Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב חברים, אני רואה שנוצר פה סלט אז אני רוצה לעשות קצת סדר...

את הרכב קיבלתי כשבוע אחרי העברת מלוא הסכום ליבואן (כאשר התחייבו על עד 15 ימי עסקים) וזאת רק מאחר ובמקרה עברתי ליד האולם בהרצליה וראיתי את הרכב החדש בחניון (זיהיתי לפי מספר הרישוי).

משנכנסתי לאולם התצוגה דיברתי עם מנהל האולם ושאלתי האם אכן מדובר ברכב שלי והוא, מופתע לראותי שכן לא זומנתי למסירה באותו היום אמר לי "כן, אתה יודע מה? אם אתה כבר פה נמסור לך את הרכב היום!" (ערב חג הפסח),

כאשר בפועל הרכב היה אמור להימסר מתישהו במהלך חול המועד...

הייתי היום באולם ונטען בפני שמאחר ומסרו לי את הרכב מספר ימים לפני מועד המסירה המתוכנן אזי שלא בוצעו לו כל הבדיקות הרלוונטיות (שטיפה + מראה חיצוני) ויתכן ובהתאם לכך לא גילו את השריטות על הג'אנט...

לא שאני מצדיק את היבואן, זה לא תקין אבל ניחא...

עכשיו אני רוצה לעצור לרגע ולהתייחס לנושא "הישראלי" שעלה פה...

למען הסדר הטוב אציין בראשית כי אני אמריקאי אשר גדל ונולד בלוס אנג'לס, קליפורניה והמנטליות שלי בהתאם.

השירות בארץ מחפיר, על זה אין ספק.

חברות ונותני שירות בארץ מתיימרים להיות אמריקה אבל בפועל אנגולה עוקפים אותנו בסיבוב...

אבל אם לאמור לעיל יש קשר לכיצד קרה המקרה שלי, אני לא יודע...

קרתה טעות... כולנו בני אדם ואני לא מלין על עצם היות התקלה...

הבעיה שלי היא גם לא בזה שלא זיהו את השריטות ושלא טרחו להגיד לי על זה (על אף שגם זה לא תקין),

הבעיה שלי היא באופי הטיפול...

משהגעתי לאולם היום נטען בפני שהם עדיין ממתינים לתשובות ממח' השירות ושבקרוב יקראו לי לתקן את הג'אנט התקול. בשלב הזה נעצרה השיחה והורמו קצת הטונים... תיקון?!

לבסוף משהבין עם מי יש לו עסק (מנטליות אמריקאית אבל גם יודע לעמוד על שלי, כן?) הבטיח לי שהג'אנט השרוט יוחלף בחדש (מתי אתם שואלים? גם אני....).

לבסוף נפרדנו כידידים עם הבטחה מצידו ליצור עמי קשר בהקדם...

אתם יודעים מה? אני לא כועס ולא עצבני. זה לא תורם לבריאות...

רק חבל שהעליתי את נושא עוגמת הנפש והדרישה לפיצוי לא נשמע היה שהוא שש לאשר זאת - על זה טרם הושמעה המילה האחרונה מצדי.

אבל לפחות הפעם נאמר לי מפורשות שהג'אנט והצמיג יוחלף בחדשים.

אגב אם שאלתם את עצמכם לגבי המלאי, יש עוד שלושה קופרות שמחכות לרוכשים המאושרים (?) שלהם. אז בעיית מלאי - אין. רק רצון...

גיא

אהלן גיא,

ראשית אתוודה ואומר שכמוך גם אני אדם רגוע וקשה לעצבן אותי.

מצד שני, אני לא מצליח שלא לשאול את עצמי איך עזבת היום את אולם התצוגה בלי תשובה קונקרטית מתי הם מחליפים לך את החלק הפגום?

זה באמת לא מציק לך ?

כאילו מה הקטע שלהם?

הרי ישנה הוכחה חותכת של איש המסירה שמאשרת כי השריטות היו לפני שנהגת על הרכב מטר בודד.

אז איזה אישורים צריך?

למה זה צריך להמשך למעלה משבוע ימים?

טענו כאן שאולי הנזק נגרם מהמובילית אבל זו רק השערה,

מה אם הנזק נגרם ממכה חזקה בשפת מדרכה?

לא מדאיג אותך שנגרם נזק אחר שלא נראה לעיין?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

סיפור דומה אך שונה:

כשרכשתי את רכבי שבסמלון עשיתי לו בדיקה מקיפה ומצאתי בספוילרים שמתחת לפגוש (צריך להתכופף לגובה המדרכה כדי לראות את זה) שני שפשופים קטנים בגודל 3-4 ס"מ כל אחד.

