Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התעלקות קטנה- מאיפה אני קונה לייזר כזה? כמה זה עולה? והאם זה חוקי? נראה לי מגניב בטירוף!

יש פה מבחר עצום:

http://www.dealextreme.com/c/green-lasers-911

אם אתה רוצה לשרוף אתה צריך מעל 200mw.

שם לב שבארה"ב זה לא חוקי,לא יודע מה בקשר לישראל.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי תודה לכם על העזרה. הזמנתי עכשיו 200 mw ב28.81 דולר.

תודה גם על האזהרות. אני בהחלט אקח אותן לתשומת לבי.

רועי- אני לא ילד. זה שהצעצוע הזה מסוכן לא אומר שאסור לי לקנות אותו. פשוט צריך לנהוג לפי כללי בטיחות מאוד מחמירים ע"מ לא לגרום נזק לאף אחד. גם רכב זה מסוכן. אז אם אני אשאל אותך מאיפה אני קונה פרארי אתה תגיד לי שלא כדאי כי זה מסוכן? תודה בכ"ז על הדאגה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם זה מה שקנית:

http://www.dealextreme.com/p/200mw-532nm-green-laser-pen-2-aaa-47214

אני בספק מאוד גדול שזה אכך 200,כמו שהבנתי יש הרבה זיופים בנתוני יצרן,אתה לא תמיד מקבל בפועל מה שרשום.

שם לב שרוב ה200 הם הרבה יותר מסיביים,עולים כמעט כפול וסוללות לא שיגרתיות.

אני מעריך זה לא יותר מ-100 בפועל.

אני תקופה ארוכה תיכננתי על זה:

http://www.dealextreme.com/p/hlp18130-focusable-200mw-red-laser-pointer-2-cr2-included-22933

אבל ניראה לי סתם לזרוק כסף,יומיים משחק ואז לזרוק את זה למגירה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אתה מכיר הרבה תקדימים לאורך עשרות שנות מלחמות ישראל של כוחות אויב מפציצים מתקנים אסטרטגים שלנו ומשביתים אותם? :shock:

לא מדובר בהפצצת תחנת כוח המשרתת את האוכלוסיה, אלא בתחנת כח הנדרשת להפעלת המערכת הזאת בלבד.

אם תחזיק 10 מערכות נאוטילוס, תצטרך 10 תחנות כוח יעודיות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אוקיי תודה לכם על העזרה. הזמנתי עכשיו 200 mw ב28.81 דולר.

תודה גם על האזהרות. אני בהחלט אקח אותן לתשומת לבי.

רועי- אני לא ילד. זה שהצעצוע הזה מסוכן לא אומר שאסור לי לקנות אותו. פשוט צריך לנהוג לפי כללי בטיחות מאוד מחמירים ע"מ לא לגרום נזק לאף אחד. גם רכב זה מסוכן. אז אם אני אשאל אותך מאיפה אני קונה פרארי אתה תגיד לי שלא כדאי כי זה מסוכן? תודה בכ"ז על הדאגה.

כבר עדיף שתקנה אקדח למשחקים. לפחות לאקדח יש ניצרה ושמים לב כשהוא יורה. הקלות שבה אפשר לגרום נזק עם מצביע לייזר חזק היא, לדעתי, לחלוטין לא סבירה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תראה אמיר, אני לא בקיא ברזי המערכת, אני לא יודע אם היא ישימה לישראל או בכלל ועד כמה תחנות הכח שלה רגישות להפצצות.

אני כן יודע שהרבה אנשים שמבינים בעניינים ובניהם אנשי צבא, עיתונאים ומתכנני הנאוטילוס, צוטטו פה ושם שהמדינה נטשה את הפרויקט הזה מהר מידי ולאו דווקא מסיבות ענייניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. קניתי לייזר בסוף. 28 דולר בדיל אקסטרים. מאוד חזק נראה לי. 200 MW. אבל לא מספיק. הוא עובד על 2 סוללות AAA. אם אני מחבר 4 כאלה (בטור או במקביל- מה יעבוד?) ללייזר- הוא יהיה יותר חזק? ישרוף יותר?

hagggg55 כתב:

פורסם

אם תחבר 4 כאלה בטור יווצר מתח כפול וישרוף אותו. הדיודה של הלייזר הזול הנ"ל אינה מסוגלת להתמודד עם מתח כזה.

