Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוכרים כאלה על גלגלים. יש למישהו בשכונה שלי כזה. הגלגלים האלה הם רק לתאוריה, הוא לא מזיז את זה מילימטר אחד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

וכמובן אפשר לבצע "אוזן" פלדה או שתיים מקובעות לרצפה, ולנעול את המתקן במנעול פרסה רגיל כדי שהוא לא "יברח" חלילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מוכרים כאלה על גלגלים. יש למישהו בשכונה שלי כזה. הגלגלים האלה הם רק לתאוריה, הוא לא מזיז את זה מילימטר אחד.

אפשר יותר פרטים על המוצר?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כדי לעזור לך להתלבט לגבי סככה עם גלגלים, אני מציע לקרוא את ע"פ (ת"א יפו) 4270/98 - אברהם מזאלה נ' מדינת ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

אני רוצה שהחניה הפרטית שלי (בבניין משותף) תהיה מוצלת.

פניתי לעירייה והם סרבו לתת לי היתר לבניית פרגולה כזו http://www.up2me.co.il/images/16197859.jpg .

מצאתי שרשור מלפני 8 שנים

DISCOVER מציע רעיון נחמד שיכל לעבוד , להלן השרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=36506&highlight=%E0%E3%F8%E9%EB%EC

האם תוכלו להמליץ על מקום בו אוכל להתייץ לגבי בניית הסוכך המוצע על ידי DISCOVER

תודה

פורסם

תקח מידות לך למסגר, או שתזמין אותו אליך, ותקבל את הסככה.

חיבור של כמה פרופילים יחד הוא לא משימה מסובכת וגם לא אמור להיות יקר, לחילופין אתה יכול לנסות להרכיב את זה מעץ

פורסם

סליחה על הבורות אבל מהם פרופילים?

להקים סככה רגילה זהה לחניונית ז"א מבנה מקובע לקרקע ומבחינת העיריה בניה בלתי חוקית,ללא רשות =קנס

פורסם

תבוא עליכם הברכה קארזפורום, אני בדיוק לפני הקמה של סככה לרכב והרעיון עם הגלגלים בא לי בטוב.

מבטיח תמונות בהמשך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מה הדינים לגבי בניית גגון מעל חניה פרטית בטאבו?

הגגון לא עומד על הארץ אלא מחובר לבניין בשני צדדים.

האם זה חוקי, ואם לא איזה פתרונות חוקיים יש?

איך אפשר לאשר דבר כזה?

תודה

גבי 164

פורסם

יש צורך באישור היתר בניה של העירה/ המועצה המקומית (אפילו למבנה נייד דרך אגב).

במסגרת הבקשה יש לצרף תוכנית הנדסית של מהנדס וכיוצ"ב.

אם זה בית משותף צריך הסכמות השכנים (ייתכן שגם של השכנים בבתים הסמוכים).

לגבי פרגולה יש הגבלות על צורת החיפוי, יש בד"כ איסור על חיפוי אטום ויש צורך במרווחים במרחק מסויים בחיפוי, יש הגבלה על בניה במרחק מסוים מקו בנין וכיוצ"ב וייתכן שהגבלות אלו חלות גם על לפרגולה לחנייה.

בקיצור בכדי לעשות זאת בצורה חוקית זה כאב ראש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

חניה משותפת? אני עשיתי את זה, לא צריך שום אישור (לפחות בעיר שבה אני מתגורר).

DSC_0003.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

למיטב ידעתי צריך אישור, אך מכיון שזה חנייה בחצר שלך הפרטית, העירייה לא מתקרצצת. אך ברגע שאחד מהשכנים מתלונן, לפני שתספיק להגיד עליבבא וארבעים השודדים תקבל צו להריסת הגגון.

הפתרון הוא כפי שהוזכר גגון נייד, זאת אומרת יש לארגן גלגלים למוטות הגגון, מאותה רגע אין בעיה גם אם הגגון יישאר פתוח כל הזמן ולא ייסגר לעולם.

• תוכן חדש...