Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת ונטה למארז - למה זה קשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום arctic cooling f12 pro, הדבר הזה מגיע עם תושבות גומי להפחתת הרעש ו-4 ברגים.

הבעיה היא שאני לא רואה בתושבת של הונטה איפה הברגים האלה אמורים לתפוס אותה למארז. מישהו יודע מה הטריק? א ושאולי חסר לי חלק?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה זאת אומרת?

בארבעת הפינות של המאוורר יש חורים

המאוורר מתחבר מהצד הפנימי של המארז, והברגים תופסים את המאוורר על המארז מהצד החיצוני.

לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין ממש חורים לברגים בתושבת, חצי חור שמתאים בערך לבורג, אבל ממתי הבורג נכנס מהצד החיצוני? אני יודע שאמור להיות מהפנימי.

בהנחה וזה אכן חיצוני, אני אנסה לחבר את הברגים לנישות האלה בתקווה שזה היעוד, פשוט לא ברור לי למה אין תעלה שלמה סגורה אלא תעלה שחצי ממנה בעצם פתוחה והבורג אולי יכול לברוח החוצה לצד

in the face

with a chair

פורסם

המאוורר בתוך המארז והברגים באים מיבחוץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הרכבתי את הונטה, כמו שאמרו פה, הברגים באים מהצד החיצוני של המארז ולא מהפנימי כמו שאני רגיל, והם אכן גם נכנסים לנישות בתוך התושבת של הונטה. השקט שיש מהונטות האלה הוא מדהים.

עכשיו שאלות.

1. הפעלתי תוכנה שמראה טמפרטורה במחשב, יש SYSTEM ויש CPU. המעבד על 30-34מעלות בסרק (Q6600), אבל הסיסטם הזה על 40-44ואין לי שמץ מה זה אומר סיסטם לאיזה חלק ומה אמורה להיות שם הטמפרטורה.

2. יש טעם בלהשקיע בגוף קרור ל-Q6600 או שחבל להשקיע במעבד הזה אם הוא רץ בטמפרטורה כזאת? אם כדאי, מה מומלץ עד 300 ש"ח?

3. פתאום מופיע לי שיתכן והעותק של חלונות אינו חוקי, יש קובץ שמעיף את השטות הזאת?

in the face

with a chair

פורסם

3. פתאום מופיע לי שיתכן והעותק של חלונות אינו חוקי, יש קובץ שמעיף את השטות הזאת?

מצטרף לשאלה - WIN7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המדריך הזה סתם מסובך ומסורבל.

תורידו את זה:

http://www.multiupload.com/DZGNEJ1ESO

תחלצו את שני הקבצים מהראר, תפעילו את קובץ ההפעלה, לחיצה על INSTALL, התוכנה ממזערת את עצמה לכמה שניות, ואז חוזרת עם הודעה לאתחול מחדש של המחשב. זה הכל.

נסיון נחמד, ביל גייטס.

Stay Dirty

פורסם

מצטרף לאסף - זה הפתרון הקל והיעיל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא יכול לערוך כבר אבל הכפתור INSTALL חשוך ואין לי אפשרות בכלל ללחוץ עליו.

המחשב צריך להיות במצב מסויים או שפשוט לחכות עד שתהיה אפשרות ללחוץ עליו?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...