Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הבנתי(מקריאה באינטרנט בלבד) מרק, שהם נותנים אחריות מלאה למשך שלוש שנים והם מחליפים למצבר חדש במשך כל התקופה.

לכן אני מחפש את היבואן שלהם על מנת לקבל פרטים ולראות את הקטלוג מצברים שלהם על מנת לדעת איזה מצבר אני צריך(כמו מה שהבאת לי על מצברי VARTA).

קובי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

חלק ממצברי קטרפילר הם תוצרת VARTA, אלה שמיוצרים באירופה

לגבי התנאים של יבואן המצברים (זוקו), היקף האחריות, אופן מימושה בפריסה ארצית לא אתיחס ברשותך

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לכן אני מחפש את היבואן שלהם על מנת לקבל פרטים ולראות את הקטלוג מצברים שלהם על מנת לדעת איזה מצבר אני צריך(כמו מה שהבאת לי על מצברי VARTA).

כזה דבר ?

קובי אתה כותב דוקטורט בנושא מצברים ?

battery04.pdf

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

2 הערות

זרם ההתנעה בערכי IEC אינו מעודכן לפי התקן החדש בישראל כך שלצורכי השוואה תשווה את תקן EN

כל המצברים בפרסום שצרף מרק הם בגובה 175, המידה הנידרשת ברוב מוחלט של הרכבים הארופאים היא 190

גובה 175 בשימוש בחלק מרכבי פורד

לפעמים גם 175 ניתן לשילוב, אבל יש לשים לב לכך מראש

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני רואה שאני צריך מצבר שנקרא T8(לטרנספורטר T4).

זרם התנעה של 800 אמפר, 90 אמפר שעה.

אני אבדוק מחר לגבי מחירו ויעדכן.

מרק, איני עושה דוקטורט אבל אני לא מבין בתחום המצברים ושואף ללמוד.

(קראתי את השירשור עבר שלך ושל רן על המצברים, אני חייב לציין שבקושי הבנתי משהו בהתחלה, עכשיו דברים קצת יותר ברורים לי).

ותודה רבה לך על הטופס.

אני חושב שבטרנספורטר לא משנה גובה המצבר, משום שהקיבוע שלו הוא בעזרת חלק ברזל ובורג בתחתית(ולא סגירה מלמעלה כמו בחלק מהמכוניות), הבעיה היא יותר האורך של המצבר, כי כנראה היצרן רצה לעשות את המוות למי שיחליף אותו(צד אחד זה המגבר בלם, ומלפנים משאבת הABS).

קובי

פורסם
2 הערות

זרם ההתנעה בערכי IEC אינו מעודכן לפי התקן החדש בישראל כך שלצורכי השוואה תשווה את תקן EN

כל המצברים בפרסום שצרף מרק הם בגובה 175, המידה הנידרשת ברוב מוחלט של הרכבים הארופאים היא 190

גובה 175 בשימוש בחלק מרכבי פורד

לפעמים גם 175 ניתן לשילוב, אבל יש לשים לב לכך מראש

ברוב רכבי קונצרן VAG מצבר נמוך יותר לא ממש מהווה בעיה, יש לבדוק שכבל הפלוס והמינוס לא קצרים מידי מכיוון שהיום מייצרים את אורך הכבלים באורך יחסית מאוד מדוייק בלי הרבה רזרבה.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעט באיחור אבל בדקתי את המצברים ורציתי לעדכן.

קיבלתי מחירים למצברים של VARTA, אבל אני לא התרשמתי מהמחיר, רובם נותנים שנה אחריות.

ההתלבטות היא כנראה בין:

מצבר בוש עם שנתיים אחריות.

מצבר CAT עם 3 שנים אחריות מלאה(גם אם יומיים לפני תום האחריות המצבר נהרס אני מקבל מצבר חדש במקומו).

לקנות באוטודיפו את המצבר הכי זול עם תקופת האחריות הכי גדולה.

מה דעתכם?

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

ההחלטה שלך צריכה לשלב את מחיר, איכות ואחריות המצבר אבל גם את פריסת השרות של היבואן.

יבואן גדול גם מעלה את הסיכוי לקבל מצבר טרי וחדש ולא כזה שממתין להימכר מזה מספר חודשים.

במצברים מתוצרת VARTA ניתנת אחריות של 20 חודש למותג VARTA ומותג PowerUp

טלפון 1-700-700-130

פורסם

רן, לפי מה שאני הבנתי אני מקבל 12 חודשי אחריות(אגב היום בדקתי, וראיתי שנסעתי מאז שקניתי את הרכב ועד היום סה"כ 7.5 אלף קילומטר ומדובר בתקופה של שנה וחודש).

מה הכוונה בפריסת שירות?

הרי אם אני נתקע עם הרכב בלי מצבר, אתם לא שולחים אלי מישהו אלא אני מגיע לחנות שבה קניתי את המצבר ושם בודקים ומחליפים במידת הצורך.

אם לא קניתי מהחנות הנ"ל אני יכול לגשת לחנות שעובדת עם המצברים של החברה ודרכם לקבל שירות.

לפחות מבחינתי, אין בעיה כזאת כי לרוב אני מסתובב עם הרכב באיזור כפר סבא-רעננה, ברעננה יש חנות שעובדת עם מצברי CAT ונותנת לי אחריות.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

לפחות מבחינתי, אין בעיה כזאת כי לרוב אני מסתובב עם הרכב באיזור כפר סבא-רעננה, ברעננה יש חנות שעובדת עם מצברי CAT ונותנת לי אחריות.

המצבר שלך יודע שעליו להתקלקל ברעננה ולא בירושלים, חיפה, אילת, עפולה?

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני מאוד מקווה שהמצבר אינו יתקלקל לא ברעננה ולא בשום מקום אחר, אבל גם אם הוא מתקלקל בכפר סבא/רעננה/ הרצליה וכדו' אין לי יותר מידי מה לעשות חוץ מלחבר כבלים להניע את הרכב ובסוף להגיע למקום השירות הקרוב אליי.

או שאני טועה?

אין לי מילה רעה על מצברי VARTA, אם אני ימצא מחיר+אחריות בצורה סבירה אז אני ארכוש מצבר VARTA.

קובי

• תוכן חדש...