Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הפיאט שלי היום לתיקון.

אמרו לי כמה בעיות שיש לה וסיכמו את כל התיקונים בערך ב1500 ש"ח כדי להחזיר אותה למצב רגיל (הערכה ראשונית).

התקשרתי להורים לשאול מה לעשות והם אמרו לי לזרוק לפח.

לפני כמה שבועות ראיתי שהאחראי על מחלקת דלק במוסך שלי נוסע בטווינגו צהובה שנמצאת למכירה.

המחיר המבוקש היה 5500, כשהמחירון הוא 4000.

התעניינתי בכל מקרה, כי הוא מוכר לי כאדם אמין מאוד (6 שנים והוא מעולם לא אכזב).

מאחורי הרכב יש סיפור ארוך ומייגע על הבעלים שלו, אבל זה ממש לא לעניין לכתוב את זה.

לא הייתי סגור לגבי זה עדיין, אז חיכיתי לראות מה הדיאגנוזה של הפיאט וכמה זה יכול לעלות לי בסוף.

אחרי שקיבלתי את שאר הבשורות ה"טובות" לגבי הפיאט, החלטתי לקנות את הרנו ואחר כך להחליט מה לעשות עם הפיאט.

אז הלכתי לבנק, שלפתי 5500 והעברתי בעלות של הטווינגו על שמי.

הרכב שנת 94, אין לו תאונות, המצב המכאני טוב יחסית וקצת בעיות קוסמטיות אפשר לתקן בלי בעיה (ולא ממש דחוף לי).

הבעיות היחידות הן:

- נראה לי שהאגזוז גמור כי הסופית די אכולה ויש רעשים מוזרים מהדוד האחורי (יטופל ברביעי בבוקר).

- הקלאץ' מפריד גבוה מדי, וברכבים האלו זה מעיד על זה שהוא לא בדיוק במצב טוב (ברנו 11 שהייתה לי הוא שרד באותו מצב שנתיים של התעללות).

- יכול להיות שהמצבר טיפה חלש, אבל זה לא בטוח. השתמשו ברכב היום בבוקר בשביל להתניע רכב אחר והוא עשה קצת בעיות אחר כך אבל כרגע הוא בסדר גמור (עשיתי עליו 150 קילומטר היום).

אני גם מתעב איך שצריך להרים משהו בשביל לשים רוורס במקום לשים במקום של הילוך שישי, אבל זה נושא אחר.

מבחינת נסיעה הוא ממש הפתיע אותי לטובה.

האחיזה שלו די טובה והוא מתקשר מעולה.

עשיתי כרגע את העליות של נשר וממש הרגשתי שאני נוהג בקארט עם חלונות.

הוא לא מאיץ כמו בהמה אבל זה מספיק טוב לי. אני לא מחפש כוח אלא רכב נחמד לנסוע בו.

הוא טיפה רועש אבל לא משהו היסטרי. נראה לי שעם דוד אחורי חדש הוא יהיה ממש שקט.

כל מה שחשמלי עובד והמזגן שלו מחוזק. לא שמתי אותו מעל רמה 2 כי קר מדי (ולי תמיד חם). חשבתי שהמזגן של הטמפרה קר אבל זה גם לא מאכזב.

התצוגה הדיגיטלית תורמת די הרבה לתחושה של מודרניות של האוטו. אני ממש אוהב את זה כי הכל שם ספרטני אבל לא מרגיש כל כך זול.

הכי חשוב זה שהוא יכול לעשות בין 15-20 קילומטר לליטר.

ובאמת: ראיתם אי פעם משהו יותר חמוד מזה? :)

ביום רביעי אני מחליף את הדוד האחורי (במידה וצריך) ושם רדיו טוב יותר (אולי זה של הטמפרה?).

בינתיים תמונה אחת. יהיו עוד בהמשך.

תהנו!

