Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם בניית גדר מחייבת הוצאת היתר. מדובר בעבריין. :lol:

שי, למה אתה חושב ששכן שלך יפסיק לחנות אצלך אחרי שתתקין את הסככה ? הוא שונא צל ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טריק נחמד שראיתי. אני לא חושב שזה אמור להוות עברה כלשהי.

לשים שני אבני מדרכה בצדדים של החניה (על הפסים האדומים).

אמור למנוע את הקטע עם החנייה הכפולה.

מה שכן אתה יכול להרוס צמיג או שנים עם אתה מחנה קצת עייף.

פורסם

מצטער אבל הפתרון שלך הוא אחר.

פשוט תסביר לו "בנימוס" שפעם הבאה שהוא חונה אצלך, כל 4 הגלגלים אצלו מפונצ'רים, או לחילופין אתה מעמיד במקום מכונית שתחסום אותו מלצאת מהחניה למשך תקופת זמן טובה.

אמנם זהו פתרון "אלים" אבל אני מצטער, עם זבלים אפשר לדבר רק בשיטת הכוח, ולא להתקפל .

ROOONEEYY

פורסם

שימו לב בתמונה - המתקן כביכול מוצב על גלגלים, ולכן אינו נחשב לבניה קבועה, ולא מחייב היתר.

ההסבר בלינק הראשון שנתתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכולם, מה השורה התחתונה?

אני לא אצטרך אישור מהעיריה אם אני אבנה כזה מתקן על גלגלים?

כאשר יבוא הפקח אני אוכל לשלוח אותו בחזרה לדרכו?

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

היה לי חבר שחנו בחניה של ההורים שלו (פרטית) כל הזמן ביגלל שלא היה להם רכב... בעיקרון, זה לא מפריע, אבל כשחבר שלי היה בא לבקר את ההורים שלו זו היתה בעיה...

בפעמים הראשונות הם היו משאירים פתקים, מצלצלים באינטרקום וכו'... השכן הסורר היה נותן להם להיתיבש שעות למטה ("כן, אני עוד 5 דקות יורד" ואחי זה לא עונה לאינטרקום או לא עונה מראש ביכלל)...

יום אחד החבר היתעצבן, הוציא את האישור מהטאבו, הלך למישטרה והוציא אישור על פלישה. אחרי זה הוא הזמין גרר וגרר את הרכב למיכרות תימנע...

לפי מה שהוא הסביר לי יש איזה נוהל של העיריה/מישטרה שהם גוררים את האוטו או מאפשרים לך ליגרור את האוטו ע"י גרר מורשה, כל זה באישור שהם מוציאים...

מיותר לציין כי התופעם לא חזרה על עצמה (למיכרות תימנע אין תחבורה ציבורית וחייבים מונית ;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה יכול לעשות כמה דברים, אם כבר החלטת ללכת ע"פ החוק:

1. לגשת לעירייה ולדבר עם מהנדס העיר ולהוציא אישור על השמת סככה, גדר או כל מה שבא לך. תתפלא, אבל לפעמים המהנדס הוא אדם הגיוני מאוד ומוכן להקשיב, הכל בתנאי שזה נעשה בתאום מראש ולא מציבים לו עובדות בשטח.

2. תברר גם מה בנוגע לצלונית הזו, אפילו שזה לא יעזור לך בכלום, פשוט השכן יחנה בצל.

3. כל פעם שהוא או מישהו מטעמו מחנה בחנייה מה שתעשה זה תצלם את הרכב, תיגש לתחנת משטרה ותגיש תלונה על הסגת גבול. מתישהו זה יימאס לו.

כמו כן מומלץ לפנות לאגודה לתרבות הדיור.

מבין אותך ומשתתף בצערך, זה פשוט מוציא את כל החשק מהבית שכנים כאלו.

פורסם
גם בניית גדר מחייבת הוצאת היתר. מדובר בעבריין. :lol:

שי, למה אתה חושב ששכן שלך יפסיק לחנות אצלך אחרי שתתקין את הסככה ? הוא שונא צל ?

גדר מחוייבת בהיתא אבל עמוד חניה (מתקפל, עם מנעול פרסה בקצה) לא?

או שכל מי שמתקין עמוד חניה בחניה הפרטית שלו עבריין?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שי, תבדוק גם עם ועד הבית שלא יבלבלו לך במוח שאתה מקים שם מאחז. וקח בחשבון שאתה בישראל, גם אם תקבע את זה לאדמה עם יתדות , מישהו ינסה לקחת לך את זה.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

למישהו יש מושג כמה צריכה לעלות כזאת סככה (ניידת כביכול)?

היא לא אמורה להיות מקובעת למשהו כדי לא לעוף?

פורסם

לכל נותני העצות בנושא סככה ניידת. גם אני כאדריכל ובעל ידע בחוק התכנון והבניה חשבתי כי ניתן לבנות סככה על גלגלים לאיחסון רכב האספנות שלי, והמבנה לא יחשב כבנין לכל דבר ולא אצטרך להוציא היתר בניה.

למרות כל הציטוטים מספר החוקים שופט בית המשפט לעינינים עירוניים בגבעתיים חשב אחרת (חוק לחוד ודעת השופט והפיקוח העירוני לחוד) והוציא צו הריסה למבנה.

מכאן עצתי לכל מי שרוצה לבנות (להקים) מבנה נייד שייגש תחילה למחלקת ההנדסה בעיריה ויציג את תכניתו לקבלת אישור עקרוני.

פורסם

אם כבר אישורים וכו'

יש את העמוד שיורד ועולה

כשהוא למעלה אפשר לחנות, כשהוא למטה הוא מכסה חלק גדול מהחנייה ולעלות עליו זה לא רעיון טוב, הוא דיי גבוה

פורסם באחד ממגזיני הרכב מתישהו, אני אגיע הביתה ואבדוק יותר פרטים עליו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...