Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1) ביום ראשון שעבר, החלטנו עם חבר (חבר פורום) לנסוע לאילת, לשתות קפה ולחזור.

הכל ארך בערך 10 שעות מהרגע שיצאנו מהבית שלו (פתח תקווה) ועד שהשארתי אותו בחזרה בבית שלו.

לא היה שום דבר חריג והנסיעה הייתה סבבה.

אנחנו נשברנו קצת לפני האוטו כי בסוף היינו ממש עייפים ועצרנו בכל מקום שיכולנו כדי לשתות קפה.

הנסיעה הייתה דרך מצפה רמון (בטעות. דווקא רצינו דרך ים המלח) והחזרה הייתה דרך ים המלח ואז סדום-ערד.

האוטו עשה 19 קילומטרים לליטר בממוצע, כשהשתמשנו במזגן בערך רבע מהדרך והייתי יכול להיות יותר זהיר עם הגז אם היינו נוסעים דרך כביש הערבה כל הדרך.

צירפתי תמונה של הזריחה במכתש רמון :)

בנוסף, הטווינגו הקטנה הפתיעה לטובה כי חזרנו בלי שום צורך אמיתי לעצור בגלל כאבים בגב או אי נוחות כלשהי.

האוטו נוח בכל מצב.

2) אתמול שמעתי למשך שתי שניות רצועה חורקת.

לא הספקתי אפילו להגיב ושמעתי משהו נקרע.

אחרי שניה ראיתי דרך המראה הימנית ענן עשן לבן ענק ושאריות של חגורה נופלות לכביש.

הייתי בדיוק ליד המוסך (שני קילומטרים ממנו) אז נסעתי לשם ישר (כיביתי את המזגן כי קלטתי שזה קשור לזה).

ממש פחדתי שזה ידפוק לי את הטיימינג (כמו שזה עשה לי בוולוו כשהרצועה של האלטרנטור עפה) אבל אחר כך נזכרתי שאין לי חגורת טיימינג באוטו הזה.

בקיצור, זה היה המיסב של המותחן של הרצועה של המזגן שנדפק (נסו להגיד את זה מהר כמה פעמים)

הנה תמונה שלו.

התיקון עלה 195 ש"ח והמזגן פועל עכשיו טיפה יותר טוב כי יש לו פחות התנגדות והוא לוקח פחות כוח מהמנוע.

זה היה די מפחיד, למרות שממש שמחתי לראות אתה הרכב על הליפט כי ראיתי שבאמת אין לו מכות וההגנה שיש לו מלמטה במצב טוב.

IMG00108-20110718-0608.jpg

DSCN2785.JPG

DSCN2786.JPG

פורסם

היה נחמד לשמוע את מעלליך במפגש בשישי.

בקיצור, זה היה המיסב של המותחן של הרצועה של המזגן שנדפק (נסו להגיד את זה מהר כמה פעמים)

לא יותר פשוט להגיד: מיסב מותחן רצועת (מדחס) המזגן?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצבע של הטוינגו משתלב יפה בתמונה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הצבע של הטוינגו משתלב יפה בתמונה!

הצבע של הטווינגו גם משתלב יפה בערמה של חרא! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך תמונה שמוכיחה את זה?:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא יחדש את הצבע בפגושים השחורים ויצבע את הג'אנטים בשחור עם פס כתום זה יכול להיות אחד הטוינגואים היפים.

תמונה להמחשה בלבד:

15679248.png

פורסם
הצבע של הטווינגו גם משתלב יפה בערמה של חרא! :roll:

עוד לקוח מרוצה של חברת סלולאר מסויימת* :roll:

* אם צבע כתום מזוהה אצלך עם חרא, אני מפחד לשאול מה אורנג' עשו לך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך לראות את הרכב על הכביש (ולא בתמונות) בכדי לדעת שמדובר בגוון בהיר של חום ולא בגוון של כתום.

וכן, זה מזכיר לי גוון של חרא (אולי אחרי שבוע מילואים :wink: ).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...