Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המזגן משתין עליי בקשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחדר השינה שלנו יש מזגן של אלקטרה בן 6-7 למיטב זכרוני (מזגן עילי 1 כ"ס), השנה משום מה הוא התחיל לטפטף לאחר מספר שעות עבודה - לפעמים שעתיים, לפעמים שמונה.. בדקתי את צינור הניקוז (אני קומה רביעית והוא די ארוך) והוא אינו סתום/חסום והמים מטפטפים שם, לייתר ביטחון גם ניקיתי את הפילטרים.

חשוב לציין שהטיפטוף הוא בקטנה יחסית, ולא עושה איזושהי שלולית - הבעייה כמובן שהטיפטוף הוא על הפנים שלי מכיוון שהמזגן מעליי... :oops:

אודה לעצה מהמומחים,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדיוק אותה הבעיה,

הפילטרים נוקו, והצינור ניקוז לא סתום. (לא ממש נעים לחטוף באמצע השינה טיפה לעין) :roll:

מה עובר עליו?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

או גז כמו שציינו מעלי, או שהחדר ממש רווי בלחות (חלונות פתוחים חלקית וכו).

כמו כן, יש עניין של סתימות חלקיות אשר בדרך כלל באות לידי ביטוי בעשרים ס״מ הראשונים של צינור הניקוז (בדרך כלל ביציאה מהקיר וכו) אשר סתומות חלקית ועדיין כלפי חוץ נראה שהמים זורמים אבל יש סתימה בחלק העליון שלא גלוי לעיין,

המלצה אישית (מניסיון של שבוע שעבר עם מקרה זהה) היה שם גיפה רצינית למרות זרימת מים בצינור, היו פתאום מקרים של טפטוף מהמזגן , ולאחר בדיקה ממושכת גיליתי שזו היתה הבעיה בדיוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי טכנאי, נראה מה הוא יגיד ואעדכן.

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכונים :brickwall:

כפי שאמרתי הוזמן טכנאי ב2 לחודש והגיע ב5 לחודש (יום שישי) - לאחר בדיקה קצרה ולא מקיפה לטעמי, החליט שמכיוון שהצינור יוצא מהדירה עד לקרקע (קומה רביעית), אז כנראה יש סתימה בדרך.. הראיתי לו שמבעוד מועד הצינור נותק והמזגן מטפטף לו דרך הצינור הקצר שיוצא 10 ס"מ מהבית.

אז הוא טען שיש כנראה לכלוך בפנים המזגן, וניקה קצת עם הטסטר, הוא אמר שמכיוון שהמזגן אינו מטפטף כעת הוא אינו יכול לדעת מה הבעייה (לגיטימי - אבל אני ביקשתי שיתקשר אליי שעה לפני שהוא בא כדי שאדליק את המזגן שיטפטף, והוא כמובן פשוט דפק בדלת והופיע).

הלך ואמר שלדעתו העניין הסתדר, התקשרתי אליו אחרי שעה לאחר שהמזגן שוב התחיל לטפטף - הוא ענה לי שיום שישי היום והוא כבר לא יספיק, ושביום ראשון החברה תתקשר אליי ויקבעו מחדש brick.gif

היום הגיע הטכנאי השני, (שגם פשוט דפק בדלת ולא התקשר לפני כמו שביקשתי, אבל הפעם פשוט השארתי את המזגן דולק כמה שעות) ופתח ובדק והוא טען שהאמבטיה שבורה - בתור אחד שלא מבין כלום במזגנים אינני יודע אם זה נכון או לא נכון אבל מה שבטוח שאני כבר לא סומך על הטכנאים לצערי.. הוא לקח את החלק התקול ואמר שייצרו קשר מהחברה לתיאום מחדש.

חשוב לציין - הטכנאים אינם אנשים עצמאיים, אלא במסגרת ביטוח מוצרי חשמל של הדירה.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...