218930_10150189520699078_530389077_6726171_1601474_o.jpg

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהזדמנות הראשונה שיהיה לך תצבע את הטמבונים בצבע האוטו זה יתן לו מראה עדכני יותר הבעיה היחידה שיהיה קשה

להתאים בגלל שהצבע נראה קצת דהוי,בכל זאת תתחדש אוטו חמוד.

פורסם

לא משנה מה תעשה עם הדוד - מעל 80-90 קמ"ש האוטו מרעיש - תשקיע ברדיו ורמקולים :-)

ותתחדש, רכב חמוד מאוד, את שלי לצערי הייתי צריך למכור מוקדם מידי.

פורסם
בהזדמנות הראשונה שיהיה לך תצבע את הטמבונים בצבע האוטו זה יתן לו מראה עדכני יותר הבעיה היחידה שיהיה קשה

להתאים בגלל שהצבע נראה קצת דהוי,בכל זאת תתחדש אוטו חמוד.

פרנקוס תתחדש !

ואאלה חמוד הג'וק הזה !

תתפלא איך החיצוניות שלו תשתנה אם תשקיע סכום מטורף של כ20 ש"ח , לך תקנה משחת נעלים נוזלית שחורה ותמרח כל פגוש לפחות פעמיים (שכבה ,יבוש,שכבה) הג'וק יראה מעולה ....

לחבר היה כזה חצי אוטומטי ומסיפוריו הבנתי שהג'וק ממש שונא לבקר בתחנות דלק , ממש כמו הרנו 4 הוא מתמלא מהריח .. :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

חבר, תתחדש.

לדעתי, הטמפרה כבר נחשבה כסוס מת - עוד כשקנית אותה :twisted:...

לטווינגו, קסם רב והיא תשרת אותך נאמנה יותר מאשר הפיאט.

אגב, לגבי הוולו שלך, אני שומר שתיקה (בנתיים).

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תתחדש! בהחלט רכב מיוחד שאין הרבה כאלה על הכביש. שמור על הרכב וסע בזהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מילא אתה ממשיך לחפש צרות עם רכבים ישנים, אבל לשלם על טווינגו מעל המחירון ? :D

וואלה בדיוק מה שחשבתי. רכבים ישנים גם אני אוהב אבל קניה כזו אימפולסיבית ב1500 מעל המחירון זה בהחלט מעורר השתאות.

...אין הרבה כאלה על הכביש. שמור על הרכב וסע בזהירות..

אתה מתכוון לפרנקוס? באמת יחיד במינו :lol:

פורסם

תתחדש! רכב חמוד ומפתיע באמת.

באמת שילמת עליו קצת הרבה - אבל זה נושא סובייקטיבי. זה כולל גם טיפול ראשון חינם? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אחרי עשרים ומשהו שנה, האוטו הזה עדיין רלוונטי מתמיד, עם צריכת דלק מעולה, אמינות מופלאה, התנהגות שאף אחד לא מצפה לה ועיצוב \ מרווח פנים שיכול ללמד מכוניות מודרניות כמה שיעורים טובים בהנדסת אנוש ותכנון נכון של חלל.

אחת המכוניות הקטנות האהובות עלי, תתחדש.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לקחתי את הפיאט שלי היום לתיקון.

אמרו לי כמה בעיות שיש לה וסיכמו את כל התיקונים בערך ב1500 ש"ח כדי להחזיר אותה למצב רגיל (הערכה ראשונית).

התקשרתי להורים לשאול מה לעשות והם אמרו לי לזרוק לפח.

איזה חמוד

לפני כמה שבועות ראיתי שהאחראי על מחלקת דלק במוסך שלי נוסע בטווינגו צהובה שנמצאת למכירה.

המחיר המבוקש היה 5500, כשהמחירון הוא 4000.

התעניינתי בכל מקרה, כי הוא מוכר לי כאדם אמין מאוד (6 שנים והוא מעולם לא אכזב).

