Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, כי בסופו של דבר אחרי שיצאת מהסוכנות אתה נשאר עם רכב טוב מאד ביד.

רכב טוב, עם אמינות בעייתית, אחריות מתחמקת וקצרה והכי גרוע יחס בזיוני, ביבוא מקביל לא היה לצמפיון שום סיכוי,

שילמדו מסמלת פעם שירות קטסטרופה, היום שירות מעולה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על איזו אמינות בעייתית בדיוק אתה מדבר?...

הרכב שלי עם המנוע המשודך אליו נחשב לאמין ביותר.

אם היו לרכבי הקב' שני יבואנים בארץ אז כנראה שהיית צודק - אבל מאחר ואין (מן הסתם...) הרי שכולנו (או לפחות חלקנו הגדול) עדיין קונים רכבים מקבוצת צ'מפיון שכן אין לנו כ"כ הרבה אופציות אחרות... :)

VW, סיאט ואודי (כן, גם ה-VRS צריכה להכלל ברשימה) הם יצרני הרכב הטובים ביותר בסגמנט שרוב חברי הפורום מחפשים...

ואם היה למישהו כאן ספק ולו הקטן ביותר שמא אני מתחרט או לא מרוצה אזי שטעות מרה בידיו.

הרכב מדהים ואני מאוד מרוצה סה"כ גם מהשירות של צ'מפיון (למעט עניין הג'אנט...)

עדכון בשעות הקרובות!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
לא, כי בסופו של דבר אחרי שיצאת מהסוכנות אתה נשאר עם רכב טוב מאד ביד.

זה אולי נכון אבל היצע הדגמים של היבואן הנ"ל אינו עולה באיכותו על מכוניות של יבואנים אחרים.

ההפך הוא הנכון, ראה ערך DSG שרלוונטי להיום ואם אתה ממש מתעקש אז כולם יוכלו להזכיר פה את פרשת החלונות הנופלים והדרך בה היבואן התייחס ללקוחות שלו.

בכל אופן אני לא מנסה להתווכח.

אבוי אם קונצרן בסדר גודל שכזה היה משחרר לאוויר העולם מכוניות עם רמת אמינות סינית.

זו איננה הנקודה.

מכוניות, ומה לעשות גם כאלו שנושאות את הסמל של פולקסוואגן מקדימה הן קודם כל מכונות, ומכונות זקוקות לטיפול ותחזוקה וגם אז לפעמים מתגלים כשלים.

כאשר אתה צריך להתיחס לשורה שכתבתי מעל זו - היבואן הוא פקטור מאוד קריטי ברכישת מכונית חדשה כל שכן במכונית משומשת שנוטה להתקלקל וצורכת יותר תחזוקה.

עכשיו כאשר אתה חושב לעצמך ששנתיים לפחות מיום קניית הרכב אותו יבואן אמור לטפל בך - אני הייתי חושב פעמיים.

התהייה שלי מלתחילה הייתה, איך אנשים בוחרים שוב לחזור לאותו נותן שירות שמתעלל בהם? פשוטו כמשמעו.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
רכב טוב, עם אמינות בעייתית, אחריות מתחמקת וקצרה והכי גרוע יחס בזיוני, ביבוא מקביל לא היה לצמפיון שום סיכוי, שילמדו מסמלת פעם שירות קטסטרופה, היום שירות מעולה.

ניב, גם לאלפא אחריות קצרה כזו, וגם לאחרים. מה זה אחריות מתחמקת אני לא יודע באופן אישי, משום שכשלי היתה בעיה טיפלו בה ישר. לפחות צ'מפיון נותנים שנה שלישית באופן חלקי (וכאמור מנסיונו האישי של שותפי - אחריות מלאה לגמרי בשנה השלישית). אני לא בא להגן עליהם, וכשאני מקבל שירות לא טוב אני ישר כותב על זה כאן (כמו במקרה סוכנות המכירות של פליקס, להבדיל מהשירות במוסך של פליקס). אבל סה"כ בתחום השירות, גם בסוכנות הראשית של אאודי וגם בסוכנות הראשית של VW קיבלתי תמיד יחס ושירות טובים. מסיאט, מה שאני זוכר זה בעיקר ערס צעיר שמנסה ללחוץ עלי לבצע רכישה. אני מניח שדברים השתנו שם, אבל אולי יש שוני ביחס בין המותגים (למרות שלגישתי לא צריך להיות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
התהייה שלי מלתחילה הייתה, איך אנשים בוחרים שוב לחזור לאותו נותן שירות שמתעלל בהם? פשוטו כמשמעו.

