Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לצינורות שיוצאים ממרכז הגלגלים. ראיתי את זה על משאית שנסעה לידי. היה את זה בכל הגלגלים. מה זה?

21Aug_0002.jpg

21Aug_0003.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

למיטב ידיעתי זוהי מערכת לניפוח אויר בצמיגים. כאשר המשאית נוסעת עם מטען, יש צורך להעלות את לחץ האויר בצמיגים.

במקום שהנהג יעצור ליד מדחס וינפח גלגל-גלגל (ולאחר פריקת המטען יפרוק את הלחץ העודף), המערכת הזאת מאפשרת לבצע את הפעולה בלחיצת כפתור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מערכת נגד פנצ'רים . מונע התפוצצות של הגלגל במידה והלחץ יורד המערכת מזרימה אוויר ומאפשרת להמשיך לנסוע.

אם אני לא טועה המערכת מסוגלת לספוג כ 6 פנצ'רים , תלוי בגודלו.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כמו שאמרו זה מערכת ששומרת על לחץ אוויר בגלגלים, אם הוא יורד היא מנפחת אוטומטית ללחץ שנבחר.

מכוונים מהמשאית את הלחץ הרצוי והיא שומרת עליו. מאזנת אותו בגלל השפעות החום ואפילו במקרה קיצוני של פאנצ'ר היא מצליחה לנפח את הצמיג ללחץ הרצוי מה שמספיק כדי להגיע למוסך ולא להתקע עם משאית של 60 טון ולהתחיל להחליף גלגל בערבה.

Photo0643.jpg

Photo0644.jpg

פורסם

מערכת דומה הייתה במשאיות אוראל 6 על 6 (משאית רוסית לשימוש צבאי בעיקר, אבל לא רק) כבר בשנות ה60.

כמובן ששם זה פעל ידנית, הייתה סוללת ברזים בתא הנהג, שאיפשרה לשנות את לחץ האוויר בצמיגים בהתאם לתנאי הכביש או השטח תוך כדי נסיעה.

פורסם

על כל המשאיות של "תעבורה" יש את הצינורות האלה, זו לפחות חברה אחת שמקפידה על אבזרי בטיחות כאלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם התמונות הן של משאית "תעבורה".

תודה לכל העונים. למדתי משהו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...