Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגיעו ימות המשיח? לפני שנתיים-שלוש כמעט כל הודעה בפורום הייתה "אלפיין זו איכות, פיוניר זה דולפינים".

מאוד אהבתי את איכות השמע של ה 880PRS והוא גם היה נוח וברור לתפעול. אני מניח שה II יהיה אפילו טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאלה האם הוא נכנס לי בתקציב?

(לפי מה שראיתי לא הצלחתי למצוא משהו שנכנס לי בתקציב, גם עם התגמשות קלה).

לגבי האקליפס,התקשרתי לבחור, והוא כבר נמכר.

לגבי הפיוניר,ידוע על מישהו או מקום כלשהו שמוכר כאלו בסכום שמתקרב לתקציב שיש לי?

אשמח לקבל הפנייה בפרטי.

תודה.

מצאתי אחד מהדגם החדש יותר (88 סימן 2) בקצת פחות מ-4, ואת ה88 הראשון ב-2K.

ועדיין זה יותר ממה שאני יכול להשקיע כרגע.

התקציב כאמור הוא 1500, עם יכולת התגמשות קלה.

פורסם

מה זה? :shock:

אנשים חיים בסרט. כחדש ה 880PRS עלה בסביבות ה 2,000 ש"ח, ומדובר במכשיר שלא מיוצר כבר 3-4 שנים, אולי אפילו יותר.

לא הייתי משלם יותר מ 1,000 ש"ח על מכשיר משומש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה עוד כלום.

הציעו לי היום אקליפס 7200 משומש (ישב חודשיים ברכב), במחיר של 4000 שקלים, אח"כ ירד ל3800, אם במזומן אז 3000, לבסוף הואיל בטובו לרדת ל2600 (וכל השמן אני מנסה להגיד לו, שהמחיר שהוא מסתובב בחוץ הרבה יותר נמוך - הרוב מפורסמים בין 1300-2000 ממה שראיתי).

אני בכל אופן ממשיך לחפש בלוחות, לראות אוליי פיספסתי משהו...

פורסם

ת'כלס? הייתי דוגר על אי-ביי או על לוח המכירה של diymobile. אין בעייה להביא 7200 מחו"ל כי הכיול שלו נעשה באמצעות תפריט המכשיר.

מעניין איך התבצע הכיול של ה 880 מאחר ורוב המכשירים שנמכרו בארץ הם מסדרת הפרימייר.

איתמר.

פורסם

המשכתי לחפש דברים חדשים ברחבי האינטרנט, וניסיתי למצוא ר"ד שיתאים לדרישותיי, ומבין מס חברות כגון נקמיצ'י, ואוראל (כן כן, החברה הרוסית), מצאתי שגם JVC מציעים דגם נחמד (לא ברמה של הפיאראס88 או האקליפס 7200).

מצרף קישור לאתר שלהם, המכשיר הוא מחטיבת ארסנל היוקרתית (גם לקנווד חטיבה דומה שנקראת אקסלון), ויש בו, סוג של TC.

אם למישהו יש איתו ניסיון אשמח לשמוע אותה. וכמובן, האם יש מישהו בארץ שמייבא אותם?

להלן הקישור.http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL028809&pathId=142&page=3

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה לעומק, אז יש לי אופצייה כזו (קרוב משפחה נמצא בנסיעה עיסקית לאוקראינה, ושם יהיה יותר קל וזול להשיג אותו, אבל (וזה אבל גדול) הוא חוזר לארץ רק בעוד 3 חודשים).

בנוסף למה שרשום, קראתי עליו קצת, והוא דיי מסורבל לשימוש, ומחייב קראיה של חוברת התפעול מא' עד ת'.

האופציות הריאליות יותר הן פיוניר 88 סימן 2, ואקלפס 7200 סימן 2, אז בנתיים אני מחכה שמשהו יצוץ.

• תוכן חדש...