Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש בגלל הנמכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל איך בוחן יכול לדעת האם הרכב נמוך מהמפעל, או שזה שיפור?

הרי יש מכוניות שבאות מונמכות , אפילו ממש מונמכות, גם להם יכולים לעשות בלגן? איך בוחן יכול להבדיל?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על סמך קריאה בפורום, גם אם הרכב שלך מקורי 100% הבוחן יכול להוריד אותך מהכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ד"א

בעניין הביצועים: השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לרכב

בפנייה הראשונה שלי ככה הייתי ב:shock: ואני על צמיגים במידה 195

לחלוטין לא מסכים. השטחת זווית הגלגול ברכב שלא מיועד לכך מלכתחילה אולי גורמת להרגשת טרן-אין חזקה יותר, אבל תחת עומס גוררת טלטולים מוגזמים ואיבודי אחיזה מיותרים, וזה לפני שמדברים בכלל על חוסר הנוחות. תמיד כדאי לשמור על זווית גלגול מסוימת לצורך שליטה עדיפה על העברות משקל - במכונית שלא כוילה מראש אחרת.

לא שאני טוען שהנמכה היא דבר גרוע תמיד, אבל היא בטח לא השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לרכב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכל תלוי בדרישה מהרכב, לדעתי הקשחה היא שיפור מועיל מאוד, ההנמכה זה אקסטרא שנראה טוב מאוד. כי תכלס הרוב מנמיכים כי זה מוסיף הרבה ליופי הרכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא שאני טוען שהנמכה היא דבר גרוע תמיד, אבל היא בטח לא השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לרכב...

מסכים.

איבוד האחיזה יהיה פתאומי מידי, והיכולת לתיקונים / תחושות בהעברות משקל פחותה משמעותית.

וגם ככה לא מדובר ברכב עם נתוני פתיחה טובים.

נ.ב.

קצת כתיבה ברורה.

אתה מציין שאתה נמוך בצורה מגוחכת ומצפה שנבין שאתה מתכוון לרכב ?

אם זה היה פורום מגדלי חולדות היית מצפה שנבין שאתה מתייחס לחולדה שלך ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה אתה מתרגש מכל אחד שפולט איזה שטות לאוויר?! אני גם לא מצליח לעבור את הברזל הזה שמסביב לבור בטסטים כי הפגוש והקארטר אצלי יותר נמוכים ומה שאני עושה זה עוקף את הבור מסביב ונכנס רוורס עד אמצע האוטו בערך, ככה שהבוחן יוכל לבדוק מתחת לרכב. עובר טסט בלי קומבינות, לא משלם לאף אחד ולא מכיר אף אחד, פשוט חוזר לשם כל חצי שנה כבר כמה שנים. כבר שש שנים בגובה הזה ואף פעם לא אמרו כלום, והיו לי כמה הורדות על דברים אחרים אבל אף פעם לא הנמכה. לדעתי תהיה רגוע.

אגב אתה לפחות יכול להגביהה את הרכב, אצלי זה בולמים וקפיצים לא מתכווננים.

פורסם

בדיוק כפי שהוא מוסמך לבדוק שינוי מכלול אחרים ברכב,

ולדעת לאמת את נתוני הרכב בצורתו המקורית הישר מהיבואן.

או כפי שנאמר, על סמך קריאה בפורום.

פורסם
ד"א

בעניין הביצועים: השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לרכב

בפנייה הראשונה שלי ככה הייתי ב:shock: ואני על צמיגים במידה 195

ד"א, ממש לא נכון. השיפור הכי טוב/זול/חוקי/ביצועי שניתן לעשות לרכב הוא החלפת סוג צמיגים ואם אפשר גם הגדלת חתך. מניסיוני, ועם רכב ה"אוטובאנים" והממש לא ספורטיבי (מרצדס C240 בת 13 שנים) שלי, שינוי חתך מ 195 ל 225 והחלפת הדאנלופ היענו "ספורט" בטויו שיפרו את התנהגות הכביש (ואני מתכוון לפניות, בלימה, זוויות גילגול ורגישות הגה) בצורה מדהימה, כאשר אני נכנס לרכב של אישתי אני מרגיש שהוא שונה לחלוטין (וההבדל הוא רק בסוג הצמיגים והחתך בלבד). חוץ מזה, אפילו אם תחליף את הבולמ"ז והמיתלים במערכת "קויל אובר" ספורטיבית ומכווננת נכון, לא תוכל לנצל אותה אם הצמיגים שלך לא יכולים להתנהג כפי שצריך ולעמוד בעומסים.

aribrukman007 כתב:

הבוחן אמור להסתכל ב"תנך" של הרכבים (תוכנת/ ספר אוטו-דאטה) ולאשר כי לדגם הרכב המדובר קיימת אופצייה זו והאם היבואן הביא אותה ארצה, אם הוא לא בטוח לחלוטין הוא יכול לדרוש ממך להביא אישור בכתב מהיבואן כי האופצייה קיימת ומותרת לדגם הרכב הספציפי.

