Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מה החוק אומר לגבי קריעת צינור תדלוק בתחנת הדלק? האם הלקוח אמור לשלם את הטכנאי שאמור להגיע לחבר את הצינור בחזרה?

הסיפור הוא כזה שנכנסתי לתדלק גפ"מ בתחנה הקבועה שלי וכמו בכל פעם חיברתי את הצינור והתחלתי בתדלוק,בסיום התדלוק ניגש אלי מתדלק והתחיל להציע לי לקנות כל מני שטויות ובלבל לי את כל השכל ככך ששחכתי לנתק את הצינור והתחלתי בנסיעה עד שהצינור התנתק במקום מיוחד שבו הוא אמור להתנתק במצב שכזה. לא הספקתי לצאת מהאוטו וכבר מרחוק שמעתי שמישהו צורח עלי: "היי היייי הייי מה אתה חושבה שאתה עושה????" איך שיצאתי מהאוטו הבן אדם המשיך לצרוח עלי ואני אמרתי לו שיסתום את הפה שלו ושיפסיק לצרוך עלי! כי כל מי שהיה בסביבה פשוט הסתכלו איך שהוא צועק עלי והרגשתי ממש לא נעים במצב שכזה! הוצאתי את הצינור שנשאר על האוטו ושמתי בצד והתחלתי לחזור למכונית והבן אדם המשיך לצעוק עלי מבלי שהציג את עצמו פשוט התיישבתי באוטו אמרתי לו שילך ***** ונסעתי. לאחר כרבע שעה יצרתי קשר עם התחנת תדלוק וביקשתי לדבר עם המנהל על מנת לסגור את העניין יפה ומה מסתבר שאותו הבן אדם הוא המנהל והוא גם זה שענה לי בטלפון. במשך כחצי שעה הוא המשיך לצעוק עלי בטלפון בטענה שגרמתי לו נזק ושאני אשלם לו על הכל ושאני ברחתי מהמקום!!! אז ניסיתי להסביר לו שקודם כל הוא לא הציג את עצמו וישר התחיל לצעוק עלי ולכן נסעתי משם כי חוץ ממנו אף אחד לא ניגש אלי(גם לא המתדלק שרק עזב אותי עם השטויות שלו) וכולם פשוט הסתכלו איך שהוא צועק עלי. בקיצור הוא טוען בגלל שזה תדלוק בגפ"מ הייתי צריך שמתדלק יתדלק אותי ולא בעצמי ושזה רשום על משאוות התדלוק(אני לקוח קבוע ואף פעם לא ראיתי שלט שכזה או שאיי פעם מישהו תדלק אותי שם תמיד מתדלק לבד) ולכן עלי לשאת בהוצאות תיקון של הצינור.

ניסיתי להסביר לו שהכל קרה בתמימות ולא בכוונה ושאני מצטער אם פגעתי בו אישית או ברכושו אבל הוא עדיין המשיך לאיים עלי שיגש למשטרה ויגיש עלי תלונה על זה שלא התנהגתי על פי הכללים של התחנה ושגרמתי נזק וברחתי משם ושגם קיללתי אותו בדרך.

אשמח לדעת ממביני עניין האם אני אמור לשאת בהוצאות תיקון? איך עלי לפעול הלאה? הוא טוען שברחתי מייד מהמקום כשבפועל מייד עצרתי את האוטו, יצאתי מהאוטו ועוד ניתקתי את הצינור והחזרתי אותו למקום ורק אז נסעתי כי הוא לא הציג את עצמו והיה נראה כמו כל לקוח אחר שרק צעק עלי בלי סוף ולכן המשכתי בדרכי הביתה.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כנראה שיש לך בעיות עם הבנת הנקרא,איפה ראית שרשמתי שאני לא מוכן לשלם ובורח מאחריות? כשדיברתי עם הבן אדם בטלפון אמרתי לו שאין לי שום בעיה לשלם על הנזק שנגרם לו הכל בתנאי שיתנצל בפני על זה שצעק עלי בפני כל הלקוחות שהיו בתחנה(למרות הכל הוא המשיך לצעוק עלי בטלפון).

בקיצור אם החוק באמת מפיל עלי את כל האחריות אז אין לי שום בעיה לתקן זאת! אבל השאלה שלי האם אין ביטוח כלשהו ללקוחות של התחנה שמכסה אותם מפני נזקים מהסוג הנ״ל?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברגע כלל כאשר גורמים לנזק בתחנות דלק עוצרים ומוסרים את הפרטים למנהל התחנה או לעובד אחראי המשמרת.

בכל שנותי בתחנות הדלק לא הגשנו תביעה מול אף לקוח כי הנזק היה מזערי ולא דרש הוצאות כספיות גדולות.

כן קורה שנהג מבולבל ושוכח את המשאבה כמו שקרה לך, אבל היית צריך למסור פרטים ולא לעזוב את המקום.

אני משערת של יגישו נגדך תביעה, אבל להבא תהיה מרוכז ואם חלילה תפגע ברכוש אל תברח, כי להשיג אותך ניתן בקלות על ידי תלונה במשטרה, קבלת פרטים, והעברתם לנציג החברה שיטפל בהסדרי התשלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שהיית צריך להתנהג באיפוק. יכול להיות שהמנהל לא יגיש נגדך תלונה כפי שניתן להבין מדבריה של נהגת שודים, אבל עצם זה שקיללת אותו בפניי רבים אף על פי שהוא עשה זאת גם, ידו על העליונה.

פורסם

תאמין לי שנהגתי באיפוק רב איתו! איך שהוא צעק עלי בפני כל האנשים שהיו שם מישהו אחר כבר היה נכנס בו על כל הצעקות שחטפתי ממנו שם בפני כולם.

והתקשרתי כי לא רציתי להיות זבל של בן אדם ולסגור את זה יפה מול מנהל המקום(הרי לא ידעתי מיהו ביכלל אותו הבן אדם שצעק עלי,הרי הוא לא הציג את עצמו) ואם אותו הבן אדם מלחתחילה היה ניגש אלי בשקט ומציג את עצמו היתי סוגר את הכל בשקט מולו במשרד.

• תוכן חדש...