Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והנסיון שלי הפוך לחלוטין משל שניכם :wink:

דווקא בסטארלט (זצ"ל) מי שעשה חריטה בשמשה היה מגב בוש יקר שהתפגר אחרי פחות משנתיים. הסיבה שקניתי VISION בזמנו היא כי לא מצאתי בוש או אמריקן איגל וכמו שאמרתי הם דווקא מראים אמינות וביצועים מצויינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדכון מחיר , האם מישהו מכיר זול יותר ?

החלטתי ללכת על מישלן, ולהשקיע קצת בבטיחות.

(העדפתי שיהיה לילדים שלי פחות בירושה מאשר לזרז להם את הירושה :-) )

מצאתי פנצ'ריה בי-ם

2 צמיגי מישלן Energy Saver 205/55/16

600 ש"ח לצמיג

שווה ?

פורסם

אני שמתי רבעייה של KENDA RADIAL, משהו כזה, אמרתי לפנצ'רמכר (חבר), שישים מה שהולך אצלו הכי חזק, רבעייה עלתה 1000 שקל.

הוא אמר לי זה זבל סיני שעולה חצי מחיר, אבל עדיף לקנות זבל ולהחליף כל שנתיים, מאשר לקנות יקר ולהחליף כל 4 שנים, וכך או כך האחיזה של הזבל הסיני תיהיה יותר טובה בגלל שאתה מחליף כל שנתיים. (אפשר יותר, שנתיים הם עוד טריים ונותנים אחיזה טובה מאוד כמעט כמו ביום הראשון, אבל למען הסר ספק)

יוצא לי ליסוע איתם בכביש 6 (לא היה בתכנון, אבל הרכב השני היה במוסך), 130 קמ"ש הרכב שקט ואוחז טוב.

בהתייחס לפיסקה הראשונה שלך, תמליץ לפאנצ'ר מעכר שלך להחליף מקצוע כי אם הוא אמר לך את השטויות שכתבת פה עדיף שהוא לא יעסוק במקצוע הזה ולא יסכן אנשים.

בהקשר לפיסקה השניהף אם אתה חושב שהמדד לאחיזת הכביש הוא 130 קמ"ש בכביש 6 אתה טועה.

לא הגבתי להודעה השניה שלך אבל אתה כותב פה כל כך הרבה שטויות שבאמת חסר שמישהו יקשיב לך, עדיף לא לכתוב מאשר לכתוב שטויות.

נראה לי לא רציני. גם על היפניים צחקו פעם.

על היפנים צחקו פחות, צחקו יותר על הקוראנים ותראה לאן הם הגיעו, אבל פה אנחנו לא מדברים על איכות הרכבה של פאנלים ברכב או בידוד רעשים, פה אנחנו מדברים על אביזר בטיחות מס' 1 ברכב שלך, אם בא לך להוכיח לעולם שהסיניים ראויים לכבוד- שייבושם לך, רק תעדכן בפורום מתי אתה נוסע כדי שאנשים יישארו בבית.

ובאופן כללי בעניין צמיגים, תכניסו לכם לראש שזה אביזר בטיחות מס' 1 ברכב שלכם, זה משהו שמוחלף פעם בשנתיים מינימום (לנהג הממוצע שלא מתחרע על הרכב).

לא תשקיעו עוד 500 שקלים (שנפרסים כאמור על פני שנתיים!) כדי לנהוג ברכב בטוח יותר ?

עוד 68 אגורות ליום ואתם נוהגים ברכב בטוח פי כמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

על היפנים צחקו פחות, צחקו יותר על הקוראנים ותראה לאן הם הגיעו, אבל פה אנחנו לא מדברים על איכות הרכבה של פאנלים ברכב או בידוד רעשים, פה אנחנו מדברים על אביזר בטיחות מס' 1 ברכב שלך, אם בא לך להוכיח לעולם שהסיניים ראויים לכבוד- שייבושם לך, רק תעדכן בפורום מתי אתה נוסע כדי שאנשים יישארו בבית.

.

איזה הגזמה:-D

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
נכון, אבל לא ברמה של צמיגים. כל עוד יודעים לזהות מתי המגב נגמר ולהחליף אותו - זה יהיה פחות מסוכן.

אותי לא צריך לשכנע - אני מחליף תמיד ל BOSCH.