החתמתי אותם שהספויילרים יתוקנו ונסעתי לדרכי.

יום אחד נקלעתי למוסך ודברתי עם המנהל כדי לתאם את התיקון, השיחה נערכה כך:

אלון - "אין בעיה תכניס את הרכב ונתקן לך"

אני - "אתה לא רוצה לראות את האישור מאולם התצוגה על הנזק?"

הוא - "למה? מספיק לי שלקוח אומר לי שזה מה שקרה, אני לא מתכוון להתעסק בקטנות"

אני - (אחרי יותר מידי שנים עם צ'מפיון) :shock: :shock: :shock:

פורסם

עכשיו אני רוצה לעצור לרגע ולהתייחס לנושא "הישראלי" שעלה פה...

למען הסדר הטוב אציין בראשית כי אני אמריקאי אשר גדל ונולד בלוס אנג'לס, קליפורניה והמנטליות שלי בהתאם.

השירות בארץ מחפיר, על זה אין ספק.

חברות ונותני שירות בארץ מתיימרים להיות אמריקה אבל בפועל אנגולה עוקפים אותנו בסיבוב...

גיא

אני רוצה להתייחס לנקודה הזאת, אני לא יודע כמה זמן אתה לא ב"אמריקה" אבל אני יכול להעיד ממקור ראשון שהשירות בארה"ב כבר מזמן לא מה שכל הישראלים שחיים בעבר מדמיינים.

השירות בארה"ב בהרבה מקומות רע, אטום ומקטין ראש כמו שהאמריקאים אוהבים להיות שנוח להם.

השירות בארה"ב הדרדר משמעותית מאז המשבר הכלכלי האחרון שגרם לירידה גדולה בכוח האדם בהרבה חברות, השירות שאני קיבלתי בארה"ב ביותר ממספר מקומות היה מחפיר ולא טוב בכלום מישראל.

אז חלאס לפנטז שבאמריקה הכל ורוד והשירות שם מושלם ופה חר* :?.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
הם שכחו משהו, שילמת להם 200+ אלף שקלים חדשים !!

אני מניח שהוא שילם להם הרבה פחות, אבל לא זה העניין. ההסבר דווקא הגיוני, הטיפול מעצבן. סע למשרדים של צ'מפיון ישירות אם הם לא יטפלו בך כמו שצריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
השירות בארה"ב כבר מזמן לא מה שכל הישראלים שחיים בעבר מדמיינים.

זה נכון, ונובע בין היתר מכך שהשרות כבר לא ניתן על ידי אמריקאים... (כלומר אירופאים שהיגרו לארה"ב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
סיפור דומה אך שונה:

כשרכשתי את רכבי שבסמלון עשיתי לו בדיקה מקיפה ומצאתי בספוילרים שמתחת לפגוש (צריך להתכופף לגובה המדרכה כדי לראות את זה) שני שפשופים קטנים בגודל 3-4 ס"מ כל אחד.

החתמתי אותם שהספויילרים יתוקנו ונסעתי לדרכי.

יום אחד נקלעתי למוסך ודברתי עם המנהל כדי לתאם את התיקון, השיחה נערכה כך:

אלון - "אין בעיה תכניס את הרכב ונתקן לך"

אני - "אתה לא רוצה לראות את האישור מאולם התצוגה על הנזק?"

הוא - "למה? מספיק לי שלקוח אומר לי שזה מה שקרה, אני לא מתכוון להתעסק בקטנות"

אני - (אחרי יותר מידי שנים עם צ'מפיון) :shock: :shock: :shock:

לקסוס חביבי, לא סיאט :)

פורסם

לגבי מה שאמרו לך שלא ביצעו ביקורת וניקוי לרכב בסוכנות:

ראשית, הרכב לפני שיוצא מהבונדד עובר ביקורת סופית לגלות בדיוק פגמים כאלה.אין מצב שלא ראו את זה.

בנוסף, (בהנחה וזה קרה במובילית, וזה לא נראה נזק מעליה למובילית אלא ממכה בג'אנט), כשהרכב מגיע לסוכנות על מובילית, מישהו חייב לבדוק אותו ולחתום לנהג המובילית שהרכב נמצא ללא פגם.גם פה אין מצב שנהג המובילית והנציג/ מנהל שקיבלו את הרכב לא ראו. בקיצור עברו על הרכב הרבה זוגות עיניים לפני שאתה ראית אותו.

