + מתאם טעינה במחירים זולים מאוד ובנוסף הזמנתי גם מתאם מ-AI-NET שזה למעשה שקע הצ'יינג'ר

לבננה 3.5 מ"מ (AUX).

Ai-Net to 3.5 mm:

http://www.ebay.com/itm/Alpine-Ai-Net-3-5MM-iPod-Aux-Input-Adapter-KCA-121B-/260741318015?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb564c57f#ht_2483wt_1039

alpine to ipod:

http://www.ebay.com/itm/KCE-422I-Full-Speed-iPod-iPhone-Cable-ALPINE-Stereo-/200586908099?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item2eb3e951c3

12V to 5V charging adapter:

http://www.ebay.com/itm/12V-5V-CHARGING-iPOD-iPHONE-REF-ALPINE-KCX-422TR-/250777401608?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a637f7908

הלינקים שהעלתי הם לצורך הדוגמא בלבד לא הסתכלתי על המחירים אבל אני מצאתי במחירים ממש זולים והכל עובד מצויין.

בעיקרון אתה יכול לחבר כל נגן שיש או לרכוש ביד 2 איזה IPOD 120 GB ויהיה לך מלאי בלתי מוגבל של מוזיקה לשימוש יום יומי.

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

בוריס ב-785 אין BT

המכשירים עם האופציות שאתה מחפש ויכול למצוא יד שנייה

קלריון 785 כולל USB ו-AUX TC שלוש יציאות למגבר {תומך 3 WAY אקטיבי}

אלפיין 9855 כולל TC AUX ללא USB שלוש יציאות למגבר {תומך 3 WAY אקטיבי}

אלפיין 9887 כולל TC AUX ללא USB שלוש יציאות למגבר {תומך 3 WAY אקטיבי}

אלפיין 117 כולל AUX USB שלוש יציאות למגבר TC {לא תומך בעבודה אקטיבית}

פיוניר PRS880 כולל AUX USB TC שלוש יציאות למגבר {תומך 3 WAY אקטיבי}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני לא אוהב את תפעול המכשירים של אלפיין. מעולם לא הסתדרתי איתם. גם מכשירים מסדרת ה 7 של קלריון היו יכולים להיות יותר ידידותיים, מה גם שלטעמי מדובר במכשירים ממש מכוערים :wink:

את המכשירים של פיוניר אני אוהב, הבעייה היא שאני לא חושב שיש להם מכשיר חדש יחסי (יחסי = שנתיים-שלוש האחרונות) שמכיל את מה שאתה מחפש, כנראה שתאלץ להתפשר על מכשיר ישן כמו ה 880PRS או ה 9650 הישן יותר שיהיה זול אך גם בעל יותר סיכוי לתקלות.

המכשיר שחבל שאף פעם לא היה לי הוא האקליפס 7200MKII. לדעתי הוא המכשיר הטוב ביותר לפני שאנחנו מדברים על יחידות קצה בסכומים ארבע-ספרתיים בדולרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צודק איתמר האקליפס ברח לי מהראש

אם תצליח לשים יד על אחד כזה הרווחת

רק לפני תבדוק את הנוחות שלו לא כל אחד אהב את המסך שלו ה-BT שלו לא הכי להיט ה-USB שלו ככה ככה קצת מתנדנד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יצא לי לשמוע את האלפיינים ל9830,9887,9855,117, יצא לי גם לשמוע קלריונים מהסדרה שהציעו לי - אני אוהב את הצליל, אך פחות את התפעול, את האקליפס לא יצא לי לשמוע וכנ"ל לגבי התפעול שלו.

שמעתי במפגש האחרון PIONEER P99, האם איכות הצליל של הPRS880 דומה?

(באותה הזדמנות אם יש מישהו שיש לו אקליפס 7200, או פיוניר 880, וגר באזור הצפון, אשמח אם יתאפשר לי להגיע ולשמוע את הרכיבים, ולראות איך התפעול שלהם - בה"פ).

מה שבאמת חשוב לי זה הTC (אני מניח שגם הקרוס, למרות שאני לא יכול להעיד היות ואצלי במכשיר הוא דיי מוגבל), ה-3 יציאות, וכניסת AUX או USB (לא חייב את שניהם).

למי מבין כל המכשירים שהצעתם, ישנו את השימוש האינטואיטיבי ביותר, ואת הממשק הכי פחות מסורבל?

תודה לעונים!

פורסם

דרך איזה רכיבים שמעת P99?

מה זה יתן לך לישמוע רדו דיסקים על מערכות אחרות? זה לא אינדיקציה נכונה ביכלל ליבדוק

בכול מיקרה גם אני לא אוהב את התיפעול של האלפיינם וביגלל זה היתי ממליץ על הפיונר 880 (לי יש כזה ואני מאוד מרוצה אחרי האלפיין 9833 שעדיין אצלי)

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין, כדי לקבל מושג אמיתי על הצליל של ר"ד X על פני ר"ד Y, יש צורך לחבר אותו לאותם הרכיבים בדיוק, באותו הרכב.

אך עם זאת, הגוון של רמקולים מחברות שונות, פחות או יותר נשאר קבוע ומוכר, אז אפשר לקבל מושג על הצליל של המערכת (אבל שוב, זה ברמה מאוד נמוכה).

לגבי הP99 אז אין בכלל על מה לדבר, ואני לא יודע מה הצליל שהמכשיר מוציא, אך עם זאת, אהבתי את השימושיות שבו, ואני לא מאמין שהוא נופל ברמת הצליל שהוא מפיק מכל אלפיין, או קלריון (ההיגיון אומר שאם אות המקור גרוע, שום רמקול ושום מגבר לא יעזרו כדי לשפר אותו).

לגבי הפיוניר 880, הרצתי חיפוש, ולא מצאתי מכשיר שכזה בתחום התקציב שלי (להזמין מחול כרגע לא אופצייה), לגבי האקליפס, מצאתי מודעה, מחר אני ארים טלפון לברר אם עדיין רלוונטי).

פורסם

לדעתי ה p880RSII הוא האופציה הטובה ביותר העומדת לפנייך.

לא יצא לי להשוות אותו ראש בראש מול הP99, אולם אני מעריך שהוא לא נופל ממנו בהמון מבחינת איכות הסיגנל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...