ברכב של אמא שלי הוחלפו בחורף האחרון 3 זוגות של מגבים סיניים שאחרי חודש הפסיקו לתפקד ושוב נקנו סיניים וכו' וכו' ,

עד שנכנסתי לאוטודיפו ורכשתי זוג BOSCH במחיר מגוחך של 70 ש"ח ונגמר הסיפור.

אגב אמריקן איגל עלו יותר או אותו דבר, אין גבול לבושה של אוטודיפו.

קניתי מגבים של בוש, ונחש מה? אחרי חודשיים הם התייבשו קצת והתחילו לחרוק...

פורסם

לא יודע לגבי כל המותגים הסינים אבל חלק גדול מהם גרועים מאוד! על הרכב של אבי ותקנים עכשיו צמיגים סינים, מה אני יגיד לכם? חרא של צמיגים!

לפני כמה ימים אני נוסע הביתה, פונה ימינה במהירות של 30 קמ"ש לערך (כנראה אפילו פחות) והתחת התחיל לעוף החוצה... תבינו, זה היה יום חם והדרך הייתה יבשה, בלי שמן, בלי מים, רק אספלט יבש ונקי!

ואני לא רוצה להיכנס לפעם ההיא בכביש רטוב שהרכב על 15 קמ"ש או על 10 קמ"ש פשוט המשיך לנסוע ישר קצת בכיכר במקום לפנות.

בקיצור, עוד חודש חודשיים ניסע על הצמיגים האלה לאט ומאוד בזהירות, המצב הכלכלי ישתפר קצת ואז נחליף לרביעיה איכותית שלא נצטרך לפחד בכל נסיעה קצרה.

פורסם

איתמר יא קמצן...:wink: אתה מצפה ממגבים להחזיק יותר משנה?

היה לי פעם רכב עבודה שחסכו לא במגבים, הם כשלו לאחר כמה חודשים צוך כדי נסיעה במבול רציני, בקושי הצלחתי להעמיד את הרכב בשוליים כי ממש לא ראיתי אותם.

איכות היצור הסינית ידועה לשמצה ברחבי העולם אבל משום מה יצרני הרכב ממשיכים ליצר רכיבים שונים ומשונים בסין, רכיבים בעלי איכות שלא מביישת יצור יפני או אמריקאי רק יותר זול, והם הולכים משתפרים ויהיו לבסוף למעצמת יצור ללא תחרות.

אני חוזר על מה שכבר נאמר ואולי לא שמו לב לזה, לסין יש יכולות יצור ומהירות מהגבוהות בעולם והכל עניין של מחיר, תרצה איכות תשלם, תרצה עמידה בתקנים בין לאומיים, תשלם ומוצרים יעמדו בתקנים, זה כולל צמיגים שלחלק מהיצרנים הגדולים ומוכרים יש פסי יצור בסין.

דוגמא לצמיג יחסית מוכר ויחסית נחשב לסביר באיכותו שיצור גם בסין, צמיגי MAXXIS.

פורסם

מתוך הנסיון שלי:

כשאני עמדתי בשאלה הזאת של האם להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולרכוש good year או מותג סיני זול החלטתי לא להיות שפן הנסיונות וללכת על משהו בטוח ומוכר.

בצמיגים לא משחקים ואני לא אהיה האדם שבגלל צמיג יכנסלתאונה או חס וחלילה ידרוס מישהו כי לצמיג שלו חרא אחיזה.

עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולישון טוב בלילה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

רק שם לב טוב לארץ היצור המוטבעת על הצמיג, כי כמו כל החברות צמיגים הגדולות בעולם כמו למשל מישלין, גם לגודייר יש פס יצור סיני. אמנם מיועד לשווקים אסיתיים אבל לך תדע, אולי זלג גם לכאן.

פורסם

שלום חברים,

הצטרפתי לפורום במיוחד כדי לספר לכם על המקרה שלי.

קניתי פורד פוקוס יד שניה מחברת ליסינג,לאחר המקח והבדיקות תוקנו כל הליקויים והוחלפו הצמיגים הקדמיים והרזרווי,הצמיג שהותקן הוא של גודרייד(סיני)

בנסיעה הראשונה במהירות גבוהה הופיע רעש שנשמע כמו מיסבים לא תקינים וגם רעידות במהירות גבוהה,לאחר בדיקה מקיפה במוסך אמרו שהם מכירים את הבעיה והיא נובעת מהצמיגים הזולים בגלגלים האחוריים (מותג סיני אחר-לא זוכר) בצמיגים האלו נוצרו מעין עיוותים שגורמים לבליטות הצמיג בסולייה צורה של שן מסור שגורמת לרעש המעצבן הזה יש לציין שהעיוות כמעט ולא נראה בעין לא מיומנת אך ניתן להרגישו במישוש.