תסיק מזה מה שאתה מוצא לנכון, אבל נראה שלא סיפרו לך פה את כל האמת.

מקווה לטובתך שלא מסתירים שם דברים נוספים סביב הפגיעה בג'אנט.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

דורקי,

מבלי קשר למקום עבודתי (הרי התגובה תגיע ישר כאילו ו...:roll:),

לקסוס ידוע בשירות המעולה ללקוחותיה וזאת כי אנשי היבואן יודעים שקשה להחזיר לקוח של רכב משומש לאולם ולקנות את אותו הדבר או הדבר המתבגר הבא (מתחילים ב איי אס ומסיימים ב אל אס) ולכן הוא גורמים לך לחזור כי אתה יודע שבגלל השירות אתה תרצה לחזור גם אם תחליף רק צבע לאחר מספר שנים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רק רציתי לציין משהו וחברי הפורום היותר מבינים יאשרו/יפריחו

מומלץ אחרי מכה כזאת בג'אנט על ציר ההיגוי לבצע כיוון פרונט כי הרבה פעמים אחרי מכות כאלה הפורנט "יוצא מאיזון"

כמובן שאתה לא צריך לשלם אגורה, שצ'מפיון ישלמו כל אגורה ומעבר לה.

פורסם
דורקי,

מבלי קשר למקום עבודתי (הרי התגובה תגיע ישר כאילו ו...:roll:),

הוא כמובן שלא יעשה עם זה כלום - מה חשבת - הכל סיסמאות.

לקסוס ידוע בשירות המעולה ללקוחותיה וזאת כי אנשי היבואן יודעים שקשה להחזיר לקוח של רכב משומש לאולם ולקנות את אותו הדבר או הדבר המתבגר הבא (מתחילים ב איי אס ומסיימים ב אל אס) ולכן הוא גורמים לך לחזור כי אתה יודע שבגלל השירות אתה תרצה לחזור גם אם תחליף רק צבע לאחר מספר שנים.

ולמה בצ'מפיון לא מיישמים את "החוכמה" הזו?

באדום

פורסם
לקסוס ידוע בשירות המעולה ללקוחותיה.

לא חייבים להיות מותג יוקרה ע"מ לתת שירות שהוא בסדר גמור. אומנם ההונדה שלי עוד צעירה (בת 3 בלבד) וטפו טפו - ללא אף תקלה אחת עד היום, ולכן לא יצא לי הרבה להתעסק עם השירות שלהם, אך כל האינטרקציות שהיו עד כו היו לגמרי לשביעות רצוני. החל מכך שנתנו לנו לפשפש ברכב 3 שעות במעמד קבלה מבלי כל הפרעה, נתנו פיצוי סביר (מגיני רוח בעלות 1000 ש"ח) על שריטונת מקרוסקופית שגילינו בו במקום מבלי כל ויכוח, ועוד עשו ווקס-פוליש על חשבון הבית מפני שלא הייתי מרוצה מה-swirl marks

אם היו לי שאלות כאלה ואחרות על הרכב והנציג ביקש לחזור הוא תמיד חזר תוך זמן סביר. מדי שנה מתקשרים אליי ושואלים האם ישנם בעיות והאם אני מרוצה מהשירות והאם עוד לא הגיע זמן לטיפול. כאשר התערר לי חשש על תקלה לבולמי זעזעוים (אשר הסתבר כסרק, הבעיה הייתה בצמיג) התעסקו לי כשעה עם הרכב כי רצו לעשות בדיקה כללית בכל מקרה (בחינם כמובן).

אגב, כאשר מטפלים לי ברכב אני עומד מרחק 10 מטר ומסתכל (לא שאני מבין הרבה, אך בכל זאת הרגשה טובה). אף פעם לא יצא לי להמתין (מדובר באחד ממוסכים מורשים בת"א). מגיע - ומיד מטופל.

חוויות דומות לגמרי חיוביות יש לחבריי בעלי טויוטות ומאזדות. שומעים לאחרונה גם דברים טובים על סמל"ת. אז לא הכל שחור אצל היבואנים בארץ. וסביר להניח כי להבא גם אחזור להונדה (אם כמובן יתנו הנחה כמו אז ;) )

פורסם

מסתבר שהתמונה שהוצגה בהודעה הראשונה ע"י הלקוח שקיבל רכב חדש עם גאנט שרוט , לא בדיוק נכונה.

