Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרנקוס, נראה לי שאף אחד לא אומר לך את האמת על ההתנהלות הקולקלת והלא חכמה שלך בעניין רכישת רכבים אז בשביל זה אני פה 8) אני זוכר בצורה די מעורפלת את ההיסטוריה שלך ושל משפחתך בעניין רכבים לכן אולי אני קצת טועה אבל רוב הרכבים שאתה רוכש הם חתיכת פח עם 4 גלגלים שלאחר פרק זמן קצר הם מבקרים הרבה במוסך ולאחר מכן נזרקים או נמכרים במחיר בדיחה.

הכסף שאתה משקיע או למעשה זורק על הטיפולים וימי עבודה שמתבזבזים על ביקורים במוסכים+הזמן בחיפוש ומכירה של רכבים זה זמן וכסף שהולך לאיבוד.

שים בצד כול חודש 1000-2000 שקלים ובתוך שנה שנתיים אולי תוכל לרכוש רכב נורמלי כמו טויוטה ראנקס או יאריס שמפחדים ממוסכים.

למה אתה מחזיק צי רכבים ? תחסוך את הכסף של ביטוח החובה ואולי צד שלישי או מקיף לרכישת רכב נורמלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני חושב שאין שום הגיון כלכלי להחזיק צי של 4 רכבים ישנים.

רק הביטוח חובה+צד ג'+אגרת רישוי של כל אחד מהם זה 3000 שקל בשנה.

אני לא יודע איזה שנתונים הטמפרה, המיציבושי והוולבו, אבל לדעתי תעיף לפחות שתיים מהן.

וברכב שזכאי לגריטה (מודל 91 ומטה, או אפילו 92 אם יש טסט עד 2 לינואר לפחות) אין שום טעם להשקיע טיפולים כמו לתקן בולמ"ז נוזלים או לעשות טיימינג. אם ייקרע הטיימינג אז מעיפים את הרכב לגריטה וחסל.

הרי גם אם מושכים כמה שנים טובות אחרי הוראות היצרן סיכויי הקריעה לא מאוד גבוהים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תתחדש!

אוטו פשוט מאוד, וחמוד, עם "קסם" של משהו אחר שנמוג ממכוניות אחרות.

אם אני זוכר- יש לו עיצוב פנים של שומדבר עם שעון באמצע והיו ריפודי ג'ינס... מקורי.

אפשר להרים גבה בעניין המחיר - אבל העיקר שיצא משהו שמביא חיוך כל פעם שנוסעים איתו.

למרות שאתה לא מהמרכז - במידת הצורך נסה לתקשר עם בני ל שיש לו רקע עשיר ברנו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
1) יש לי כרגע 4 רכבים (וולוו, מיצובישי סופר לאנסר, טמפרה וטווינגו). אם אחד מתקלקל, אני יכול לקחת אחד אחר.

אני במצב דומה לשלך, יש לי בנוסף לקסנטיה עוד רכב (דייהו נובירה שכל כך אוהבים פה) שבעיקרון משמש את ההורים שלי, אבל בפועל רוב הזמן עומד בחניה, כך שאם הקסנטיה מתקלקלת (ולזכותה יש להגיד שזה סוס העבודה העיקרי), יש לי רכב גיבוי.

אבל מצד שני, עדיף שני רכבים ישנים על אחד חדש, זה חוסך ריבים במשפחה, כי יש פול של רכבים. יש לי אפילו סוג של היררכיה בין המכוניות - קסנטיה לנסיעות ארוכות, ודייהו לנסיעות עירוניות.

אגב, הוולבו למכירה? אם כן, בכמה? (למרות שאני אישית הייתי מעדיף 940 או 850).

נ.ב. תתחדש, אוטו חמוד

שים בצד כול חודש 1000-2000 שקלים ובתוך שנה שנתיים אולי תוכל לרכוש רכב נורמלי כמו טויוטה ראנקס או יאריס שמפחדים ממוסכים.

למה אתה מחזיק צי רכבים ?

כי אולי יש לו צורך בכמה רכבים, אבל מצד שני אולי אין לו רצון או יכולת לקנות ולתחזק רכבים חדישים יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פרנקוס, נראה לי שאף אחד לא אומר לך את האמת על ההתנהלות הקולקלת והלא חכמה שלך בעניין רכישת רכבים אז בשביל זה אני פה 8) אני זוכר בצורה די מעורפלת את ההיסטוריה שלך ושל משפחתך בעניין רכבים לכן אולי אני קצת טועה אבל רוב הרכבים שאתה רוכש הם חתיכת פח עם 4 גלגלים שלאחר פרק זמן קצר הם מבקרים הרבה במוסך ולאחר מכן נזרקים או נמכרים במחיר בדיחה.

הכסף שאתה משקיע או למעשה זורק על הטיפולים וימי עבודה שמתבזבזים על ביקורים במוסכים+הזמן בחיפוש ומכירה של רכבים זה זמן וכסף שהולך לאיבוד.

למה אתה מחזיק צי רכבים ? תחסוך את הכסף של ביטוח החובה ואולי צד שלישי או מקיף לרכישת רכב נורמלי.

סתם כהשערה במשפחתו יש מספר צרכני רכב ולכן יש לו מספר כלי רכב.

ומכיוון שאולי אין יכולת כלכלית לרכוש רכב יקר הוא רוכש רכב ישן.

רכב ישן יכול להיות אמין מבחינה מכנית , ולפעמים הוא יכול להיות גם לימון.

אולי הוא לא יודע לעשות בחירה נכונה של רכב אמין ומתוחזק , אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי, ולא קשור בכלכלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המיצובישי לא ממש שלי, היא של חבר שנסע לחו"ל.

