Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזו הפעם השלישית שאנחנו רואים שילוב של סלסטרה DA2K עם TRU בילט SIX בפורום או שזו הפעם השניה.

מה פעם שלישית? אולי בקושי פעם שניה!

אבל הפעם הזאת זה הכי חשובה!:wink:

"תתחדש!

במקומך ,הייתי מעביר הכל למשאית וולוו חדשה.ההונדה שלך רק תשתנק מהמשקל בעליות לירושלים. "

בשביל זה ההונדה עם תוספות למיניהים...:evilbat:

המצבר נכנס שבוע הבא לרכב, אופס טעיתי זה לא מצבר זה מצברים.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל השיפורים האלה דודי ואתה לא יכול לסדר את זה שהדלת נהג תיסגר בלי לדפוק ברצפה? :-D

אני מצפה ממך ללא פחות מהתקנה של lamburgini doors

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lamborghini-Style-Doors-03-Nissan-350Z-/190131380570?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c44b6a15a

יש גם קיטים אוניברסליים כאלה שאפשר להתאים כמעט לכל רכב - להונדה צריך להיות לא מעט וראיתי שתיים כאלו בארץ.

זה השיפור הבא שלך - לצאת מהרכב ולקבל את השפיץ של הדלת בין העיניים :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אל תכניס לו רעיונות לראש מה שגם הדלתות האלו לא יושבות כמו שצריך אבל הפוזה :-D :-D

דודי תמשיך לחלום על מצברים יערס :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

השילוב הקודם של הצמד היה שייך ל eli i.

אני לא רוצה לחשוב בכלל איזה סטאפ מפגר יהיה לך אחרי שתסיים הכל. ויש דברים שהשתיקה יפה להם :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המגבר הזה זה כמו גופה בבגאג'...

יפייפה פשוט תתחדש!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם היו דברים שהשתיקה באמת יפה להם - חצי מהשרשור הזה לא היה צריך לראות אור :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם היו דברים שהשתיקה באמת יפה להם - חצי מהשרשור הזה לא היה צריך לראות אור :)

ינשופים מתים בסתר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי עזוב ינשופים עכשיו....

עוד מעט באמת יראו פה דברים שלא רואים כל יום...

אבל כפי שששאמרו לפני יש דברים שהשתיקה יפה להם...8)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכל החברים.

זהו הפרויקט ה3 בשדרוג המערכת למה שהגעתי עד כה.

אז אני יתחיל במנצח על תזמורת הרכב הוא ישראל גוניור הוא ולא אחר כמובן, אחרי כל השדרוגים של המערכת שמתחיל עם המפלצת הראשונה שהוא ה tru super billet 6, המפלצת השניה שנקרא DA2Kוכמובן שהייתי צריך מצבר אחד כזה נומרלי אבל אני כמובן לא נורמלי, אבל רק ה יעזור לי וגם זה יהיה קשה,:drool:

בעזרת האומן גוניור רואים את הקיקים של הפוקל אוטופיה, המידים ה"קטנים האלה". רואים את העבודה היפה שהוא עשה שם, ממש ראוי לשבח,

שמתי את המצבר הראשון שהוא 5100 והמצבר החייתי שהוא 2700 שהוא ממש יספיק לי לכל שגעון שיבוא לי.

וכמובן שלא קל להרים את הדברים האלה ששוקלים כמעט כמו ישראל:wink:.

אז ישראל אני רוצה להודות כל כל הפרויקטים הללו, ובמיוחד בפרויקט של מצברי הכושר האלה.

פשוט.:king:

צריך רק :not_worthy:.

תודה לאחד והיחיד ישראל!

תמונות בהמשך!

פורסם

הופה - מידים בקיקים

יתרון מיידי לרוחב הבמה - אם הטוויטרים בקורות - הגובה לא יפגע בכלל

רק תדאג לבחור נקודות חיתוך נכונות - ההימור שלי הוא ללכת על כמה שהמידריינג'ים האלה יוכלו לנגן גבוה.

מתחדשת.

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה לראות רכיבים כאלה בהתקנות כאלה, סחטיין.

ואדי, הביטוי הזה מוגן בזכויות יוצרים :lol:

מתחדשת*

פורסם

פשוט תענוג לראות את זה!

יש פה יותר ממה שזה נראה.

כמו שזה נראה לא הסתפקתם בסתם קיקפאנלים אלא נתתם להם נפח (מה הנפח? אם אפשר לשאול :) ).

יש שם כבל 0 גייג' שמבטיח תמיכה בצריכות זרם אדירות מהמצברים החזקים למגברים הרעבים.

דודי, כל הכבוד על ההשקעה, כל פעם אתה מפתיע מחדש. לאט לאט אתה בונה סטאפ שרק בודדים זוכים להגיע אליו.

ג'וניור- קיקים יפים מאוד, גם נראה לי לא הכי פשוט בעולם לבנות קיקים עם נפח ל- 4" ברכב ידני. תמשיך להשקיע ולחדש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...