Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

יש לי בעיית התחממות מנוע שכנראה נובעת מעבודה לא תקין של עבודת שני המאווררים (זהים בגודלם, המאווררים עצמם תקינים).

מי יודע ב- 306 S16 איך המאווררים פועלים (האם אחד צריך לעבוד תמיד והשני להידלק ולהיכבות כפונקציה של הטמפרטורה או אחרת?)

אריה

Don't imitate - innovate!!!

פורסם

כעיקרון עד כמה שאני זוכר:

אחד זה מהירות נמוכה-מופעל על ידי היוניט

שני מהירות גבוהה פלוס מזגן

יכול להיות שהלך לך המחשב של המאוררים-מסתבר שיש כזה ב306 אס 16

איך אני יודע-כי לי הייתה כזה רכב עם בעיה יותר גרועה...

אבל בכל אופן ממליץ יותר מבחום לפנות לאביב ממוסך הדקל בהרצליה

הוא תותח על ,הייתי אצל רבים לפניו והוא היחיד שטיפל בבעיה...

אגב עלות של מחשב כזה לא נמוך בכלל-כ500 ש"ח אם אני זוכר נכון

בהצלחה כל אופן

פורסם

אחד מהם עובד עם המזגן (הימני אם אני לא טועה)

אתה יכול ללכת לחשמלאי שיחבר לך ששניהם יעבדון ביחד במהירות נמוכה וככה גם לא תשמע אותם דבר שמקובל בפיזו

פורסם

לא בטוח שהבנתי למה התכוונת בלחבר אותם יחדיו

אבל בכל אופן אני לא הייתי ממליץ לשחק עם החשמל של המאוררים

עלול לגרום לחום אפילו מעט נמוך ממה שצריך-עבודה לא תקינה של המנוע

ושלא נדבר על בלאי מואץ ביותר של המאורר השני

עם החשמל של פיגו לא משחקים...אחרת ניכווים :(

פורסם

אין לבצע חיבור מקבילי פשוט כדי שהמאוררים יפעלו ביחד קבוע.

יש פעולות למאוררים במספר מצבים שונים, עם מזגן וללא מזגן ובמהירויות שונות.

גש לסדר זאת במוסך מומחה לפז'ו כדי שתשמר מקוריות ההפעלה ובצורה הנכונה.

קודמי המליץ על מוסך בהרצליה (שידוע כטוב) ואם תרצה לי יש גם המלצה למוסך בחולון.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
צהריים טובים

יש לי בעיית התחממות מנוע שכנראה נובעת מעבודה לא תקין של עבודת שני המאווררים (זהים בגודלם, המאווררים עצמם תקינים).

מי יודע ב- 306 S16 איך המאווררים פועלים (האם אחד צריך לעבוד תמיד והשני להידלק ולהיכבות כפונקציה של הטמפרטורה או אחרת?)

אריה

השאלה שלו אם אני מבין היא

כאשר הטמ"פ של המיים גבוהה מאוד מאוד

ומאוורר אחד כבר עובד (השמאלי)

האם המחשב יפעיל גם את המאוורר השני(של המזגן) כדי להוריד את החום של המיים יותר מהר

פורסם

חבר את שני המאווררים יחדיו במקביל ותימנע מהמון כאבי ראש וכאבי כיס בעתיד.

מאוד בריא למנועי פיזו ובמיוחד בארצנו לעבוד בטמפרטורה של כמה מעלות נמוכה יותר.

חבר אותם בצורה שכשאחד יעבוד, השני יעבוד איתו באותו זמן,

אגב, אם תחבר כמו שאני אומר לך גם תקבל עוצמת מזגן יותר חזקה כשתפעיל אותו...

לא תמיד מה שמגיע מקורי הוא הכי טוב...תמיד אפשר לשפר...

פורסם

תגיד אחי אני לא מכיר אותך ולא טוען לכלום אבל תן לי לישאול אותך שאלה אחת:

נסעת פעם עם מנוע של 306 אס 16 שהוא כל הזמן קר ולא מתקרב לטמפ' עבודה שלו?

אם התשובה כן-איך הרכב הרגיש?

ואם לא-תן לי לספר לך שזה על הפנים! :cry:

המחלה הקטנה לא מגיבה!

אני חושב שכבר הבינו מה אני חושב על העניין,צר לי אם אני נמשע טרחן פשוט אני מתבעס לשמוע שהבחור סובל מבעיית התחממות שיכולה להיות כל כך קריטית ,

והוא עדיין לא מודע לכך.

לילה טוב לכולם

פורסם

חיבור של שני מאווררים אם תחשוב בהיגיון יגרום רק לדבר אחד, כשהטרמוסטט נפתח לגמרי והרכב מגיע לטמפרטורת העבודה שלו, המאווררים לא יעבדו, בזמן שהאוטו מתחמם , במקום שמאוורר אחד יקרר אותו, שניים יקררו , ופה אתה מרוויח קירור יותר מהיר לטמפרטורת העבודה, כמו כן אתה לא נוגע בטרמוסטט או בווסת חום, הטמפרטורת עבודה לא תשתנה, בזמן ההנעה שם מאוורר לא יכנס לפעולה, כך שאם תחשוב טיפה, טמפרטורת העבודה לא תשתנה ואף בזמן הפעלת מזגן, הוא יעבוד לך הרבה יותר חזק ויקרר טוב יותר ...וגם אם תהייה ירידה בטמפרטורת העבודה הריי מדובר בירידה קטנה מאוד שרק תשפיע לטובה ...למרות שאם חושבים על זה, לא תהיה שום ירידה כי בטרמוסטט אתה לא נוגע וגם לא ביונית חום כך שאם הטמפרטורה יורדת במיקצת הרי שהטרמוסטט נסגר חלקית וכך נשמרת טמפרטורה אופטימלית...

לילה טוב.

פורסם

פעם אחת ולתמיד

כשהאוטו עובר את טמפ' העבודה ( במקרה הזה כשהאוטו מגיע ל90 מעלות בדוק ... יש לי S16 ) שני המאווררים פועלים במהירות הגבוהה, בלי שום גישור ושום שטות כזאת.

בד"כ מאוורר אחד פועל במהירות נמוכה( מ70 מעלות אם אני זוכר נכון ) , שני תלוי מזגן למיטב זכרוני.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היה לי 306 עד לפני כשנה, והייתה לי בעיית התחממות גם כן. לפי הצהרות היצרן, במידה ולא פועל מיזוג, מאוורר ראשון נכנס לפעולה באיזור 87 מעלות, והשני בערך ב92. נראה גבוה, אבל כך מצהיר היצרן.

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...