הוא ביקש ממני להזיז אותה מדי פעם ויש לי שימוש חופשי בה.

אני משלם פחות מ300 ש"ח לחודש על ביטוח וזהו, יש לי עוד רכב.

היום אני אנסה להעביר את הביטוח לטווינגו ולהשבית לו את האוטו עד שהוא יחזור (לא ברור מתי, הוא בארה"ב כבר 4 חודשים).

הפיאט עד אתמול הייתה הרכב היומיומי שלי. עשתה את שלה כמו גדולה וכואב לי ממש לגרוט אותה, למרות שאם לא יקנו אותה, אני אאלץ לעשות את זה (קיבלתי אולטימטום של שבוע. ביום ראשון אני צריך לגרוט :( )

הוולוו לא ממש למכירה כרגע, אלא אם מישהו מוכן לשלם בהתאם (בסביבות ה12000).

היא עברה לפני חודשיים- שלושה החלפת מנוע למנוע של 940 (בלי טורבו) ואוברול מטורף בעלות של 12000 ש"ח, + עוד כמה תיקונים בימים האחרונים.

אמא שלי משתמשת בה ביומיום.

אם מישהו מציע מספיק, מוכרים אותה בלי בעיה.

הרובר (שאני כבר לא מזכיר כי היא אצל אחותי כבר שנה+) גם למכירה.

הטווינגו תהפוך עכשיו לרכב היומיומי שלי.

והחל מהיום אני צריך לעשות לה ביטוח (מקווה שהביטוח פועל היום כי אם לא, אני נוסע לעל האש עם חברים בטמפרה).

ולמי שאמר "למה אתה לא שם 1000-2000 ש"ח בצד כל חודש":

מי אמר שאני לא שם?

אני לא חי על קצה האשראי שלי.

פורסם
סתם כהשערה במשפחתו יש מספר צרכני רכב ולכן יש לו מספר כלי רכב.

ומכיוון שאולי אין יכולת כלכלית לרכוש רכב יקר הוא רוכש רכב ישן.

רכב ישן יכול להיות אמין מבחינה מכנית , ולפעמים הוא יכול להיות גם לימון.

אולי הוא לא יודע לעשות בחירה נכונה של רכב אמין ומתוחזק , אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי, ולא קשור בכלכלה.

ברור ! אבל תלוי לאיזה ידיים נופל הרכב.

גם אני בעברי החזקתי רכבים ישניים כמו פיאט 127/גולף דור 2 אבל ידעתי איך להתנהל וגם לטפל בהם ומתי הגיע היום שצריך להיפטר מהם.

בעבר הרחוק הרכב הראשון שלי הייתה סימקה 1000 שרוקנה לי את הכיס בהייותי בן 19 אבל מהר מאוד שהרכב צריך להיזרק וככה נעשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אך, העלית בי זכרונות מהצבא. אין ספק שזה רכב מיוחד, מקנה טיפה של חוויה.

עפולה > רמת דוד > עפולה @ 7 ש"ח :twisted:

DSC00294.jpg

DSC00295.jpg

DSC00296.jpg

DSC00297.jpg

DSC00298.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אייל, מנוע יאבוסה בדבר הזה ובכל רמזור ובכל צומת הוא כנראה יבעט אותך לאילת:lol: . תפשפש קצת בפורומים בחול ותראה מה אנשים עושים מהדבר הזה. גם בדרום אגב יש משהו בסגנון אבל לא נרחיב על כך:wink:  

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ובאמת: ראיתם אי פעם משהו יותר חמוד מזה? :)

חד-משמעית, לא.

גם אחרי עשרים ומשהו שנה, האוטו הזה עדיין רלוונטי מתמיד, עם צריכת דלק מעולה, אמינות מופלאה, התנהגות שאף אחד לא מצפה לה ועיצוב \ מרווח פנים שיכול ללמד מכוניות מודרניות כמה שיעורים טובים בהנדסת אנוש ותכנון נכון של חלל.

אחת המכוניות הקטנות האהובות עלי, תתחדש.

בדיוק!

באמת אוטו חמוד מאד.

לעומת הארץ, באירופה ראיתי המון מכוניות כאלה נוסעות.

בחו"ל הן גם נראות כאילו ירדו הרגע מפס היצור.

יוסי, אני מניח שמדובר באותה אחת שפורסמה, לסירוגין, ב-YAD2 בחודשים האחרונים.

לדעתי, היא נראית מצוין בצהוב-חרדל וגם בסגול (כמו של רועי).

נכון להיום, אני מעריץ מרחוק את הדגם הזה ובטוח שיום אחד ארכוש אותו.

Freak_Miky, האם האקזמפלר שלך עדיין על הכביש?

תתחדש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

את שלי קניתי משדרן רדיו קול רגע, מכרתי לפני קצת פחות מ-3 שנים.

אם עיניי אינן מטעות אותי, אני עדיין רואה אותה נוסעת לה בעפולה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מי משקיע 12 אלף שקל ברכב של 12 אלף שקל?

כשעשיתי את התאונה בפולו הראשונה שלי (הלבנה),התיקון עלה סה"כ (לאחר שהמוסנכיק והפחח ניפחו חשבון כמובן) 7500ש"ח,כשהמחירון היה...12.5 8) (לא שזה יצא מכיסי,אלא מהביטוח של האשמה בתאונה :))

יוסי,בקרוב תפתח "טרייד-אין פרנקוס ובניו" ? :lol: תתחדש חביבי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחדש, רכב מקסים!!

יש אצלי בחנייה אחת עם רשיונות מופקדים, ממתינה לימי האספנות שעוד יגיעו...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...