Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לקחתי את הרכב לבדיקה והליקווים היו:

שלדת מרכב:תיקוני מרכב,משמעות נמוכה:תקוני מרכב וצבע מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים,נזק לפגושים

מערכת דלק והצתה:לתיאום

האם הרכב עבר משהו רצינייי??

או שהכוונה פה זה לטמבון

פורסם

שילמת 450 שקל על בדיקה, תפקיד הבוחן לתת את ההסברים על שאלתך,כל פגם שולי בפח, לדוגמא פגם שנגרם מפתיחת דלת לא זהירה של רכב שכן וגם לכך, נחשב"מעיכות בפח", תיקוני צבע במרכב זה אומר לדוגמא שהיתה שריטה בדלת וצבעו אותה, נזק לפגושים מתכוון לפגמים קלים שנגרמו מיציאה לא זהירה של רכב שחנה לפני או אחרי , בקיצור הליקויים חסרי משמעות והם נועדו להגן על מתביעות על מכון הבדיקה

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה

הטופס של הבדיקה זה טופס שהוציאו לי מחברת ליסינג מאוד מוכרת

שהרכב נבדק לפני חודש על ידי מסך מורשה שלהם

ואלה הליקווים שהיו רשומים

בנוסף אמרו לי שאין בעיה שאני אקח את הרכב לבדיקה היכן שאני רוצה וכל פגם כזה או אחר

יתוקן על ידם במידה וימצא.

האם כדאי לסמוך על חברת הליסינג או לקחת את הרכב לבדיקה גם?

עלות הבדיקה היא 500 שקל וחבל ל''לזרוק'' אותם סתם ככה

הרכב עבר גם יחסית מעט לליסינג(74 אלף קילומטר)

לרכב שנת 2008

פורסם

בדיקה מטעם חברת הליסינג, לא בהכרח משקפת את מצבו האמיתי של הרכב, ולפעמים איננה שווה את הנייר עליו היא מודפסת.

הבדיקה הזו היא נקייה מדיי.

לדעתי - כן כדאי ל"סכן" 500 ש"ח לבדיקה שבה אתה תבחר את המכון. ייתכנו עוד רג'קטים בסכום העולה על סכום הבדיקה (ואותם התחייבו לתקן בחברת הליסינג, לא?).

alfa 156 2.5.

פורסם

פתח שרשור חדש וציין מה הרכב, מה השנתון, ומה הק"מ שעבר.

אם זו מרצדס S קלאס 2010 - זו לא מציאה.

אם זו פיאט אוטו 94 - אז תקנה, היא במצב מעולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...