החלפתי את הצמיגים האחוריים באותו המותג הסיני גודרייד שהותקן בגלגלים הקדמיים,הרעש המעצבן פסק, אך לאחר שיצאתי מהעיר ונסעתי במהירות גבוהה עדיין יש לי רעידות בנסיעה מעל 100 קמ"ש.הרכב עבר כיוון פרונט. והצמיגים האחוריים שהתקנתי עברו איזון מול עיניי.

המסקנה היא לא סופית-או שמדובר בכשל בצמיגים או שיש בעיה במרכב בציריות או בחלק נע כלשהו בגלגלים,לשם כך אני מבין שיש אפשרות לאזן את הגלגלים על הרכב - לא מכיר את התהליך.

כרגע אני מעוניין בכל מקרה להחליף את הצמיגים למישלין או מותג נורמלי אחר כנראה שרק לאחר החלפת הצמיגים אוכל לדעת האם הבעייה בהם או ברכב. כמובן שבעל הפנצרייה לא ממהר לתת לי עסקה הוגנת ולזכות אותי במלוא המחיר אני עדיין מדבר איתו -הצמיגים חדשים בקושי נסעו,אבל אם הוא ימשיך להיות חזיר ,אני פשוט אקנה ממישהו אחר -אאמת את הבעיה ואז צריך לחשוב מה לעשות.

-לריב עם בעל הפנצרייה

-לריב עם היבואן-אני לא מצליח למצוא מי היבואן

-לכתוב למשרד התחבורה-כתבתי מחכה לתגובה

כמובן שאעדכן אתכם חברים,אך אם בינתיים יש לכם הצעות או תובנות -אשמח לשמוע

יוגב

פורסם

ברכב הנוכחי שלי (שייך לאלבר) מותקן בסרן הקדמי צמיג אחד של גודרייד, וגם אצלי יש במהירות גבוהה את הרעש של המיסב.

לתומי חשבתי שמקור הרעש הוא הדיפרנציאל (צמיגים לא זהים בסרן המניע) - זה מעניין מאוד מה שאתה כותב כאן.

האם הצלחת לבודד את מקור הרעש בצורה חד-משמעית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי,

גם אני צריך להחליף את הצמיגים שלי כי רשום עליהם שהם משנת 2007 והם די גמורים...

חבר שלי אמר לי שברגע שארצה הוא יכול להשיג לי צמיגים של מישלן ב 240 שקל ליחידה :shock:

הרכב המדובר - סוזוקי בלנו 96, יש מישהו עם המלצה לצמיגים איכותיים לרכב הזה?

פורסם

בוא ואתן לך את הזווית שלי לצמיגים זולים "סיניים" ולא ממותגים.

לפני שנה, החליפו לנו צמיגים למאזדה ליסינג של העבודה. הרכב נעל את הצמיגים (המקוריים?) של יוקוהמה שעשו 70000 ק"מ במהלך שנתיים :shock:. אחרי שהפכתי שולחנות מול חברת הליסינג, החליפו לנו את הצמיגים ושמו צמיגי federal מקדימה, ואת הצמיגים הקדמיים העבירו אחורה ("יש להם עוד בשר.." לדברי הפאנצ'רמאכער). שבוע אחרי ההחלפה ירד גשם, והמאזדה פרפרה בכביש רטוב ומשופע כשזינקתי בעלייה-ועקב הפרפור כמעט עליתי על המדרכה. עוד פעם טלפון לחברת הליסינג-ואחרי זה החליפו את האחוריים ל matador, ש..פרפרו, בדיוק כמו הfederal ו"בזכותם" החלקתי הצידה בכיכר קוגל בחולון במהירות של 15 קמ"ש וכמעט גרמתי לתאונה.

מיותר לציין ש2 הצמיגים הללו אוחזים לא רע ביבש. אבל כשהכביש נרטב-ובכן, בשביל זה כתבו את תפילת הדרך :twisted:.

אל תחסוך בצמיגים.

• תוכן חדש...