זה אתה צריך לשאול את עצמך, משום שאני לא מכיר מישהו שסבל אישית מהיבואן וחזר לרכוש אצלו (למעט אתה כמובן ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה אתה צריך לשאול את עצמך, משום שאני לא מכיר מישהו שסבל אישית מהיבואן וחזר לרכוש אצלו (למעט אתה כמובן ;-) ).

בר,

לא התחמקתי ואמרתי שהייתי תמים ולקח לי קצת יותר מידי זמן להבין שלא קונים מהם סחורה כי הם פשוט לא יודעים להתייחס ללקוחות שלהם.

אני מהם לא אקנה לעולם עד אשר רמת השירות שלהם תשונה לאלתר.

מעבר לזה,

איך אתה יכול לעגל פינות בצורה שכזו?

הרי שאם אתה קיבלת מהם יחס הוגן לבעיה הספציפית שלך , לא נראה לך מוזר שעל כל אחד מרוצה כמוך יש כמה אנשים שממררים להם את החיים שם ?

ועל שום מה?

הרי שאתה משלם להם כסף (ולא מעט) והשירות? איין?

פורסם

לא שאני חסיד גדול של צמפיון , יש בנהם כאלה יועצי שרות גרועים.

אבל לפחות מכמה רכבים שטופלו אצלהם , השרות היה יותר מסביר , המקצועיות תמיד היתה טובה , רמת שרות מאוד גבוהה

נורות ושטיפה לרכב ללא עלות כמעט תמיד , אפילו מונית למקום העבודה על חשבונם.

המחיר לפעמים יקר ולפעמים זול.

מנסיון אישי צמפיון נתנו לי הצעה בעבר לשיפוץ גיר ב9000 ש"ח , חשבתי שאני ימצא מישהו יותר זול בסוף יצאתי בנזק של 14500 ותקלות חוזרות ונשנות .

בצמפיון זה לא קרה לי אף פעם.

אני לא מבין הבחור קיבל רכב שנדפק איפה שהוא , אם לא היו מוסרים לו את הרכב הוא היה מתלונן על הזמן הרב שעבר.

יכול להיות שזה קרה בהובלה מהמוביל , העדיפו למסור את הרכב ולחתום לו שיחליפו לו את הגאנט.

הישראלים תמיד יודעים רק להתלונן , הרי אם היו מספרים לו שהגאנט נשרט הוא לא היה מסכים לקבל את הרכב והיה משתולל וצועק ,ורוצה שיחליפו לו את הרכב באחר , פרוצדורה מסובכת שהיתה מסתיימת תוך כמה חודשים , אני לא חושב שיש יותר מידי קופרות במלאי ומן הסתם היה צורך להזמין אחת מחול במשלוח הבא.

אז הביאו לו את הרכב גם אם ידעו אם שריטה קטנה בגאנט והבטיחו להחליף לו גאנט.

מה הסיפור !!!

פורסם
לא שאני חסיד גדול של צמפיון , יש בנהם כאלה יועצי שרות גרועים.

אבל לפחות מכמה רכבים שטופלו אצלהם , השרות היה יותר מסביר , המקצועיות תמיד היתה טובה , רמת שרות מאוד גבוהה

נורות ושטיפה לרכב ללא עלות כמעט תמיד , אפילו מונית למקום העבודה על חשבונם.

המחיר לפעמים יקר ולפעמים זול.

מנסיון אישי צמפיון נתנו לי הצעה בעבר לשיפוץ גיר ב9000 ש"ח , חשבתי שאני ימצא מישהו יותר זול בסוף יצאתי בנזק של 14500 ותקלות חוזרות ונשנות .

בצמפיון זה לא קרה לי אף פעם.

אני לא מבין הבחור קיבל רכב שנדפק איפה שהוא , אם לא היו מוסרים לו את הרכב הוא היה מתלונן על הזמן הרב שעבר.

יכול להיות שזה קרה בהובלה מהמוביל , העדיפו למסור את הרכב ולחתום לו שיחליפו לו את הגאנט.

הישראלים תמיד יודעים רק להתלונן , הרי אם היו מספרים לו שהגאנט נשרט הוא לא היה מסכים לקבל את הרכב והיה משתולל וצועק ,ורוצה שיחליפו לו את הרכב באחר , פרוצדורה מסובכת שהיתה מסתיימת תוך כמה חודשים , אני לא חושב שיש יותר מידי קופרות במלאי ומן הסתם היה צורך להזמין אחת מחול במשלוח הבא.

אז הביאו לו את הרכב גם אם ידעו אם שריטה קטנה בגאנט והבטיחו להחליף לו גאנט.

מה הסיפור !!!

ידידי,

כמו שקודמים לי אמרו כאן כבר,

רכב חדש לא מוסרים עם פגם כזה.

מה גם שאל לך להתעלם שאת הפגם מצא הלקוח - זה לא שאיש המסירה העיר את תשומת ליבו של הלקוח .

