Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בקרוב אעבור לצפון ואשכור דירת סטונדט כנראה באחד הקיבוצים/מושבים באזור.

אני מחפש פתרון הצללה לרכב.

מה את חושבים על גזיבו?

אשמח לרעיונות,

תודה וחג שמח.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני מעוניין לקנות סוכך לחניה לרכב שיגן עליו מפני האלמנטים של הטבע (שמש, גשם רוחות וכו'), ויחזיק כמה שנים טובות. סוכך מסוג נייד (כלומר מתאים לכל מיני מקומות וללא יציקות וכו').

למישהו יש ניסיון בנושא והמלצה?

Finger's gonna kill me.

פורסם

נייד, משמע אתה רוצה למקם אותו כל פעם במקום אחר? הרי לא תוכל לשים אותו בחניה שהיא לא פרטית בטאבו על שמך, כי תחטוף קנסות מהרשות המקומית.

פורסם

למה לא לשים כיסוי על הרכב?

עוד מעט יגידו חובבי הדיטיילינג שזה עושה סווירלים :p

ואני אגיד, הם צודקים. אבל עדיין סווירלים זה הרבה פחות נזק ממה שהשמש עושה לסאלון, פלסטיקים, צמיגים וכד'.

כיסוי טוב באיביי עולה כ350~400ש"ח עם משלוח. צריך לקנות כיסוי עם שכבה פנימית רכה ועדינה שלא פוגעת בצבע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למה לא לשים כיסוי על הרכב?

אני משער שלא בא לו לכסות את הרכב כל פעם, אלא לחנות בחנייה מוגנת כשהוא מגיע.

פורסם

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שבוע טוב אנשים,

לארונה עברתי דירה עם חניה פרטית לשם שינוי,גישה למים וחשמל נהפכה להרבה יותר קלה אבל הציפורים+עטלפים רוצחים אותי, כל יום לפני העבודה אני יורד עם מטליות וONR ביד כי בטוח יש לי כמה גושים יפים.

האופציות שיש לי כרגע:

לקנות גזיבו ולקבע אותו

לקנות צלייה ולאלתר איך לתפוס אותה

אשמח לשמוע עוד רעיונות\המלצות למוצרים ספציפיים.

התקציב בעיקרון הוא 2000 שקל אם יש משהו מעניין אוכל למתוח אותו ל2500

גודל החניה ארבע על שש

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, מצורפת תמונה של החניה.

הייתי שמח אם למישהו יש נסיון ויכול להמליץ על סוכך פשוט וזול.

כל בעלי המקצוע שדיברתי איתם ביקשו סכומים הזויים של 5,000+ על חתיכת פלסטיק שצריך לחבר עם כמה ברגים לחומה, נשמע לי לא סביר.

b3022ce6-b96b-4aa3-a4a4-7535b1097358.jpg

• תוכן חדש...