היבואן לא הספיק לבדוק את הרכב , או שלא הספיק לתקן את הליקויים , יכול להיות שראה את הבעיה ובהתאם לחוק היה יכול לסדר אותה.

הלקוח קיבל את הרכב לפניי הזמן , מה שאומר שהלכו לקרתו הרבה.

הלקוח לקח את הרכב עם הלקויים , וידע שיצטרך לבוא שוב כדיי לתקן.

הגאנט יוחלף בזמן הקרוב.

אם ככה מה הבעיה בצמפיון !!!

תעשו לי טובה אחריי שהוא התסיס את כולם נגד סיאט וצמפיון הוא מספר את הסיפור האמיתי , ועוד מספר סיפורים על כך שנאלץ להרים את הקול .

אני כבר לא בטוח בשום דבר שהוא מספר אם זה נכון או לא , כבר אי אפשר לדעת את האמת.

מסתבר שלקוח עם המנטליות ה"אמריקאית " מתנהג יותר קרוב למנטליות ה"אמרוקאית " ( בלי לפגוע ).

ולכן הוא הלקוח הישראלי הטיפוסי קיבל את הרכב לפני הזמן ,ראה את הליקוי , חתמו לו עליו , הבטיחו שיחליפו ועכשיו רץ ללכלך בכל מחיר .

לקוח הגון היה מספר את הסיפור האמיתי בהתחלה או שלא היה מעלה את זה לפורום עד סוף הסיפור הטוב או הרע.

אני עדיין טוען שצמפיון הם לא חבורה של צדיקים אבל הם מתנהגים בדיוק כמו שאר היבואנים ,ותתפלאו אני ועוד רבים יכולים לספר לכם על שרות טוב ואכותי שקיבלתי מהם.

הכל תלוי בצורת הציבור ובהבנה של האדם שעומד מולך , ברגע שאת המראש קובע שזה שעומד מולך רמאי ורוצה רק לסדר אותך ( עובדה שהוא לא סיפר את כל האמת ) אז בטח יצטרך להרים את הכל.

יש לי חבר קרוב שעובד באחת מחברות הסלולר , הוא מספר שכמעט כל יום באים אליו אנשים עם דרישות לא צודקות ומאימים שינתקו את הקו , פעם אחת הוא אמר ללקוח או קיי בוא ננתק אותך אין בעיה , אפילו שלח אותו לחברה המתחרה מעבר לכביש .

הלקוח היה המום התנצל ואז גם נפתרה הבעיה .

ברגע שאנחנו בתור חברה נשנה את הגישה שלנו בכל ישתנה.

פורסם

שימו לב רק לדבר אחד קטן:

את הרכב קיבלתי כשבוע אחרי העברת מלוא הסכום ליבואן (כאשר התחייבו על עד 15 ימי עסקים) וזאת רק מאחר ובמקרה עברתי ליד האולם בהרצליה וראיתי את הרכב החדש בחניון (זיהיתי לפי מספר הרישוי).

משנכנסתי לאולם התצוגה דיברתי עם מנהל האולם ושאלתי האם אכן מדובר ברכב שלי והוא, מופתע לראותי שכן לא זומנתי למסירה באותו היום אמר לי "כן, אתה יודע מה? אם אתה כבר פה נמסור לך את הרכב היום!" (ערב חג הפסח),

כאשר בפועל הרכב היה אמור להימסר מתישהו במהלך חול המועד...

יתכן ורצו למסור את הרכב לאחר החג כשהג'אנט טופל - כלומר שמנהל האולם לא ידע על הפגימה ולכן מיהר למסור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מסתבר שהתמונה שהוצגה בהודעה הראשונה ע"י הלקוח שקיבל רכב חדש עם גאנט שרוט , לא בדיוק נכונה.

היבואן לא הספיק לבדוק את הרכב , או שלא הספיק לתקן את הליקויים , יכול להיות שראה את הבעיה ובהתאם לחוק היה יכול לסדר אותה.

הלקוח קיבל את הרכב לפניי הזמן , מה שאומר שהלכו לקרתו הרבה.

הלקוח לקח את הרכב עם הלקויים , וידע שיצטרך לבוא שוב כדיי לתקן.

הגאנט יוחלף בזמן הקרוב.

אם ככה מה הבעיה בצמפיון !!!

תעשו לי טובה אחריי שהוא התסיס את כולם נגד סיאט וצמפיון הוא מספר את הסיפור האמיתי , ועוד מספר סיפורים על כך שנאלץ להרים את הקול .