חוץ מזה, הבוחנים לא ממש מוכשרים במיוחד בלשון המעטה, כששיניתי חתך צמיגים פניתי למכון עם הצילום מספר אוטו-דאטה חתום ע"י בעל הפנצ'ריה שביצעה את שינוי החתך שמראה כי החתך החדש חוקי ועדיין הם הסתבכו שם שעה שלמה לפני שביצעו זאת. יותר מצחיק, לאחר שבועיים ביצעתי טסט באותו מכון והוכשלתי על חתך צמיגים לא מאושר:shock: ושוב הגאונים הללו הסתבכו שעה שלמה לפני שיצאתי משם עם טסט תקין.

פורסם
אם זה היה פורום מגדלי חולדות היית מצפה שנבין שאתה מתייחס לחולדה שלך ?

שאלה טובה. אני מציע שתבדוק ותחזור לכאן עם תשובה.

נ.ב. פעם הבאה אתה מוזמן לנסות לאתגר אותי עם רעיון אפילו יותר מפגר לפורום.

נ.נ.ב. האינטרנט זה מקום הזוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis לגבי מה שאמרתי לגבי "הכי טוב" כנראה אתה צודק, פשוט הייתי בשוק כמה שזה היה טוב (מה גם שכל המהות של האוטו הזה שונה ממיאטה או רימפרזה או צרפתייה מהשנים הנכונות. כל אחד ומה שהואא מחפש) ואני לא יכול להגיד שביצעתי שינויים דרסטיים נוספים, החלפתי צמיגים ביום שקניתי את האוטו אז לא ממש יכול להעיד על לפני/אחרי, בכל מקרה הבעיה של כח באוטו הזה ידועה, ברגע שהוא יגיע למצב חיצוני ראוי אני אתחיל להתעסק במנוע, כרגע האוטו בפחחות וצבע.

bmw ricer, אני ממש לא מתרגש, פשוט בודק. אני מכיר איך אתה נוסע, גם אני מתמרן כמוך על פסי האטה ונכנס באין כניסה בלית ברירה, אני גר ממש איפה שפעם היית גר

פורסם

אני קיבלתי בזמנו הורדה על כמה סעיפים וביניהם קוילאוברים בwrx שהייתה לי,

הבוחן תנועה טען שיש לי קפיצים מתכווננים וזה שינוי במרכב והאמת שהבנאדם

הזה חיפש אותי מאוד בקטנות וזה די הרגיז, אין מה לעשות תלוי על איזה שוטר נופלים

וזה קרה עוד בחורף, כשהיה מבול בחוץ הוא קרה לי לעצור בצד!

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

יש סיכוי שתתייחס למה ששאלתי על הסט שאתה הרכבת, אפשר בפרטי אפילו. זה ממש מסקרן אותי...

אלא אם כן אתה לא מעוניין וזה מקובל לחלוטין :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני קיבלתי בזמנו הורדה על כמה סעיפים וביניהם קוילאוברים בwrx שהייתה לי,

הבוחן תנועה טען שיש לי קפיצים מתכווננים וזה שינוי במרכב והאמת שהבנאדם

הזה חיפש אותי מאוד בקטנות וזה די הרגיז, אין מה לעשות תלוי על איזה שוטר נופלים

וזה קרה עוד בחורף, כשהיה מבול בחוץ הוא קרה לי לעצור בצד!

בסך הכל מקרה מאוד נדיר של בוחן שפשוט לא יודע את החוק. האוטו שלי מגרד את הריצפה והם תמיד הולכים על לנסות לימצוא חופש בהגה וג'אנטים. על הנמכה שום מילה.

פורסם
יש סיכוי שתתייחס למה ששאלתי על הסט שאתה הרכבת, אפשר בפרטי אפילו. זה ממש מסקרן אותי...

אלא אם כן אתה לא מעוניין וזה מקובל לחלוטין :-)

ואללה לא שמתי לב, אני נוסע על H&R Street הם מיועדים לאאודי, אבל בכל מקרה יש גם H&R ultra lows שהם מיועדים להנמכה עוד יותר קיצונית (אם זה מה שאתה רוצה)

מדובר כמובן על קוילאוברים:wink:, אם אתה מביא אותם תעדכן, יהיה מעניין לראות

• תוכן חדש...