באותה נשימה, רצוי לציין שהיבואן רשאי למסור רכב חדש ללקוח גם אם הרכב עבר פגיעה עד אחוז מסוים (כל רוכש רכב חדש חתום על זה) ככה שאם הם רצו \ היו מספיק יסודיים לבצע בקרה לפני מסירה - היו יכולים לתקן לפני המסירה ללקוח.

פורסם

חשבת על זה שאולי אין כזה במלאי ?

די מספיק כבר עם הבכינות הישראלית של שתו לי אכלו לי.

יחליפו לו את הגאנט וזהו , מה אתם רוצים שיתנו את אחותם .

פורסם

די מספיק כבר עם הבכינות הישראלית של שתו לי אכלו לי.

יחליפו לו את הגאנט וזהו , מה אתם רוצים שיתנו את אחותם .

התשובה שלך משעשעת.

אבל למה אתה לא קורא מה שרשמתי?

אם היו באים ללקוח ואומרים תראה יש פגם ומעמידים בפניו את האופציות להלן,

1- קבל את הרכב ככה ונסדר לך בעוד X זמן

2- סרב לקבל את הרכב והמתן עד שיתוקן ויימסר לך.

אז את "אחותם" לא נראה לי שבא לי שימסרו לי אבל מאוד בא לי שיהיו אמינים ולא ינסו לעשות "מצליח".

גם בתמונות רואים בבירור אץ הפגם על הג'נט \ הוא ממש לא נסתר וצורם לעיין.

מישהו לפני המסירה בטוח ראה את זה אבל בכל זאת החליט למסור את זה ככה.

אם עכשיו זה עדיין נראה לך הגיוני - אז תהיה בריא.

אני לא מאחל לקבל רכב חדש עם פגם ולהרגיש את הטעם המר הזה בפה.

פורסם

קח רגע 2 צעדים אחורה ותנשום עמוק.

למרות שזה לא נעים לשמוע..אני מניח שגם בחוזה הקניה של המכונית הזאת (כמו ברוב המכוניות החדשות שנקנות)

ישנו סעיף שמאפשר ליבואן למסור לך את הרכב גם אם קרה לו נזק של 3~5% מערך הרכב.

היבואן אכן אמור לתקן את הנזק (ובד"כ זה נעשה לפני המסירה - ולעיתים ללא ידיעת הלקוח).

אני מכיר אישית אדם שמכר את האפלאוז החדשה שלו לאחר 3 שנים, ובבדיקה של הקונה התברר שלאוטו הייתה תאונה בקצה השאסי :evil:

אם היבואן יציע לך לתקן את הגנט ולהחליף את הצמיג וכל זאת על חשבונו (מה שצריך לקרות) אני לא חושב שתוכל לחייב אותו להחליף את הגנט לחדש..

כך את זה בחשבון רגע לפני שאתה עולה על בריקדות ומתחיל לשרוף צמיגים/חזיות/לחסום כניסות

בהצלחה בכל מקרה, ותתחדש על האוטו המצויין :mm_yeah:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
התשובה שלך משעשעת.

אבל למה אתה לא קורא מה שרשמתי?

אם היו באים ללקוח ואומרים תראה יש פגם ומעמידים בפניו את האופציות להלן,

1- קבל את הרכב ככה ונסדר לך בעוד X זמן

2- סרב לקבל את הרכב והמתן עד שיתוקן ויימסר לך.

אז את "אחותם" לא נראה לי שבא לי שימסרו לי אבל מאוד בא לי שיהיו אמינים ולא ינסו לעשות "מצליח".

גם בתמונות רואים בבירור אץ הפגם על הג'נט \ הוא ממש לא נסתר וצורם לעיין.

מישהו לפני המסירה בטוח ראה את זה אבל בכל זאת החליט למסור את זה ככה.

אם עכשיו זה עדיין נראה לך הגיוני - אז תהיה בריא.

אני לא מאחל לקבל רכב חדש עם פגם ולהרגיש את הטעם המר הזה בפה.

עדיין הישראלי הממוצע לא רק שלא היה מוכן לקבל בכלל את הרכב , בוודאי שלא להסכים לתיקון או החלפה.

וגם לא לחכות עד שיגיע אחר לארץ.

בכל מקרה לא היו יוצאים ראש , כי ככה זה העם שלנו .

אז העדיפו למסור לו את הרכב ולחתום לו שיחליפו לו את הגאנט.

הוא חתם והיום הלך להחליף את הגאנט , בכל מקרה לא מדובר על פגיעה שתוריד משהו מערך האוטו כמו במכת פח.

היבואן פעל בצורה נכונה , אולי במדינה יותר נורמלית היה אפשר להודיע ללקוח מראש על התקלה.

