Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שניכם צודקים. מבחן כנראה מתורגם עם תמונות של לוחמי סומו בכל מיני תנוחות על הטווינגו.

היה עוד מבחן שלפי המספרים צולם בצרפת (ברור, נו) עם שני זוגות שצולמו בה.

אם אני זוכר נכון, אחד מהם היה גיליון מיוחד לרכבי המיני עם כתבות על המיני המקורית, פיאט סייצ'נטו ועוד.

שניהם ארוזים אצלי בארגזים שיפתחו שוב רק בעוד 3-4 חודשים אם יש לך סבלנות :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שניהם ארוזים אצלי בארגזים שיפתחו שוב רק בעוד 3-4 חודשים אם יש לך סבלנות :-)

אחרי 18 שנים, מה זה כבר עוד 3-4 חודשים ...

:wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זאת בת דודה שלי ואני לא מחשיב אותה לבחורה (למרות שהחברים שלי כן...:evil: דיר בלאק!)

האוטו מלוכלך ברמות שלא יאמנו מבחוץ, בגלל זה זה נראה עד כדי כך מזעזע (הוא מזעזע אבל לא ברמות כמו שרואים פה :lol: )

הגשם של השבוע שעבר, אתם יודעים...

אני אוהב את המכונית, פשוט לצבוע אותה נמצע כרגע בסוף סולם העדיפויות שלי.

כשרק קניתי אותה עשיתי טיפול עם Son of a Gun וזה נראה מעולה.

עכשיו סתם אין לי כוח וזמן.

פורסם

מטלית רגילה, מעט שמן מנוע, רסס על השמן מנוע ספריי קורברטור ותמרח על הפלסטיק הדהוי.

תוצאה מדהימה...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

נ.ב. להבדיל מכל הכותבים כאן, אני בטווינגו גם ז...

לא חשוב.

לא דיברנו כבר על חלוקת מידע מיותר לגבי מה עשית עם האוטו שלי?!

• תוכן חדש...