אני כבר לא בטוח בשום דבר שהוא מספר אם זה נכון או לא , כבר אי אפשר לדעת את האמת.

מסתבר שלקוח עם המנטליות ה"אמריקאית " מתנהג יותר קרוב למנטליות ה"אמרוקאית " ( בלי לפגוע ).

ולכן הוא הלקוח הישראלי הטיפוסי קיבל את הרכב לפני הזמן ,ראה את הליקוי , חתמו לו עליו , הבטיחו שיחליפו ועכשיו רץ ללכלך בכל מחיר .

לקוח הגון היה מספר את הסיפור האמיתי בהתחלה או שלא היה מעלה את זה לפורום עד סוף הסיפור הטוב או הרע.

אני עדיין טוען שצמפיון הם לא חבורה של צדיקים אבל הם מתנהגים בדיוק כמו שאר היבואנים ,ותתפלאו אני ועוד רבים יכולים לספר לכם על שרות טוב ואכותי שקיבלתי מהם.

הכל תלוי בצורת הציבור ובהבנה של האדם שעומד מולך , ברגע שאת המראש קובע שזה שעומד מולך רמאי ורוצה רק לסדר אותך ( עובדה שהוא לא סיפר את כל האמת ) אז בטח יצטרך להרים את הכל.

יש לי חבר קרוב שעובד באחת מחברות הסלולר , הוא מספר שכמעט כל יום באים אליו אנשים עם דרישות לא צודקות ומאימים שינתקו את הקו , פעם אחת הוא אמר ללקוח או קיי בוא ננתק אותך אין בעיה , אפילו שלח אותו לחברה המתחרה מעבר לכביש .

הלקוח היה המום התנצל ואז גם נפתרה הבעיה .

ברגע שאנחנו בתור חברה נשנה את הגישה שלנו בכל ישתנה.

חבר הפורום היקר,

באם אין לך מילים חכמות להגיד עדיף כי תנצור את לשונך (או אצבעותייך...)

אקדים ואומר שציינתי כי הרכב נמסר לי מבעוד למועד המסירה האחרון הקבוע בחוק תוך שגם ציינתי את העניין לחיוב.

הופתעתי, שמחתי וקיבלתי מתנה נהדרת לחג.

ובמעמד זה אבקש להודות לאייל ולכל העוסקים במלאכה בסיאט הרצליה על כך.

עם זאת, אין באמור לעיל לגרוע מן העובדה שקיבלתי רכב חדש עם ג'אנט פגום.

אינני מסתיר דבר, לא מחברי הפורום ואגב, גם לא מסיאט.

היבואן לא ידע על השריטת בג'אנט או שמא לא טרח לספר על כך (זה באמת לא משנה...) העובדה היא שקיבלתי רכב חדש עם ג'אנט שרוט. אז את השורה הראשונה שכתבת - תמחק.

הג'אנט יוחלף בקרוב אמרת? מפיך ולאללי ה-18 אינטש'...

אינני מרוקאי, ולא שיש לי בעיה עם מרוקאים כן? אבי החורג מרוקאי אז את ההערות הגזעניות שלך תשמור לעצמך או לפחות לפורום אחר.

הלקוח הטיפוסי הישראלי אתה אומר?

אתה יודע מה? גאה להיות ישראלי!!

וכן אני נמצא פה מבחירה כי זו הארץ שלי ואני אוהב אותה על מגרעותיה ויתרונותיה.

אבל אדגיש ואומר שאני איני הלקוח הישראלי הטיפוסי, אלא הלקוח הטיפוסי (נקודה).

אני לקוח מן המניין, לקוח חוזר של סיאט (בפעם השלישית! {FR 2008, איביזה קופרה 2010 והליידי הנוכחית!}) וללא כל קשר לעדה שלי, למנטליות שלי או למי אני - אני לקוח ששם סכום כסף גדול (וזה באמת לא משנה אם זה 185K 50K, או 210K) וקיבל רכב עם פגם שלא צריך להיות בו ובתוך כך האחרון שרוצה להשמיץ, להתלכלך או להתסיס...

אסיים בדברים האלה,

אהיה הראשון שאגיד מילים טובות כשמגיע ומקווה מאוד שבקרוב אוכל אכן לומר מילים יפות על סיאט והשירות.

באשר לספקולטורים אשר טוענים שמא יש פגיעה מעבר - אין רעידות והכל נראה תקין.

מלבד זאת,

האוטו חזק, נוח, איכותי ופשוט מדהים!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...