ברור שהביקורת היחידה היא על זה שלא מסרו לו מראש על התקלה , אבל עם הישראליםלהיות יותר מבסדר זה פשוט להיכנס למלכודת ולמיטה חולה.

ולגבי צמפיון היה לי רכב עם בעיה במסגרת האחריות בדקו ומצאו חלק לא תקין שיש צורך להחליפו , צפיתי מהצד כדי לראות מה יעשו ,קראו למנהל המוסך ושאלו אותו מה לעשות , הוא כמעט ונזף בהם ואמר להם תחליפו לחדש אל תעשו שום קומבינות או שימוש בחלקים ישנים , מה שצריך להחליף תחליפו.

אז אפשר להגיד גם מילה טובה , בדרך כלל שאתה בא בגישה חיובית הם מחזירים לך באותו מטבע בדיוק.

וזה כלל שעובד תמיד בכל מקום.

פורסם
הם לא יכולים לעשות את זה כי הם כתבו את הליקוי הזה בטופס המסירה.

בכל מקרה אני לא הייתי מחכה, כבר מחר הייתי מתייצב שם עם הרכב.

השאלה אם יש לו עותק של טופס המסירה.

הזמן פועל נגדו במקרה הזה.

פורסם
עדיין הישראלי הממוצע לא רק שלא היה מוכן לקבל בכלל את הרכב , בוודאי שלא להסכים לתיקון או החלפה.

וגם לא לחכות עד שיגיע אחר לארץ.

בכל מקרה לא היו יוצאים ראש , כי ככה זה העם שלנו .

אז העדיפו למסור לו את הרכב ולחתום לו שיחליפו לו את הגאנט.

הוא חתם והיום הלך להחליף את הגאנט , בכל מקרה לא מדובר על פגיעה שתוריד משהו מערך האוטו כמו במכת פח.

היבואן פעל בצורה נכונה , אולי במדינה יותר נורמלית היה אפשר להודיע ללקוח מראש על התקלה.

ברור שהביקורת היחידה היא על זה שלא מסרו לו מראש על התקלה , אבל עם הישראליםלהיות יותר מבסדר זה פשוט להיכנס למלכודת ולמיטה חולה.

ולגבי צמפיון היה לי רכב עם בעיה במסגרת האחריות בדקו ומצאו חלק לא תקין שיש צורך להחליפו , צפיתי מהצד כדי לראות מה יעשו ,קראו למנהל המוסך ושאלו אותו מה לעשות , הוא כמעט ונזף בהם ואמר להם תחליפו לחדש אל תעשו שום קומבינות או שימוש בחלקים ישנים , מה שצריך להחליף תחליפו.

אז אפשר להגיד גם מילה טובה , בדרך כלל שאתה בא בגישה חיובית הם מחזירים לך באותו מטבע בדיוק.

וזה כלל שעובד תמיד בכל מקום.

אתה רואה בסוף אנחנו מסכימים.

הרכב לא היה אמור להימסר ללקוח בצורה כזו.

והאחריות היא על היבואן.

התגובה של הלקוח למתן האופציות שהיה מקבל היא כבר נושא שנוי אחר במחלוקת (התנהגות של עם ישראל) אבל לא ניתן להשוות התנהגות שטמועה בעם לחברה כלכלית שמתיימרת לתת "שירות לקוחות".

לחברה כלכלית אמורים להיות עקרונות מנחים כאשר הלקוח הוא בראש הפירמידה.

ומה לעשות , לאור ניסיוני האישי ולא מעט פוסטים על אותו יבואן מדובר כאן, בפורום ובכלל בין מכרי הקרובים בחברה הזו זה לא מתנהל כך.

אני לא מנסה להשמיץ חלילה,

והלוואי שמישהו שם קורא את מה שכולם כותבים פה על מנת להסיק מסקנות ולבצע בדק בית פנימי.

ואל תשכח,

זה שאנחנו ישראלים, לא מותיר שום זכות לאף אחד להתייחס אלינו כלקוחות נחותים יותר.

פורסם

מעניין את ה... מה יש להם ומה אין להם במלאי. הבעיות של הספק לא צריכות להטריד את הלקוח.

יחליפו לו את הגאנט וזהו ,

מישהו הבטיח על המקום שיחליפו?!

לא.

חתמו שיש בעיה בג'אנט, ואמרו במעמד המסירה שאולי יתקנו.

זו לא תשובה.

גם אם אין במלאי, שיורידו מרכב קיים. שיחליפו את כל הארבעה בג'אנטים יקרים יותר. שייתנו פיצוי ויחליפו תוך חודש.

"תחכה ונראה מה יהיה" זו לא תשובה ראויה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...