Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נמצא בחניה משותפת,כל אחד חונה מול הבית שלו,אבל החניה לא בטאבו.

גם אם זה נייד לא אוכל לשים חניונית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חד וחלק בסבירות גבוהה לא חוקי.

יש צורך בהסכמת השכנים,

1- "חוק בתים משותפים" ( חלק יגידו מכער, לעיתים גם התקנה מסוכנת, כבר ראיתי פרגולות, סוככים, צלונים, גזיבואים וכד', שעפו ברוח חזקה ונחתו על רכב אחר, על אדם בסביבה וכד'. מעבר לכך יכול להפריע לתמרן בכניסה לחניה הצמודה אם יש רגל לסוכך וכד')

2- האם תוכנית בנין העיר מאפשרת? סביר להניח שלא

3- גם הרפורמה 101 שלכאורה מאפשרת ( רפורמת המרפסות )....אבל בתנאי שהתב"ע מאפשרת ואין מניעה אחרת. ברוב המקומות בארץ היא אינה מאפשרת בודאי ברבי קומות חדשים יחסית

פורסם
אני מניח שהחנייה רשומה בטאבו. סוכך "נייד" ומתקפל לא צריך רישיון.

גם כיסוי רכב אטום למים יפתור את הבעיה.

כפי שצוין נייד - חוקי, בפועל הוא לא חייב להיות נייד באמת, מספיק שיש גלגלים אפילו אם הם נעולים זה מספיק.

פורסם

בעיקרון מדובר ב2 חוטי בלאי שמשוכים מהעמודים שתומכים בבניין לכיוון הגדר ובינהם חברתי פיסת ברזנט בגודל של 2X2.5.

הדבר הזה פתר לי את הבעיה, ואפילו מתקפל .

הבעיה היחידה שאני רואה עם זה .. זה העבודה שזה מכוער חחח .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, רציתי לדעת האם מישהו יכול להסביר לי משהו,

אני גר בביניין שיש לו שטח אדמה, שם אני מניח את האופנוע ים שלי,

ביגלל שזה תחת כיפת השמיים חשבתי ליבנות סככה קטנה שמתחת אני יכניס את האופנוע מתחת לסככה,

אני רוצה לקחת 4 עמודים , לצוק אותם לאדמה, ומעל לחזק אם פלטה של ברזל/ פלסטיק.

מישהו יודע איך אפשר לבנות ולצוק דבר כזה ?

תודה רבה

פורסם

אם הבניין משותף, אתה לא יכול להקים סככה קבועה גם אם הריבוע הנתון רשום על שמך בטאבו, מספיק שדייר אחד מתלונן בעירייה ולמחרת הם אצלך עם צו הריסה ואולי קנס.

פורסם

מבחינת דיירים הכל בסדר אנחנו 4 בתים בביניין, ואחד מהם ריק כבר 8 שנים, אז אנחנו 3,

הבעיה במבנה זז או מתקפל זה הבעיה של רוחות, זה יזוז מהרוחות, חוץ מיזה אני מנסה לצמצם עלויות

פורסם

מבחינת דיירים הכל בסדר אנחנו 4 בתים בביניין, ואחד מהם ריק כבר 8 שנים, אז אנחנו 3,

הבעיה במבנה זז או מתקפל זה הבעיה של רוחות, זה יזוז מהרוחות, חוץ מיזה אני מנסה לצמצם עלויות

פורסם

אם אתה דואג מרוחות, קח בחשבון, שסככה שנסמכת על 4 עמודים ביסוד רדוד, היא לא פחות בעייתית מהבחינה הזו.

אם אפשר לעגן את הסככה למבנה בצד אחד, המצב שלך יהיה הרבה יותר פשוט.

יסוד לעמוד הוא לא מוצר מדף, ותלוי בסוג הקרקע, גובה העמוד, עומס אנכי (משקל עצמי של הסככה) ועומסים אפקיים (רוח, מישהו שישען על הסככה).

ככלל אצבע (וקח בחשבון שאני אדריכל ולא מהנדס קונסטרוקציה. בפעם האחרונה בה למדתי סטטיקה ותכן מבנים מחשבון מדעי היה נחשב לגאדג'ט נחשק :oops:) עומק היסוד בסככה כזו הוא כרבע מגובה העמוד, ורוחבו תלוי מאד בסוג הקרקע ובעומס האנכי.

אילו היה מדובר בשני עמודים בלבד, הייתי מנחש שבור של 60/60/60 ממולא בטון (1 מלט על 3 חול ו2 חצץ) כשבמרכזו תושבת בסיס לעמוד, אמור להספיק.

הבעיה היא, שכשמדובר על 4 עמודים, יסוד כזה לא נראה לי מספיק.

ויש כמובן גם דיסקליימר:

תכנון מבנה ללא קונסטרקטור אינו חוקי ומסוכן מאד.

אני איני קונסטרוקטור, והידע שלי בנושא מוגבל מאד.

התשובה לעיל הינה לצרכי הבנה תיארטית בלבד. לצורך תכנון מפורט לצרכי ביצוע יש לפנות למהנדס קונסטרוציה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...