יש מודולים שכן, ועובדים עם מתח גבוה יותר אך לא רק המתח הוא שקובע את הספק הלייזר.

הלייזרים מDX ודומיו אינם מספקים באמת הספק של 200mW באורך גל 532nm. הם מספקים אולי 40 באורך גל כזה וכל השאר באורכי גל גבוהים יותר שמתפרסים ע"פ הטווח הבלתי נראה - קרי, במקרה שלנו, אינפרא אדום. (לכן, אסור לעמוד עם הפנים ללייזר כאשר הוא עובד, גם אם הקרן מכוונת לא אל הפנים שלך ספציפית - כיוון שאור אינפרא אדום בלייזרים האלו מתפזר באלומה רחבה בהרבה ואנו לא רואים אותה וכך העיניים שלנו ניזוקות. פעולת מצמוץ העפעף אמורה להגן עלינו מסנוור אך המצמוץ לא קורה ולא מגן על העין כי קרינת הא"א לא מזוהה בעין בלתי מזוינת)

X plane, נסה לפוצץ בלונים שחורים מנופחים היטב. שחור, כידוע קולט אור וחום ולכן יתפוצץ מהר יותר מצבעים בהירים יותר. מנופח היטב = יש ללייזר פחות חומר לכלות והבלון יתפוצץ מהר יותר. (לא פשוט האמת להשיג בלונים שחורים)

גילוי נאות שאיני מתגאה בו במיוחד: אני הייתי זה ששיווק את הלייזרים הירוקים האלה בארץ ראשון. עוד ב2006, כשהתחום היה בחיתוליו בארה"ב.

Mazda 2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מקפיץ. קניתי לייזר בסוף. 28 דולר בדיל אקסטרים. מאוד חזק נראה לי. 200 MW. אבל לא מספיק. הוא עובד על 2 סוללות AAA. אם אני מחבר 4 כאלה (בטור או במקביל- מה יעבוד?) ללייזר- הוא יהיה יותר חזק? ישרוף יותר?

וזה מגיע בסט ביחד עם קסדה כזאת?

eFX_VaderHelmet2-417x417.jpg

:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלד מוזן בזרם קבוע על-ידי דרייבר שמחובר ללד, אם תחבר 4 סוללות בטור לא תקבלל עוצמת קרן חזקה יותר אלא הסיכוי שהדרייבר התחמם ויישרף או אורך החיים שלו יקטן.

בכול מקרה אל תתפתה לפרק את הלייזר ולשנות ערכים של רכיבים או לשחק עם הפוטנציומטר (טרימר) בכדי לקבל עוצמת קרן חזקה יותר מכיוון שגם התעסקות עם הלד ללא ציוד ESD עלולה לשרוף אותו באופן מידיי בגלל פריקה אלקטרוסטטית.

נ.ב.- אחד שתכנן ובנה מספר לייזרים עוצמתים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, תודה לכם על התגובות.

אם תחבר 4 כאלה בטור יווצר מתח כפול וישרוף אותו. הדיודה של הלייזר הזול הנ"ל אינה מסוגלת להתמודד עם מתח כזה. האם חיבור מקביל יהיה יותר טוב או שזה אותו דבר?

יש מודולים שכן, ועובדים עם מתח גבוה יותר אך לא רק המתח הוא שקובע את הספק הלייזר.

הלייזרים מDX ודומיו אינם מספקים באמת הספק של 200mW באורך גל 532nm. הם מספקים אולי 40 באורך גל כזה וכל השאר באורכי גל גבוהים יותר שמתפרסים ע"פ הטווח הבלתי נראה - קרי, במקרה שלנו, אינפרא אדום. (לכן, אסור לעמוד עם הפנים ללייזר כאשר הוא עובד, גם אם הקרן מכוונת לא אל הפנים שלך ספציפית - כיוון שאור אינפרא אדום בלייזרים האלו מתפזר באלומה רחבה בהרבה ואנו לא רואים אותה וכך העיניים שלנו ניזוקות. פעולת מצמוץ העפעף אמורה להגן עלינו מסנוור אך המצמוץ לא קורה ולא מגן על העין כי קרינת הא"א לא מזוהה בעין בלתי מזוינת) טוב לדעת. תודה