מאחורי הרכב יש סיפור ארוך ומייגע על הבעלים שלו, אבל זה ממש לא לעניין לכתוב את זה.

לא הייתי סגור לגבי זה עדיין, אז חיכיתי לראות מה הדיאגנוזה של הפיאט וכמה זה יכול לעלות לי בסוף.

אחרי שקיבלתי את שאר הבשורות ה"טובות" לגבי הפיאט, החלטתי לקנות את הרנו ואחר כך להחליט מה לעשות עם הפיאט.

אז הלכתי לבנק, שלפתי 5500 והעברתי בעלות של הטווינגו על שמי.

הכי לא ישראלי

הרכב שנת 94, אין לו תאונות, המצב המכאני טוב יחסית וקצת בעיות קוסמטיות אפשר לתקן בלי בעיה (ולא ממש דחוף לי).

הבעיות היחידות הן:

- נראה לי שהאגזוז גמור כי הסופית די אכולה ויש רעשים מוזרים מהדוד האחורי (יטופל ברביעי בבוקר).

- הקלאץ' מפריד גבוה מדי, וברכבים האלו זה מעיד על זה שהוא לא בדיוק במצב טוב (ברנו 11 שהייתה לי הוא שרד באותו מצב שנתיים של התעללות).

- יכול להיות שהמצבר טיפה חלש, אבל זה לא בטוח. השתמשו ברכב היום בבוקר בשביל להתניע רכב אחר והוא עשה קצת בעיות אחר כך אבל כרגע הוא בסדר גמור (עשיתי עליו 150 קילומטר היום).

אני גם מתעב איך שצריך להרים משהו בשביל לשים רוורס במקום לשים במקום של הילוך שישי, אבל זה נושא אחר.

מבחינת נסיעה הוא ממש הפתיע אותי לטובה.

האחיזה שלו די טובה והוא מתקשר מעולה.

עשיתי כרגע את העליות של נשר וממש הרגשתי שאני נוהג בקארט עם חלונות.

הוא לא מאיץ כמו בהמה אבל זה מספיק טוב לי. אני לא מחפש כוח אלא רכב נחמד לנסוע בו.

הוא טיפה רועש אבל לא משהו היסטרי. נראה לי שעם דוד אחורי חדש הוא יהיה ממש שקט.

כל מה שחשמלי עובד והמזגן שלו מחוזק. לא שמתי אותו מעל רמה 2 כי קר מדי (ולי תמיד חם). חשבתי שהמזגן של הטמפרה קר אבל זה גם לא מאכזב.

התצוגה הדיגיטלית תורמת די הרבה לתחושה של מודרניות של האוטו. אני ממש אוהב את זה כי הכל שם ספרטני אבל לא מרגיש כל כך זול.

הכי חשוב זה שהוא יכול לעשות בין 15-20 קילומטר לליטר.

ובאמת: ראיתם אי פעם משהו יותר חמוד מזה? :)

ביום רביעי אני מחליף את הדוד האחורי (במידה וצריך) ושם רדיו טוב יותר (אולי זה של הטמפרה?).

בינתיים תמונה אחת. יהיו עוד בהמשך.

תהנו!

רכישה ב כמעט 40% מעל המחירון שנשמעת מטורפת לרכב בן כמה שנים על הכביש , מחירון 100 אלף לשלם 140 אלף = אישפוז כפוי :lol: לא נתפסת כך ברכב ישן , ובתנאי כי קיבלת רכב במצב מיכני טוב, כי זה מה שחשוב.

בוא נקווה שאכן המצמד יחזיק מעמד והאגזוז הוצאה לא גדולה.

סע בדרכים טובות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתחדש ! רק אנשים שיש להם כסף קונים רכבים יישנים.

כנראה אתה צריך מישהו ליידך בזמן רכישת רכב שיש לו ניסיון וידע ברכישת רכבים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...