Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל לא צריך לגלות סודות...

אבל כן יהיה עוד המשך ליצירת המופת הזאת. :wink::lol: :lol:

כן אחלה מכשיר ה520, אבל למרות שעד היום אני לא יודע איך אפשר לשים תמונות רקע. גם הפורום פה לא עזר לי כל כך.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אני גם עובד עם הMS -8 . כרגע אחרי שישראל בנה לי את הקורות המאוד מאוד מאוד ארוכות האלה שלא ידעתי שהם כל כך סיפור רציני. אבל אני בלי שום כיוון כי אחרי שהוצאתי את הטויטרים וכנראה שישראל עשה לי איפוס להכול כדי לבנות את הכול מחדש....

ה520 מכשיר ברמה מאוד גבוהה, אהבתי את השינוי שהיה לי לפני היה לי את הקלריון 785, שהיה בסדר גמור וטוב, אבל לעמות האיכות והשינוי שנוצר לי לא האמנתי. פשוט מכשיר ברמה מאוד גבוהה ואיכותי מאוד.

אז שוב בפעם המיליון. ישראל תודה רבה רבה לך כל הכול! אין כמוך באמת נדיר!

אז בבקשה כמה תמונות של קורות מאוד ארוכות ונדירות.

IMAG0600.jpg

IMAG0603.jpg

IMAG0606.jpg

IMAG0605.jpg

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

בקרוב יעלו גם התמונות של הגרילים ושל עוד כמה זויות של הקורות.

פורסם

דודי, לא ברור לי איזה גימור בוצע על הקורות

זה צבע? זה פלוק? זה בד כלשהוא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בספק אם ישראל יתעסק עם גימור אחר חוץ מציפוי עם בד כולשהו..

צביעה דורשת גימור גבוהה מאוד וזה מייקר את העבודה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כמו שדודי משקיע ואוהב את הרכב שלו, הייתי מצפה לראות שם קורות בציפוי כרום אמיתי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוהד, אני דווקא ראיתי מגוון גימורים מבית היוצר של ג'וניור. ויינילים, פלוק, צביעה, עור, דמוי עור וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אכן אדי זה ציפוי בד.

וישראל עושה הרבה דברים מעבר לכך. אבל כרגע אני משקיע בכמה שאני יכול ובכמה שאני יכול.

(גם ככה שומעים אותו דבר...:wink::evil: )

פורסם

אממממ... לא ממש נכון דודי - הציפוי בד דווקא יכול להועיל לטוויטרים שלך.

עד כמה שזה נשמע הזוי - גימור הרכב גם כן משפיע על הסאונד בגלל שזה שטח מפגע לגלי קול ויש לו אופי מסויים.

גימור בצבע הוא קשה וחלק - יהיו לך יותר החזרים ברכב.

גימור בד הוא רך יותר וסופג יותר ומבודד יותר וגם בולע יותר החזרים.

אתה אולי לא תאמין בזה אבל בפורומים בחו"ל אחת ההמלצות שכל הזמן חוזרת על עצמה למי שמתקין רמקולים על הקורות היא לשים ריפוד דש בורד - כן כן, הדבר הזקן והמגעיל הזה, עושה פלאים לסאונד.

Pioneer TS-X150

פורסם

נווו אדי אז יצא לפחות טוב. עכשיו ישמעו יותר טוב.:wink:

אבל באמת שתענוג לשבת ברכב אחרי כל ההשקעה מגיע הזמן להנות ממנה. פשוט חוויה.

בקרוב תמונות של הגרילים.

פורסם

אממממ... לא ממש נכון דודי - הציפוי בד דווקא יכול להועיל לטוויטרים שלך.

עד כמה שזה נשמע הזוי - גימור הרכב גם כן משפיע על הסאונד בגלל שזה שטח מפגע לגלי קול ויש לו אופי מסויים.

גימור בצבע הוא קשה וחלק - יהיו לך יותר החזרים ברכב.

גימור בד הוא רך יותר וסופג יותר ומבודד יותר וגם בולע יותר החזרים.

אתה אולי לא תאמין בזה אבל בפורומים בחו"ל אחת ההמלצות שכל הזמן חוזרת על עצמה למי שמתקין רמקולים על הקורות היא לשים ריפוד דש בורד - כן כן, הדבר הזקן והמגעיל הזה, עושה פלאים לסאונד.

גם יבגני 4321 שלנו תמיד ממליץ על כיסוי הדש תמיד.

יש אתר שניתן להזמין ממנו לכל רכב ספציפית ולא יקר כלכך, מפתה גם במקום לכסות כל הזמן עם מגן שמש.

פורסם

יש גם את טופ קאר בחולון שמתמחים בכיסויים האלה.

מה שהכיסוי הזה עושה הוא פשוט מאוד לשנות את משטח המפגע הקשה והמחזיר של הדש-בורד למשטח סופג החזרים וזה פשוט מרגיע את המערכת והופך אותה לנעימה יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה? כיסוי דש? פחות ממאתיים שקלים עד כמה שזכור לי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...