Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

קבלתי לפני כמה שעות את הפנסים שלי לרכב (הרכב הוא הונדה סיויק 95), הפנסים הוא פנסים רגילים ובלי אנגל אייז וכל השטויות האלה למיניהים.

עכשיו קיבלתי אישור שהגיעו לארץ במרכז שטנר בגבעת שאול בירושלים . שזה המכס, דיברתי איתו לפני שחצי שעה ומאז אני לא יודע מה לעשות. הוא אמר לי שאני צריך לשלם מכס, בסדר גמור אני מוכן לשלם מכס כי זה מעל 50 דולר. אז בסדר גמור, אבל הוא גם אמר לי להביא אישור של משרד התחבורה.

איך קיבינימט משיגים את האישור הזה?

חברה בבקשה אני מבקש פה עזרה אני לא כל כך מתעסק עם דברים מחול. זה פעם ראשונה שלי. חבר שלי הזמין לי את זה ואני שלמתי לו.

תודה מראש.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

זה בעיה רצינית זה ידוע שלא מזמינים אביזרים כאלה דרך הדואר , אני הבאתי אנג'ל אייז לאקליפס כשחזרתי מארה"ב אחרי שהזמנתי אותם באייבי לכתובת בארצות הברית. בנוסף בעברי הזמנתי קיט קסנון דרך הדואר והגיע לי גם בקשה לאישור של משרד התחבורה , הבנתי שהנושא הוא מסובך מידי וויתרתי והחבילה הוחזרה למוכר.

אתה צריך להוכיח שיש על הפנס עצמו תקן כל שהוא ושזה חוקי לשנות את מרכב הרכב. תנסה להתקשר אליהם ולהבין מה הפרוצדורה שביגללה לא מאשרים לך את הפנסים.

תהליכי שיפוצים

פורסם

חברים יקרים אני מחרותיים ישלח למשרד התחבורה את כל הדברים שהם היו צריכים,

הם אמרו לי שלוקח כמה ימים טובים עד שמקבלים תשובה, אני מקווה שאחרי החג אני ישלח ויקבל תשובה זריזה ויוכל סוף סוף ללכת לקחת את הפנסים שלי.

בכל מקרה אני יעדכן אותם בכל דבר שיהיה עם משרד התחבורה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...