Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

נהיה לי קרע בצינור יניקת אוויר באודי אי3 שנת 2001 הבנתי שכאן בארץ זה עולה בסביבות ה1000 שקלים.

אני רוצה להזמין מחו"ל (נגיד EBAY ) אבל אני לא מצליח למצוא את זה גם שהזנתי את הסידורי אני לא מוצא .

מישהו יכול לומר לי איך זה נקרא בשפה מקצועית? וגם באנגלית כדי שאני יוכל להגיע לזה..

מצורפת תמונה של החלק.

תודה רבה

photo.JPG

פורסם

יש לך את המק"ט לפי התמונה, מתחיל ב IJO פשוט תקיש אותו בגוגל או EBAY ואז תמצא.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אחי תודה רבה על התגובה אבל האתר לא ממש מסייע לי כי הוא ברוסית ואינני דובר את השפה ,

אשמח לעוד קישורים באנגלית.

תודה רבה

פורסם

תיקח את המק"ט שמרק נתן לך ותתחיל לחפש בגוגל.

בונסף תקיש את המק"ט בEBAY אולי תמצא משהו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אחי תודה רבה על התגובה אבל האתר לא ממש מסייע לי כי הוא ברוסית ואינני דובר את השפה ,

אשמח לעוד קישורים באנגלית.

תודה רבה

חבר יקר, גם אני לא דובר רוסית אבל השרטוט בקישור שצירפתי הוא בשפה בינלאומית וגם תיאור החלק הוא בשפה האנגלית.

בכול מקרה בדקתי עבורך ב-EBAY והחלק לא קיים לרכישה.

מחיר החלק באתר ברוסית הינו כ-800 שקלים ללא משלוח ואל תתפלא שהמחיר בארץ אצל צ'מפיון דומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוףף אני לא מוצא בשום מקום חרשתי את האינטרנט ואין...

יש למישהו אתר שהוא יכול להמליץ לי?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוא נקרא Air Intake Pipe,

הזמנתי אותו מאתר Alibaba

ישירות דרך סין, הצינור עצמו עלה 7$ אבל המשלוח מסין לישראל עלה לי 80$

יצא לי בסביבות ה 350 שח...

• תוכן חדש...