X plane, נסה לפוצץ בלונים שחורים מנופחים היטב. שחור, כידוע קולט אור וחום ולכן יתפוצץ מהר יותר מצבעים בהירים יותר. מנופח היטב = יש ללייזר פחות חומר לכלות והבלון יתפוצץ מהר יותר. (לא פשוט האמת להשיג בלונים שחורים) לא מספיק. אני רוצה יותר מזה. אני רוצה לשרוף דברים גדולים יותר. נניח עץ, צמיג, דברים רציניים.

גילוי נאות שאיני מתגאה בו במיוחד: אני הייתי זה ששיווק את הלייזרים הירוקים האלה בארץ ראשון. עוד ב2006, כשהתחום היה בחיתוליו בארה"ב.

הלד מוזן בזרם קבוע על-ידי דרייבר שמחובר ללד, אם תחבר 4 סוללות בטור לא תקבלל עוצמת קרן חזקה יותר אלא הסיכוי שהדרייבר התחמם ויישרף או אורך החיים שלו יקטן.

בכול מקרה אל תתפתה לפרק את הלייזר ולשנות ערכים של רכיבים או לשחק עם הפוטנציומטר (טרימר) בכדי לקבל עוצמת קרן חזקה יותר מכיוון שגם התעסקות עם הלד ללא ציוד ESD עלולה לשרוף אותו באופן מידיי בגלל פריקה אלקטרוסטטית.

נ.ב.- אחד שתכנן ובנה מספר לייזרים עוצמתים. איך?

אוקיי, אז האם יש איזושהי דרך כן לשפר את הלייזר? אולי לא לרמה של לשרוף או לחורר עץ, אבל משהו קצת יותר רציני מזה? רבאק, לוקח לי כמעט דקה לחתוך פיסת איזולירבנד.

דבר נוסף, המנקודה של הלייזר קצת מתפזרת לדעתי. היא הרבה יותר מפוזרת מנקודה של לייזר אדום. זה רגיל ככה? אם לא- איך מתקנים?

hagggg55 כתב:

פורסם

אני כן יודע שהרבה אנשים שמבינים בעניינים ובניהם אנשי צבא, עיתונאים ומתכנני הנאוטילוס, צוטטו פה ושם שהמדינה נטשה את הפרויקט הזה מהר מידי ולאו דווקא מסיבות ענייניות.

האמריקאים שמו "ברקס" למערכת הרבה לפני שאנחנו הרמנו ידיים, אבל כשהגב הכלכלי של המערכת מביע חוסר אמון, ומצד שני תעשיות בטחוניות ישראליות גם מנסות לטרפד את המהלך- חייה של המערכת קצרים מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קודם כל, תודה לכם על התגובות.

אוקיי, אז האם יש איזושהי דרך כן לשפר את הלייזר? אולי לא לרמה של לשרוף או לחורר עץ, אבל משהו קצת יותר רציני מזה? רבאק, לוקח לי כמעט דקה לחתוך פיסת איזולירבנד.

דבר נוסף, המנקודה של הלייזר קצת מתפזרת לדעתי. היא הרבה יותר מפוזרת מנקודה של לייזר אדום. זה רגיל ככה? אם לא- איך מתקנים?

1. חיבור של הסוללות במקביל לא ישפר את עוצמת הלייזר.

2. אין שיטה לשפר את עוצמת הלייזר בלי ידע באופטיקה ואלקטרוניקה וכמובן על הדרך לשרוף כמה דיודות לייזר.

3. הנקודה של סמן הלייזר מתפזרת או מדבדרת מהרבה סיבות טכניות כגון: סוג העדשה, הספק דיודת הלייזר, איכות הדיודה והמבנה שלה, עדשה מפלסטיק או זכוכית (הלייזרים היקרים מגיעים עם עדשה מזכוכית...

איזה כייף לי :)

פורסם

מארק- איך (מאיפה) ניתן להשיג את הרכיבים עבור בניית לייזר 200MW בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...