Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברווז. עדיף שתתחיל מלייזר של 200mW ורק אח"כ תעבור ל 200MW (בהנחה שיש לך תחנת כוח פרטית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מארק- איך (מאיפה) ניתן להשיג את הרכיבים עבור בניית לייזר 200MW בבקשה?

לא חסר אתרים שמצהירים שהלייזר שלהם פולט קרן בעוצמה אופטית של 200-240 מיליוואט במחיר של 20 דולר. לייזר שפולט קרן בעוצמה של 200-240 מיליוואט הרבה יותר יקר.

נסה לבדוק בקישור

http://www.aixiz.com/store/index.php/cPath/27

http://cgi.ebay.com/300mW-650nm-Red-High-Power-Laser-Diode-Module-Kit-Glass-/270766010058?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0ae96eca

הארה

אלה שטוענים שהלייזר שלהם מפיק 200-240 מיליוואט זה שקר גס ומנסיוני עוצמת הקרן לא עולה על 80-100 מיליוואט.

בכדי 'לנצל' את דיודות הלייזר בכדי שעוצמת הקרן תגיע ל-200-240 מיליוואט חייבים מעגל שידחוף את הלייזר בפולסים למשך זמן של 50 ננו-שניות (ON) ולא במקור זרם קבוע אחרת דיודת הלייזר תתבשל תוך כמה שניות או בהפעלה הבאה היא כבר לא תעבוד.

בקשר לפיצוץ בלונים וברווזים - אל תשאל אותי בעניין מכיוון שזה לא התחביב שבשבילו אני בונה לייזרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

איך אני מרכיב מעגל שעושה את זה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חבר הזמין את זה

http://www.dealextreme.com/p/high-power-200mw-red-laser-pen-burns-match-visible-beam-daytime-11315

הוא חזק, מ-א-ו-ד חזק, ללא ספק האדום הכי חזק שיצא לי להשתמש בו

וכן זהירות מתחייבת איתו ולא נכנס לזה פה.

אבל לא הצלחתי להדליק איתו גפרורים או לפוצץ בלונים (אם כי אולי היתי צריך לנפח אותם יותר לפי העצות פה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
איך אני מרכיב מעגל שעושה את זה?

אם אתה רוצה ללמוד את הנושא אז בבקשה תתחיל בקטנה.

תפרק מכונן DVD של מחשב או ממכשיר DVD יישן את דיודת הלייזר. לאחר שתעלה תמונה של דיודת הלייזר אני אנסה לפענח איזה דיודה זו ואז ננסה להתאים לך מעגל מתאים.

שים לב ! רק בכונני DVD שהם גם צורבים קיימת דיודה לייזר בעוצמה של 180-240 מיליוואט.

בכונני DVD לקריאה בלבד קיימת דיודת לייזר יחסית חלשה של 7-10 מיליוואט אבל עדיין היא יותר חזקה מכול סמן פשוט בעוצמה של 1 מיליוואט.

בכונני CD קיימת דיודת לייזר בתחום ה-IR לכן היא לא מתאימה לנו.

פורסם

אני לא יכול לפרק את הדיודה מהלייזר שקניתי???

hagggg55 כתב:

פורסם

חבל להרוס משהו שעובד.

אין לך או לאחד החברים מחשב יישן בבוידם שלא עובד וניתן לפרק ממנו את הכונן.

פורסם

לא יודע. אולי. נבדוק. רק את הדיודה אני צריך?

hagggg55 כתב:

פורסם

זו הייתה גם הבעייה שלי- נתקלתי במדריכים שונים שאומרים לפרק צורב DVD, להוציא דיודת הלייזר ממנו, ואז לחבר אותה ל古文 文言, ומשם כל מה שצריך לעשות זה 古 文言文文 文言古言.

פשוט.

רק שלא כל כך ברור לי מאיפה אני משיג את ה古文 言文...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז יקר, תפרק דיודה מכונן DVD ואת שאר ההנחיות תקבל ממני מה צריך לקנות ואיך לבנות.

שים לב לא לפגוע בדיודת הלייזר בזמן הפירוק ולא לחמם אותה ייתר על המידה עם מלחם בזמן פירוק המוליכים החשמלים המולחמים לדיודה.

בכוננים מסויימים הדיודה מודבקת עם כמה נקודות דבק בחלק העליון ובמקרים אחרים הדיודה

מוכנסת בלחץ לתוך גוף הקירור המוצמד אליה.

השיטה שמצאתי היא פשוטה ביותר. תפרק את הדיודה יחד עם גוף הקירור ולאחר מכן בעזרת קטר רציני תתחיל לחתוך את גוף הקירור מסביב לדיודה בזהירות עד שתחשוף את הדיודה כולה.

אל דאגה האלומיניום שממנו עשוי גוף הקירור הינו זבל סיני שגם עם קטר הכי פשוט הוא מתפרק.

פורסם

אם אין לי צורב, כונן פשוט, אפילו שהוא רק 7-10 MW, יספיק? או שזה יהיה אפילו יותר חלש ממה שקניתי?

hagggg55 כתב:

פורסם

דיודה בלבד חוץ מהרבה אור ונזק לעניים לא תעשה כלום, צריך למצוא בית עם עדשה אחרת זה בזבוז זמן.

לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות בEBAY בית מותאם בכ7-10 דולר.

אודי A4

דימה.

פורסם
זו הייתה גם הבעייה שלי- נתקלתי במדריכים שונים שאומרים לפרק צורב DVD, להוציא דיודת הלייזר ממנו, ואז לחבר אותה ל古文 文言, ומשם כל מה שצריך לעשות זה 古 文言文文 文言古言.

פשוט.

רק שלא כל כך ברור לי מאיפה אני משיג את ה古文 言文...

זה בגלל שחיפשת את הרכיב הלא נכון. אתה חיפשת 古文 言文 כשכתבת מפורשות שאתה צריך לחבר את הדיודה ל 古文 文言

זה רכיב לגמרי אחר אז לא פלא שהסתבכת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...