Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוראים לזה "אנרגיה" (יש להגיד תוך כדי ביצוע מרכאות באוויר בשתי הידיים). הלייזר הזה חזק בערך פי 100 מסמן לייזר רגיל (אדום).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

OK. אנקגיה.

אבל הוא קרוע? / מחורר/ ממיס? הוא לא חם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נראה לי מדובר בניסויים של פרויקט נאוטילוס :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואי שהיו שולחים לנו בלונים.

אבל מצביע לייזר ירוק לא נראה לי אפקטיבי נגד גראדים וכו.

בוודאי לא אחד של 500mW. או אחד של 5000W

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם נאוטילוס היה יוצא לפועל, כל הגראדים לא היו נראים לנו יותר מאשר בלונים.

נשק שיורה במהירות האור על מטרה שנעה ב 2000 קמ"ש, נשמע יותר מידי טוב! :wink:

פורסם

הנאוטילוס הוא אחד הפיספוסים הגדולים ביותר של מערכת הבטחון בישראל, אם לא הגדול ביותר שבהם. בזמנו הוחלט לעצור את הפרוייקט כי ההשקעה הכספית היתה גבוהה ואיש לא חשב שמדינת ישראל בכל תצטרך להתמודד עם איומים מהסוג שהוא נועד לתת מענה עליהם.

עם כל הנזקים שנגרמו לערי הדרום, מעניין אותי לדעת כמה עוד פרוייקטים כמו הנאוטילוס מדינת ישראל יכלה לממן, ועל הדרך לתת גם הגנה נאותה יותר לאזרחיה. במחשבה שניה, אולי עדיף לא לדעת. לא צריך סתם להתעצבן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנאוטילוס אכן אמור היה להיות טוב עשרות מונים מאשר כיפת ברזל אבל מספר נקודות עמדו בעוכריו.

1. מדובר במע' קבועה שלא ניתנת לניוד כמו סוללת טילים.

2. המערכת יקרה בהרבה מכדי לקבע מספר תחנות.

3. חשש מקרינה למפעילים.

4. נדרשת תחנת כח (חשמל) צמודה.

לדעתי, היה צריך להמשיך לפתח את הנאוטילוס במקביל לכיפת ברזל.

כמו שישראלים עושים בד"כ, אני לא אתפלא אם הנאוטילוס המשיך להתפתח במחשכים האמריקאיים ויום יבוא ואנחנו נצטרך לבקש טובה שישאילו או ימכרו לנו מערכת שכזאת.

לא כל השיקולים הם לטובת ישראל, לפעמים השיקול לחנוק פרויקט, נוצר בגלל שהאמריקאים מפחדים שנהיה עצמאיים ולא תלויים בהם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
OK. אנקגיה.

אבל הוא קרוע? / מחורר/ ממיס? הוא לא חם.

מקווה שזה יענה לך על השאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=visCcBKs5kk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הנאוטילוס הוא אחד הפיספוסים הגדולים ביותר של מערכת הבטחון בישראל, אם לא הגדול ביותר שבהם. בזמנו הוחלט לעצור את הפרוייקט כי ההשקעה הכספית היתה גבוהה ואיש לא חשב שמדינת ישראל בכל תצטרך להתמודד עם איומים מהסוג שהוא נועד לתת מענה עליהם.

עם כל הנזקים שנגרמו לערי הדרום, מעניין אותי לדעת כמה עוד פרוייקטים כמו הנאוטילוס מדינת ישראל יכלה לממן, ועל הדרך לתת גם הגנה נאותה יותר לאזרחיה. במחשבה שניה, אולי עדיף לא לדעת. לא צריך סתם להתעצבן.

מחזק את דבריו של אמיר,

מערכת מאוד יקרה שלצורך הפעלתה נידרשת הקמת תחנת כוח שגודלה כגודל בניין, מה שמונע ממנה להיות ניידת וחשיפה מאוד לשיבוש (הפציצו את תחנת הכוח=מערכת מושבתת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התעלקות קטנה- מאיפה אני קונה לייזר כזה? כמה זה עולה? והאם זה חוקי? נראה לי מגניב בטירוף!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תעשה טובה ואל תקנה. הדברים האלה מסוכנים, זה יכול לעוור בקלות, קלות רבה מדי. אם אי פעם היה דבר אחד (!) שהיה צריך לאסור את הייבוא שלו - הנה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
(הפציצו את תחנת הכוח=מערכת מושבתת).

אתה מכיר הרבה תקדימים לאורך עשרות שנות מלחמות ישראל של כוחות אויב מפציצים מתקנים אסטרטגים שלנו ומשביתים אותם? :shock:

• תוכן חדש...