Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו כוחו של הTSI ללא הגדישה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעניינת אותי, מה ההספק והמומנט של מנועי הTSI ללא הגדישה?

בעיקר מעניין אותי ה1.4TSI וה1.8TSI שיש בלאון ובאוקטביה.

תודה.

פורסם

אני לא רואה דרך בה ניתן לענות על השאלה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צ'מע, TSI ללא גדישה זה לא TSI, כך שהשאלה שלך קצת חסרת טעם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאלה שאולי תהיה מובנת יותר, עד כמה הטורבו/ים למינהם משפיעים על הספק ומומנט המנוע? סביר להניח שב1.4 ההבדל גדול יותר אבל עד כמה ההבדל במנוע ה1.8?

פורסם

זה כמו לשאול מה כוחו של רכב בלי גלגלים, מה כוחו של מטוס בלי כנפיים?

ומעבר לכך קיים מנוע TSI ללא גדישה הוא פשוט מוציא הספק נמוך בהרבה לדוגמא 1.4 95 או 85 כוח סוס.

פורסם

ככל שנפח המנוע גדל הוא דורש יותר אוויר, ככל שהוא דורש יותר אוויר ניתן לשים טורבו שמזרים יותר אוויר בלי עליה בלחץ, וככל שאתה מזרים יותר אוויר, ההספק עולה.

זה לא של TSI יש יחידת טורבו קבועה שמוסיפה למנוע מספר כלשהו של כ"ס, ההספק עולה בהתאם לנפח המנוע ולטורבו ששמים עליו.

פורסם

ב 2.0FSI לדוגמא ללא טורבו ישנם 150 כ''ס,עם K03 הספק עולה ל 185-200.עם K04 ניתן להגיע ל 240-265,אבל לא לשכוח שמכלולי מנוע שם יותר מחוזקים.

לא יודע איך זה ב TSI.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

זו שאלה שסקרנה גם אותי למען האמת.

אין טעם להשוות את ה 1.4 ליטר הזה ל1.4 ליטר הוותיק, זה לא אותו מנוע ולו רק בגלל שגם בלי טורבו אנחנו נדבר על מנוע עם הזרקה ישירה בעוד שהמנוע הוותיק שנמצא בפאביה פולו ואיביזה הוא לא.

מסקרן אותי לדעת כמה ה 1.4 ליטר הזה היה מספק ללא גדישה בכלל, נגיד 1.4 FSI :-)

פורסם

מסקרן אותי לדעת כמה ה 1.4 ליטר הזה היה מספק ללא גדישה בכלל, נגיד 1.4 FSI :-)

דווקא הייתה גרסת FSI עם 105 כ"ס ל-1.4, היא שודכה אך ורק לתיבה ידנית ונמצאה אך ורק בפולקסווגן לופו "ספורט".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יחס הדחיסה של מנוע ה 1.4 הוא 9.70:1 אם היא מפיקה 120 כוח סוס עם הגדישה, אני חושב שההספק יהיה בין ה 80 כוחות סוס, עם המשקל של האוטו אני מתאר לעצמי שאת ההבדל תרגיש מיד.

בכל מקרה אי אפשר לדעת מבלי לנסות באמת!

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=165352

פורסם

הכוונה היא איך הרכב ינסע אם מבטלים את הטורבו?

אם כן אז הוא יסע כמו עגלת קניות בסופר.

כל רכב טורבו, אם תצליח לבטל לו את הטורבו יסע מגעיל, או שזה בגלל שהתרגלנו לכח של המנוע :)

• תוכן חדש...