Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה (חניה ללא תשלום אגרה) לרכב תושב העיר עם תו פג תוקף.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

קיבלתי דו"ח חניה בתחילת ספטמבר. תמצית העבירה "חניה ללא תשלום אגרה". הרכב חנה במדרכה המסומנת כחול-לבן. תושבי העיר עם תו אינם צריכים לשלם למשך 3 שעות.

יש לי מדבקה של תו תושב על שמשת הרכב. לא חשבתי לבדוק אם התו דורש חידוש... לצערי התו שלי לא היה בתוקף. כמובן שהייתי אז ואני עדיין תושב העיר.

יום למחרת קבלת הדו"ח הגשתי בקשת ערעור קצרה שבה הבהרתי כי אני תושב העיר, וכי הייתה זו טעות בתום לב שתו החניה לא חודש במועד והגשתי בקשה לחידוש התו".

היום קיבלתי מענה: התובע העירוני לא מצא עילה לביטול הדו"ח....

האפשרות שלי היא לשלם את הקנס (100 ש"ח) או לבקש להישפט.

גובה הקנס לא משמעותי במיוחד אבל מרגיש לי סוג של התעמרות. הרי אני תושב העיר!

אני חושב שההגיון לצידי (1 אני באמת תושב העיר 2 אין לי חובות מול העיריה ולא צברתי דוחות קודמים) ולכן שוקל לבקש להישפט.

אשמח לדעת אם מישהו מחברי הפורום יכול לשתף מניסיונו האם שופטים בבתי המשפט לעניינים מקומיים מתייחסים לעבירות עם שיקול דעת ?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעירי יש חנייה חינם בכחול לבן לשעתיים רק אם הפעלת אמצעי חנייה. פעם אחת לא הפעלתי וקיבלתי דוח. על טעויות משלמים. אם שווה לך להישפט לבזבז זמן יום עבודה וכו' לך על זה. לי זה לא התאים. 

בהצלחה. יהיה נחמד לשמוע שהצלחת לצאת מזה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, eliko1 כתב:

האם שופטים בבתי המשפט לעניינים מקומיים מתייחסים לעבירות עם שיקול דעת

כן, רק שאיש לא מבטיח לך ששיקול הדעת שלהם יהיה תואם לשלך.

תחשוב כמה חשוב לך להלחם על העקרון (אתה תושב, וזכאי לתו), תמורת הטרטור והזמן והסיכוי שהעונש יוחמר (כי לא היה לך תו רק בגלל טעות שלך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזו עיר מדובר?

בתל אביב בזמנו היו מבטלים כאלה דוחות כאשר היית ניגש לעיריה .

הייתי  משלם אם אין ברירה ולא הולךלמשפט

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...