Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אפסילון הגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר הוקפץ: יש למישהו מושג האם לנצ'יה תמא / קרייזלר 300C תגיע לארץ? ראיתי את הרכב בפרנקפורט והוא נראה מדהים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני נותן למנוע 150 אלף קילומטר בנהיגה רגועה לפני שהוא מתפגר.

למה?

על בסיס מה אתה אומר כזה דבר?

הוא הרי בדק אמפירית... אני לא חושב שיש בעולם מנוע טווין אייר שעבר 150,000 ק"מ אצל לקוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני נותן למנוע 150 אלף קילומטר בנהיגה רגועה לפני שהוא מתפגר.

ברור, הרי קונצרן פיאט מתכוון לפשוט רגל עוד שלוש שנים.

אחרת אין לי הסבר מדוע לקחו את המנוע הזה (מנוע השנה בעולם ל2011) והחליטו לשדך אותו גם לפיאט ולאלפא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה יותר הערכה שלי מאשר קביעה , אבל אני אומר שהזמן ינצח . ובסוף נראה מי ישרוד על כבישי ישראל ,או יותר נכון באיזה מחיר יהיה אפשר להשאיר את הדבר הזה על כבישי ישראל.

פורסם

מנועי פיאט 500/600/850 מלפני 50 שנה עדיין שורדים אז מנוע כ"כ מתקדם ומודרני ימות אחרי 150K? למה בדיוק?

עם הטכנולוגיות המודרניות של מטלורגיה, שיבוב ומנועים אין כיום שום סיבה שיקרה כזה דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בטוח שמוסכניקי וחשמלאי ישראל יערערו את קביעתך ;) או לפחות ינסו.

ובארץ הרי אין מושג של אמינות, יש מושג של עמידות.

משכנתא זה קל

פורסם
מנועי פיאט 500/600/850 מלפני 50 שנה עדיין שורדים אז מנוע כ"כ מתקדם ומודרני ימות אחרי 150K? למה בדיוק?

עם הטכנולוגיות המודרניות של מטלורגיה, שיבוב ומנועים אין כיום שום סיבה שיקרה כזה דבר.

כל דבר שאתה מתחזק יפגין אמינות, השאלה היא כמה תצטרך להשקיע בשביל שהוא יפגין את האמינות הזאת. אל תשווה את המנועים הקטנים והפשוטים למנועים המודגשים והמורכבים טכנולוגית.

פורסם

מה הקטע של לשים את השעונים במרכז הרכב? אני לא צריך שאנשים יראו את זה אני צריך את זה מולי ולא מימיני , רק על זה הייתי פוסל את הרכב ישירות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אחת הנקודות שעשתה את מנוע הטווינאיר למנוע השנה היא שמדובר במנוע מאוד פשוט ביחס למה שהוא מציע, עם מעט חלקים נעים ומבנה קל לתחזוקה.

הדברים היחידים שיכולים להתפגר פה אלו הטורבו והמחשב פחות או יותר...

פורסם

למי ששאל על התמא החדשה: היא כבר משווקת באירופה עם סמל של לנצ'יה, למרות שזהה חיצונית ופנימית לקרייזלר 300 החדשה אחרי מתיחת הפנים שעברה, אך נמכרת גם עם מנוע דיזל V6 בנפח 3.0 ליטר וגיר אוטומטי בנוסף למנוע הבנזין "פנסטאר" V6 בנפח 3.6 ליטר. היא עולה באירופה בסביבות ה-40,000 אירו. את הת'זיס אהבתי יותר, היה רכב מעוצב בצורה ייחודית שנכשל כישלון חרוץ במכירות. לארץ הוא לא זכה להגיע ...

פורסם

ולגבי האפסילון, זיכיתי לנהוג בה בשישי-שבת אחד לפני זמן לא רב, אוטו ייחודי, לא דומה לכלום לא בעיצוב, לא בתחושת הנהיגה, לא בצליל ובסגמנט זה גם לא באיכות החומרים. אין כרגע רכב שניתן להשוות לאפסילון: הסמארט קטנה יותר והאאודי A1 גדולה ויקרה משמעותית. היא עומדת בפני עצמה למי שמעוניין ברכב קטן, זריז, איכותי ומאובזר מאוד (ברמת גימור "פלטינום") ואפילו הגיר הרובוטי, עדיין עם מצמד בודד, נעים לשימוש וטוב יותר מתיבות דומות בפונטו ובבראבו, חבל שרק 5 הילוכים וחבל שחלוקת ההילוכים לא יעילה יותר. לצליל שלה מתרגלים מהר ולאו דווקא על הצד השלילי. יש לה קסם למכונית הזאת ולמי שמחפש רכב מיוחד שאיננו נפוץ ונמכר בכמויות (מה שהיה נכון לגבי הפיאט 500 עד שהתחילו לדחוף אותה בליסינג ...) זו יכולה להיות תמורה טובה מאוד. לא נפלתי מצריכת הדלק, הממוצע אצלי עמד על 14.6 קמ"ל ולא התחרעתי ... :roll:, כך שלעניין החיסכון יש אלטרנטיבות לא רחוקות, אבל אין עוד מכונית בסגמנט A עם מושבי עור, קרוז קונטרול (ניתן להזמין כתוספת), מערכת חניה אוטומטית, מנוע טורבו קטן (טוב משמעותית מזה שהיה בסמארט הקודמת !) ושימושיות של 5 דלתות ואפילו תא מטען שאפשר לחיות איתו.

סה"כ מכונית לא רעה ממה שהתרשמתי. לגבי המחיר אתם בטח תוהים - זה בערך כמו חטיף במטוס, יש לנו 2 אופציות: לאכול אותו או לא לאכול אותו ...

• תוכן חדש...